visitor74
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μηπως ξερεις τι ισχυει για οποιαδηποτε αλλη γυναικα ρε μαν,και θες να ξερεις για τις ασσιατισες;
Μηπως ξερεις τι ισχυει για οποιαδηποτε αλλη γυναικα ρε μαν,και θες να ξερεις για τις ασσιατισες;
Διαφωνω εγω......τα ειχα με ένα φιλιππινι πριν 10 χρονια ,κάθε κυριακη εβαζε τα καλα της και πηγαινε σε μια αυτοσχεδια εκκλησια από τις πολλες που εχουν εδώ στη γειτονια ,ασε τυπε τις ξερω καλα ,αν θες να κανεις οικογενια είναι οι καλυτερες ,εργατικες και νοικοκυρες ,αλλα για περιπέτειες δεν είναι ,διαφωνεις σε κατι απ'αυτα...?
φιλαρακο ο φιλοσ σου την πηδαει, ή είναι κλασσικος ελληναρας που πηδαει γκομενες και θελει το κατοικιδιο για σπιτι? το λεω επειδή δεν υπαρχει καλυτερη συζυγος μητερα σκλαβα σαν τις ασιατισσες. απλα απορω με οσα γραφεις. αμα δεν την πηδας την γυναικα θα σου πηδηχτει. απλο...Διαφωνω εγω...
κολλητος μου τραβιεται με φιλιππινεζα εδω και ενα χρονο,αυτη εχει 2 παιδια στις φιλιππινες και σκυλογαμιεται μαζι του εδω...χωρισμενη ειναι βεβαια.
αυτος της εχει ξηγηθει να μην ψαχνει για παραπανω και συνεχιζει το πραγμα ετσι...
μου χει γνωρισει και 2 φιλες της,με την μια πηγα να παιξω αλλα επειδη αυτες ειναι ως επι το πλειστον μεσα στα σπιτια και βγαινουν μια φορα τη βδομαδα σπαστηκα και το αφησα γιατι ολο τωτρα θα βρεθουμε και τωρα και βαρεθηκα...
κριμα γιατι ηταν και δυνατο και με καυλαντιζε αλλα εγω δεν εχω υπομονη σε αυτα...
Φιλε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ γυναικες σαν τις ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ κυριως Βιετναμέζες φιλιππινεζες. σκλαβες, υποτακτικες, περιποιητικες, μανες, νοικουρες τα παντα. γυναικες για μια ζωη. και δεν σου λενε όχι στο σεξ. εισαι ο ανδρας τους , δοκιμάζεις τα παντα μαζι τους. τους αρεσει. αστο μην το ψάχνεις. Δεν συγκρινονται με καμια άλλη χωρα......τα ειχα με ένα φιλιππινι πριν 10 χρονια ,κάθε κυριακη εβαζε τα καλα της και πηγαινε σε μια αυτοσχεδια εκκλησια από τις πολλες που εχουν εδώ στη γειτονια ,ασε τυπε τις ξερω καλα ,αν θες να κανεις οικογενια είναι οι καλυτερες ,εργατικες και νοικοκυρες ,αλλα για περιπέτειες δεν είναι ,διαφωνεις σε κατι απ'αυτα...?
οντως ετσι ειναι 100% για σπιτι δουλεια και οικογενεια αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα....ειναι λιγο τρελαμενες βαρετες στ σεξ και φωνακλουδεςΦιλε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ γυναικες σαν τις ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ κυριως Βιετναμέζες φιλιππινεζες. σκλαβες, υποτακτικες, περιποιητικες, μανες, νοικουρες τα παντα. γυναικες για μια ζωη. και δεν σου λενε όχι στο σεξ. εισαι ο ανδρας τους , δοκιμάζεις τα παντα μαζι τους. τους αρεσει. αστο μην το ψάχνεις. Δεν συγκρινονται με καμια άλλη χωρα...
οι κινεζοι ειναι κλειστο κυκλωμα, και οι ελευθερες κινεζες ελαχιστες, ταυλανδεζες να ειναι 400 ατομα σε ολη την ελλαδα ολες παντρεμενες με ελληνες, αρα σου μενουν οι φιλλιπινεζες που ειναι καμια 50 αρια χιλιαδες νομιζω, στους αμπελοκηπους υπαρχουν ασιατικα σουπερμαρκετ που πανε και κυριως τη κυριακη γιατι οι περισσοτερες ειναι εσωτερικες, πηγαινε να ψωνισεις νουντλς και πιασε κουβενταΚανεις δεν ξερει;
Ειναι πιστες λενε τυπεδε ξερω ατομο παντως ελληνα η ξενο (και ξερω αρκετους) που να παντρευτηκε ασιατισα και να χωρισε
χωρις να ηταν δικη του υπαιτιοτητα (την κερατωνε μπροστα στα ματια της, επινε, τζογαρε)
οι γυναικες ειναι εγγυηση
ομορφη ασιατισα συζηγος ειναι οτι καλυτερο
Και τι ειναι ρε μαλακα οι γυναικες,τσιουαουα;Ακου να τις πηγαινετε μια φορα την βδομαδα βολτα.Καλες οι ασιατισες.αλλα οπως ολες οι γυναικες.για να μεινουν σωστες δεν πρεπει να κανουν παρεα με ελληνιδες.προτινω να τις πηγαινετε μια βολτα την εβδομαδα.τις υπολοιπες μερες δεν εχουν προβλημα να τις περνανε στο σπιτι.ειναι γυναικες που το μονο που ζητανε απο τον αντρα ειναι να ειναι καλος μαζι τους και να μην τις βαραει.επισης δεχονται πολυ ευκολα την απιστια γιατι κατανοουν τις αναγκες του αντρα.οποτε δεν θα εχετε κανενα προβλημα ακομα και να φερνετε τις γκομενες στο σπιτι.
Και τι ειναι ρε μαλακα οι γυναικες,τσιουαουα;Ακου να τις πηγαινετε μια φορα την βδομαδα βολτα.
λεω οτι σε σχεσει με αλλες δεν παραπονιουνται αμα τις αφησεις διχως βολτα.το αφηνουν πανω σου ποτε θα τις πας χωρις να κανουν φασαριαΚαι τι ειναι ρε μαλακα οι γυναικες,τσιουαουα;Ακου να τις πηγαινετε μια φορα την βδομαδα βολτα.