Η ιστορία εχει ως εξής: Φιλος Ιταλός Αξιωματικός,συνάδελφος στο ΝΑΤΟ,καλό παιδι και οικογενειάρχης-καμια σχεση με μενα το ρεμαλι-κόλλησε ιο στο PC του.Σκεφτηκε λοιπόν να το παει στη μηχανοργάνωση του ΝΑΤΟ εντος της Υπηρεσίας μας να το τσεκάρουν..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!
Οι μαλάκες οι βελγοι ψαξαν τον υπολογιστή του και βρηκανε τσόντες!!!Οχι τιποτα διεστραμμένο με παιδια και τετοιες αρρωστημένες μαλακίες, αλλά ταινίες,φωτο,όπως αυτα που βαζουμε εδω...Το γνωρίζω γιατί ειχαμε κανει κουβέντα και του ειχα πει μαλιστα και για το σαιτ μας,αν θυμαστε το ειχα γραψει παλαιότερα ότι ψηνω δυο να γινουν μελη!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Καλέσαν λοιπόν την βελγικη αστυνομία και του απαγγελθηκαν κατηγορίες για κατοχή πορνογραφικού υλικού!!
ΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,να μην πω του κόσμου γιατί ειναι και οι Ασιάτες..
Το παλικάρι τα εχει δει όλα,ειδοποιήθηκε το Ιταλικό ΓΕΣ,η οικογενειά του επεσε από τα συννεφα,κινδυνευει η καριερα του...
Σημειωτεον ειχε τα πορνο σε φακελο τυπου "lockbox" με κωδικό,αλλά και παλι τα βρηκανε...
Το ερωτημα λοιπόν ειναι το εξης..
Υπαρχει ασφαλής χωρος στο PC για να εχουμε τα αρχεία αυτού του ειδους??Γιατι με την ιδια λογική,αν κι εγω δεν εχω στο PC τσοντες κλπ,μια αναζήτηση να κανουν απο το Chrome και βρουν το σάιτ μας,θα μου στελνετε υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγαρο,πίσω απο τα καγκελα αδερφια..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Για πειτε γνωμες,πώς διαφυλασσουμε την προσωπική χρηση του PC μας??