Νέα

Ασφάλεια Υπολογιστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πώς προεξοφλείς ότι τη σκαπούλαρε?αφου σου ειπα,απαγγελθηκαν κατηγορίες..

Από αυτή τη στολή ...
http://[URL unfurl="true"]www.replicaters.com/ww2%20British%20Royal%20Navy/ww2%20british%20navy%20uniform2.jpg[/img[/URL]]

πάει για αυτή ο φίλος σου ...
[img]http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/270058/270058,1229318761,1/stock-photo-indian-mechanic-changing-vehicle-tyre-22093036.jpg

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Πῶς δὲν γνωρίζετε ὅτι ἡ κατοχὴ πορνογραφικοῦ ὑλικοῦ εἶναι ἀδίκημα.

δεν είπα κάτι τέτοιο... είπα πως τα ίχνη από έναν εξωτερικό δίσκο δεν σημαίνει πως το υλικό είναι αυτού που έχει τον η/υ...

Επισκέπτης
Από αυτή τη στολή ...
http://[URL unfurl="true"]www.replicaters.com/ww2%20British%20Royal%20Navy/ww2%20british%20navy%20uniform2.jpg[/img[/URL]]

πάει για αυτή ο φίλος σου ...
[img]http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/270058/270058,1229318761,1/stock-photo-indian-mechanic-changing-vehicle-tyre-22093036.jpg

ίσως και για αυτήν:

http://[URL unfurl="true"]www.e-seasons.gr/images/products/3929bb.bmp[/img[/URL]]

;D

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
ρε μαλακες μισο λεπτο....ειναι αδικημα η κατοχη πορνογραφικου υλικου στο εξωτερικο ή ειναι καποιος εσωτερικος κανονισμος του νατο???? :think: :think: :think:
Δεν καταλαβες η μαλλον εγω δεν το διευκρινισα..Δεν επιλυφθηκε του θεματος η military police,Βελγικη Αστυνομία ηρθε.Κι επειδη ο ragazzi ειναι Ιταλός υπήκοος,ειδοποιήθηκε η Ιταλική Πρεσβεία,πηγε-μαλλον γιατι τον πηρανε οι βλγοι αστυνομικοί-καποιος επιτετραμμενος της,για τα περαιτερω στο τμημα και..μετα δεν ξερω. Αυτα συνεβησαν χτες το μεσημερι.. Και δεν υπαρχει καποια ντιρεκτιβα του ΝΑΤΟ περι πορνογραφίας..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:
ΚΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σοβαρα μιλάς?κατηγορία σε βαθμό κακουργηματος ειδικα στο Βελγιο που εχουν και προηγουμενα..Την εκανε ο ragazzi...
γιατι στο βελγιο απαγορευεται να εχεις τσοντα στο πισι τυπε?
πρακτικα τι μπορει να παθει
να τον διωξουν απτο νατο πχ και να γυρισει στην ιταλια?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
και φαντασου να σε πιασουν με φωτο της αννουλας στο πισι σου τυπε....δεν θα ξερεις ποιος θα σε πρωτοσυλλαβει....η policia,η wwf,ο αρκτουρος....

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τη γάμησε το ναυτάκι , πάνε τα διπλά μισθά , τα τζάμπα τσιγάρα , τα γυμναστηρια τα φαγητα και όλα τα άλλα τα καλά . Στη καλύτερη θα γυρίσει στην Ιταλία ντροπιασμένος και θα τον ξεχέσουν . Νάυαρχε δεν υπάρχει μέθοδος να κρύψεις τα αρχεία σου . Βάζε τις τσόντες σου σε εξωτερικό σκληρό και έχε ένα EEPC για τις βρωμοδουλειές σου . [size=10pt]Ά και η μου πείς ότι μένεις στη βάση στο ΣΕΥΠ και νομίζεις ότι δεν ξέρουν τι σαιτ βλέπεις γιατί θα σκίσω το καλσόν μου ..[/size]

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και φαντασου να σε πιασουν με φωτο της αννουλας στο πισι σου τυπε....δεν θα ξερεις ποιος θα σε πρωτοσυλλαβει....η policia,η wwf,ο αρκτουρος....
Ωπα ρε παιδιά αν πεί ότι στέλνει λάδι και λουκάνικα στην Αννούλα θα τον σώσει η WWF !!!

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δὲν ὑπάρχει τρόπος, κύριε, οὔτε μὲ formatting.

Πῶς ἀνευρίσκουσιν τεκμήρια αἱ Διωκτικαὶ Ἀρχαί; Οἱ ἐγκληματίαι δὲν ἔχουσιν προβεῖ εἰς ἀναμόρφωσιν;

Φυσικά και υπάρχει τρόπος, μη γράφετε αν δε ξέρετε.

Απλό format δεν αρκεί, αλλά και με format γίνεται αν τρέξεις από κονσόλα και βάλεις παράμετρο να γράψει παντού μηδενικά (όσα περισσότερα περάσματα τόσο το καλύτερο).

Όποιος φοβάται το command prompt χρησιμοποιεί ένα data destruction program και καθάρισε, υπάρχουν πολλά.

Για ασφαλή φύλαξη, ξεχωριστός δίσκος, κρυπτογραφημένος με truecrypt ή pgp.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
Ωπα ρε παιδιά αν πεί ότι στέλνει λάδι και λουκάνικα στην Αννούλα θα τον σώσει η WWF !!!
τυπε αυτα τα ζωα δεν κανει να τα ταιζεις....πρεπει να ζουν ελευθερα στο φυσικο τους περιβαλλον...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Εξέθεσε το στράτευμα τύπε!  :S

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Τη γάμησε το ναυτάκι , πάνε τα διπλά μισθά , τα τζάμπα τσιγάρα , τα γυμναστηρια τα φαγητα και όλα τα άλλα τα καλά . Στη καλύτερη θα γυρίσει στην Ιταλία ντροπιασμένος και θα τον ξεχέσουν . Νάυαρχε δεν υπάρχει μέθοδος να κρύψεις τα αρχεία σου . Βάζε τις τσόντες σου σε εξωτερικό σκληρό και έχε ένα EEPC για τις βρωμοδουλειές σου . [size=10pt]Ά και η μου πείς ότι μένεις στη βάση στο ΣΕΥΠ και νομίζεις ότι δεν ξέρουν τι σαιτ βλέπεις γιατί θα σκίσω το καλσόν μου ..[/size]
Στρατιωτακι ειναι..
Και δεν μενω μεσα στο Shape,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Επισκέπτης
Η ιστορία εχει ως εξής: Φιλος Ιταλός Αξιωματικός,συνάδελφος στο ΝΑΤΟ,καλό παιδι και οικογενειάρχης-καμια σχεση με μενα το ρεμαλι-κόλλησε ιο στο PC του.Σκεφτηκε λοιπόν να το παει στη μηχανοργάνωση του ΝΑΤΟ εντος της Υπηρεσίας μας να το τσεκάρουν..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!
Οι μαλάκες οι βελγοι ψαξαν τον υπολογιστή του και βρηκανε τσόντες!!!Οχι τιποτα διεστραμμένο με παιδια και τετοιες αρρωστημένες μαλακίες, αλλά ταινίες,φωτο,όπως αυτα που βαζουμε εδω...Το γνωρίζω γιατί ειχαμε κανει κουβέντα και του ειχα πει μαλιστα και για το σαιτ μας,αν θυμαστε το ειχα γραψει παλαιότερα ότι ψηνω δυο να γινουν μελη! :rockon: :rockon:
Καλέσαν λοιπόν την βελγικη αστυνομία και του απαγγελθηκαν κατηγορίες για κατοχή πορνογραφικού υλικού!!
ΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,να μην πω του κόσμου γιατί ειναι και οι Ασιάτες..
Το παλικάρι τα εχει δει όλα,ειδοποιήθηκε το Ιταλικό ΓΕΣ,η οικογενειά του επεσε από τα συννεφα,κινδυνευει η καριερα του...
Σημειωτεον ειχε τα πορνο σε φακελο τυπου "lockbox" με κωδικό,αλλά και παλι τα βρηκανε...
Το ερωτημα λοιπόν ειναι το εξης..
Υπαρχει ασφαλής χωρος στο PC για να εχουμε τα αρχεία αυτού του ειδους??Γιατι με την ιδια λογική,αν κι εγω δεν εχω στο PC τσοντες κλπ,μια αναζήτηση να κανουν απο το Chrome και βρουν το σάιτ μας,θα μου στελνετε υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγαρο,πίσω απο τα καγκελα αδερφια.. :2funny: :2funny: :2funny:
Για πειτε γνωμες,πώς διαφυλασσουμε την προσωπική χρηση του PC μας??
Σιγα μην το κρεμασουν κιολας  :2funny: παντως αν καταλαβα καλα και ειναι ναυτικος ο τυπος τι δουλεια εχει η αστυνομια δεν θα επρεπε πρωτα να φωναξουν την ναυτονομια  :think:

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

free

Ρε συ λαγέ , πές μου ειλικρινά , πόση ώρα πιστέυεις ότι θα τους πάρει να τα διαβάσουν οι συγκεκριμένοι που μιλάμε  - άσε που αν δούν κρυμένα αρχεία τότε είναι που θα πονηρευτούν . Θα προλάβουν να φάνε κανα τσίζ μέχρι να τα ανοίξουν ?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η ιστορία εχει ως εξής: Φιλος Ιταλός Αξιωματικός,συνάδελφος στο ΝΑΤΟ,καλό παιδι και οικογενειάρχης-καμια σχεση με μενα το ρεμαλι-κόλλησε ιο στο PC του.Σκεφτηκε λοιπόν να το παει στη μηχανοργάνωση του ΝΑΤΟ εντος της Υπηρεσίας μας να το τσεκάρουν..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!
Οι μαλάκες οι βελγοι ψαξαν τον υπολογιστή του και βρηκανε τσόντες!!!Οχι τιποτα διεστραμμένο με παιδια και τετοιες αρρωστημένες μαλακίες, αλλά ταινίες,φωτο,όπως αυτα που βαζουμε εδω...Το γνωρίζω γιατί ειχαμε κανει κουβέντα και του ειχα πει μαλιστα και για το σαιτ μας,αν θυμαστε το ειχα γραψει παλαιότερα ότι ψηνω δυο να γινουν μελη! :rockon: :rockon:
Καλέσαν λοιπόν την βελγικη αστυνομία και του απαγγελθηκαν κατηγορίες για κατοχή πορνογραφικού υλικού!!
ΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,να μην πω του κόσμου γιατί ειναι και οι Ασιάτες..
Το παλικάρι τα εχει δει όλα,ειδοποιήθηκε το Ιταλικό ΓΕΣ,η οικογενειά του επεσε από τα συννεφα,κινδυνευει η καριερα του...
Σημειωτεον ειχε τα πορνο σε φακελο τυπου "lockbox" με κωδικό,αλλά και παλι τα βρηκανε...
Το ερωτημα λοιπόν ειναι το εξης..
Υπαρχει ασφαλής χωρος στο PC για να εχουμε τα αρχεία αυτού του ειδους??Γιατι με την ιδια λογική,αν κι εγω δεν εχω στο PC τσοντες κλπ,μια αναζήτηση να κανουν απο το Chrome και βρουν το σάιτ μας,θα μου στελνετε υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγαρο,πίσω απο τα καγκελα αδερφια.. :2funny: :2funny: :2funny:
Για πειτε γνωμες,πώς διαφυλασσουμε την προσωπική χρηση του PC μας??

Λοιπόν τύπε, άσε τους μπαχαλάκηδες και άκου, παρ' ότι ξέρεις όχι εκνευρίζομαι με τους αξιωματικούς του ΠΝ :s&m_2:

Ο τιτάνας Μιχάλης Δερτούζος όταν του έκαναν την ίδια ερώτηση για το αν υπάρχει ασφαλής Η/Υ είχε απαντήσει ότι "Ο ασφαλέστερος που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιος χαλασμένος, σ' ένα χρηματοκιβώτιο στον βυθό της θάλασσας, με 2 δύτες απ' έξω για να τον φυλάνε. Αλλά και πάλι δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά".

Στην ουσία:

χρησιμοποιησε καλυτερα ενα usb flash ή hard drive κανοντας encryption με open source προγραμματα οπως πχ το TrueCrypt

1) Παίρνεις έναν εξωτερικό δίσκο και τα διατηρείς εκεί χρησιμοποιώντας ένα προγραμματάκι σαν αυτό που προτείνει ο φίλος.

2) Δεν χρειάζεται το πορνοβίντεο να λέγεται "Amateur ass-fuck, BJ and cum on tits". Δοκίμασε κάτι σε "Summer 2012 - Patmos, Part 1". Γενικά ονόματα που δεν παραπέμπουν σε τσόντες αλλά σε προσωπικά αρχεία. Όχι ότι δεν μπορούν να τα βρουν αλλά τουλάχιστον δεν χτυπάνε στο μάτι.

3) Δεν βλέπω κανέναν λόγο γιατί να έχει κάποιος τέτοια αρχεία στο επαγγελματικό του PC. Πάρε κάτι μικρό και φόρτωσέ τα εκεί, σε εξωτερικό δίσκο, με άσχετα ονόματα.

4) Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος διαγραφής αρχείων, μπορείς να επαναφέρεις αρχεία ακόμα και από κατεστραμμένο δίσκο. Για την ηρεμία του μυαλού σου και μόνο, δοκίμασε κάποια προγραμματάκια τύπου shredder. Δύσκολο για τον μέσο χρήστη να επαναφέρει αρχεία που έχεις καταστρέψει με shredder, οι γάτοι θα τα βρουν.

5) Εννοείται πως ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια που μπαίνεις, τι κάνεις και πότε, μέσω δικτύου. Και δεν είναι ανάγκη να το ψάξουν, if you know what I mean.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φυσικά και υπάρχει τρόπος, μη γράφετε αν δε ξέρετε.

Απλό format δεν αρκεί, αλλά και με format γίνεται αν τρέξεις από κονσόλα και βάλεις παράμετρο να γράψει παντού μηδενικά (όσα περισσότερα περάσματα τόσο το καλύτερο).

Όποιος φοβάται το command prompt χρησιμοποιεί ένα data destruction program και καθάρισε, υπάρχουν πολλά.

Για ασφαλή φύλαξη, ξεχωριστός δίσκος, κρυπτογραφημένος με truecrypt ή pgp.

Πως νομίζεις ότι αποφάσισα nickname?  :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom