Νέα

Ασφάλεια Υπολογιστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Η ιστορία εχει ως εξής: Φιλος Ιταλός Αξιωματικός,συνάδελφος στο ΝΑΤΟ,καλό παιδι και οικογενειάρχης-καμια σχεση με μενα το ρεμαλι-κόλλησε ιο στο PC του.Σκεφτηκε λοιπόν να το παει στη μηχανοργάνωση του ΝΑΤΟ εντος της Υπηρεσίας μας να το τσεκάρουν..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!
Οι μαλάκες οι βελγοι ψαξαν τον υπολογιστή του και βρηκανε τσόντες!!!Οχι τιποτα διεστραμμένο με παιδια και τετοιες αρρωστημένες μαλακίες, αλλά ταινίες,φωτο,όπως αυτα που βαζουμε εδω...Το γνωρίζω γιατί ειχαμε κανει κουβέντα και του ειχα πει μαλιστα και για το σαιτ μας,αν θυμαστε το ειχα γραψει παλαιότερα ότι ψηνω δυο να γινουν μελη! :rockon: :rockon:
Καλέσαν λοιπόν την βελγικη αστυνομία και του απαγγελθηκαν κατηγορίες για κατοχή πορνογραφικού υλικού!!
ΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,να μην πω του κόσμου γιατί ειναι και οι Ασιάτες..
Το παλικάρι τα εχει δει όλα,ειδοποιήθηκε το Ιταλικό ΓΕΣ,η οικογενειά του επεσε από τα συννεφα,κινδυνευει η καριερα του...
Σημειωτεον ειχε τα πορνο σε φακελο τυπου "lockbox" με κωδικό,αλλά και παλι τα βρηκανε...
Το ερωτημα λοιπόν ειναι το εξης..
Υπαρχει ασφαλής χωρος στο PC για να εχουμε τα αρχεία αυτού του ειδους??Γιατι με την ιδια λογική,αν κι εγω δεν εχω στο PC τσοντες κλπ,μια αναζήτηση να κανουν απο το Chrome και βρουν το σάιτ μας,θα μου στελνετε υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγαρο,πίσω απο τα καγκελα αδερφια.. :2funny: :2funny: :2funny:
Για πειτε γνωμες,πώς διαφυλασσουμε την προσωπική χρηση του PC μας??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.374
Πόντοι
1.686

Στείλε email στον Snowden !  :2funny:

Προσωρινά ,σβήσε όλα τα αρχεία με πορνό και κάνε μετά φορματ στο δίσκο και

ξαναφόρτωσε τα λοιπά προγράμματα ,αρχεία κτλ

Όμως η κατοχή πορνογραφικού υλικού με ενήλικες δεν είναι παράνομη

στο Βελγιο ,αφου υπάρχουν και σεξ σοπ .

Μήπως είχε αρχείο με κοπέλες κάτω των 18 ετων ;  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η ιστορία εχει ως εξής: Φιλος Ιταλός Αξιωματικός,συνάδελφος στο ΝΑΤΟ,καλό παιδι και οικογενειάρχης-καμια σχεση με μενα το ρεμαλι-κόλλησε ιο στο PC του.Σκεφτηκε λοιπόν να το παει στη μηχανοργάνωση του ΝΑΤΟ εντος της Υπηρεσίας μας να το τσεκάρουν..
Οι μαλάκες οι βελγοι ψαξαν τον υπολογιστή του και βρηκανε τσόντες!!!Οχι τιποτα διεστραμμένο με παιδια και τετοιες αρρωστημένες μαλακίες, αλλά ταινίες,φωτο,όπως αυτα που βαζουμε εδω...Το γνωρίζω γιατί ειχαμε κανει κουβέντα και του ειχα πει μαλιστα και για το σαιτ μας,αν θυμαστε το ειχα γραψει παλαιότερα ότι ψηνω δυο να γινουν μελη! :rockon: :rockon:
Καλέσαν λοιπόν την βελγικη αστυνομία και του απαγγελθηκαν κατηγορίες για κατοχή πορνογραφικού υλικού!!
ΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,να μην πω του κόσμου γιατί ειναι και οι Ασιάτες..
Το παλικάρι τα εχει δει όλα,ειδοποιήθηκε το Ιταλικό ΓΕΣ,η οικογενειά του επεσε από τα συννεφα,κινδυνευει η καριερα του...
Σημειωτεον ειχε τα πορνο σε φακελο τυπου "lockbox" με κωδικό,αλλά και παλι τα βρηκανε...
Υπαρχει ασφαλής χωρος στο PC για να εχουμε τα αρχεία αυτού του ειδους??Γιατι με την ιδια λογική,αν κι εγω δεν εχω στο PC τσοντες κλπ,μια αναζήτηση να κανουν απο το Chrome και βρουν το σάιτ μας,θα μου στελνετε υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγαρο,πίσω απο τα καγκελα αδερφια.. :2funny: :2funny: :2funny:

οχι δεν υπαρχει ασφαλης χωρος. μεγαλη μαλακια εκανε, δεν πας υπηρεσιακα να φτιαξεις το προσωπικο σου πισι τι μαλακας

Επισκέπτης

Καλὰ τοῦ ἔκαμαν, κύριε.

Εἶναι ἀνώτερος στρατιωτικὸς μὲ προνόμια καὶ ὑποχρεώσεις ἐκπηγάζουσας ἐκ τῆς θέσεὼς του.

Ὄχι καὶ τὸ γλύκισμα ὁλόκληρον καὶ τὸν κύνα κεκορεσμένον.  

Ὅσον διὰ τὸ ἐρώτημὰ σας, δὲν ὑπάρχει τρόπος ἀποκρύψεως τῶν ἰδικῶν σας περιπλανήσεων εἰς πορνογραφικὰς ἱστοσελίδας, οὔτε δι' ἀναμορφώσεως (formatting) τοῦ σκληροῦ δίσκου.

Τουλάχιστον δὲν ὑπάρχει τρόπος διαθέσιμος εἰς τὸ 99,999% τῶν χρηστῶν ὑπολογιστῶν.

Νὰ προσέχητε.

Επισκέπτης
Στείλε email στον Snowden !  :2funny:

Προσωρινά ,σβήσε όλα τα αρχεία με πορνό και κάνε μετά φορματ στο δίσκο και

ξαναφόρτωσε τα λοιπά προγράμματα ,αρχεία κτλ

Δὲν ὑπάρχει τρόπος, κύριε, οὔτε μὲ formatting.

Πῶς ἀνευρίσκουσιν τεκμήρια αἱ Διωκτικαὶ Ἀρχαί; Οἱ ἐγκληματίαι δὲν ἔχουσιν προβεῖ εἰς ἀναμόρφωσιν;

Επισκέπτης
Πόσο μαλάκας ;;;;

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ...

όχι για κατοχή πορνογραφικού υλικού ....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
...

Σεξ σοπ υπαρχουν αλλά αν τα εχεις στο pc σου θεωρείται κατοχή..Και δεν ειχε ανηλικα,μπορω να σου πω μαλιστα ότι ειχε και πιο "light" απο μερικά δικά μας εδω μεσα..
Καλὰ τοῦ ἔκαμαν, κύριε.

Εἶναι ἀνώτερος στρατιωτικὸς μὲ προνόμια καὶ ὑποχρεώσεις ἐκπηγάζουσας ἐκ τῆς θέσεὼς του.

Ὄχι καὶ τὸ γλύκισμα ὁλόκληρον καὶ τὸν κύνα κεκορεσμένον.  

Ὅσον διὰ τὸ ἐρώτημὰ σας, δὲν ὑπάρχει τρόπος ἀποκρύψεως τῶν ἰδικῶν σας περιπλανήσεων εἰς πορνογραφικὰς ἱστοσελίδας, οὔτε δι' ἀναμορφώσεως (formatting) τοῦ σκληροῦ δίσκου.

Τουλάχιστον δὲν ὑπάρχει τρόπος διαθέσιμος εἰς τὸ 99,999% τῶν χρηστῶν ὑπολογιστῶν.

Νὰ προσέχητε.
Ευχαριστω για την απάντηση αλλά εισαι υπερβολικός..Δηλαδή οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ δεν πρεπει να βλέπουν τσόντες γιατι φοράνε στολή??
Ξεπερασμένας αντιλήψεις διαθέτετε αγαπητέ..

Επισκέπτης
Ευχαριστω για την απάντηση αλλά εισαι υπερβολικός..Δηλαδή οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ δεν πρεπει να βλέπουν τσόντες γιατι φοράνε στολή??
Ξεπερασμένας αντιλήψεις διαθέτετε αγαπητέ..

ΜΑΛΑΚΑΣ ήταν , επειδή ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΣΟΝΤΕΣ
και το ήξερε .... πήγε να το φτιάξει σε τεχνικό της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ....

Θα έδινες δίσκο με τσόντες στον οποιοδήποτε ;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναυαρχε δεν εχεις λογο να φοβασαι για την πλοηγηση σου γιατι εχει ηδη ελεγχθει. οπως και τα τηλεφωνα σου. μου κανει εντυπωση που εισαι τοσο καιρο νατοικος και δεν το γνωριζεις.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
χρησιμοποιησε καλυτερα ενα usb flash ή hard drive κανοντας encryption με open source προγραμματα οπως πχ το TrueCrypt

Επισκέπτης

Σε κάτι δουλειές που πάτε και μπλέκετε κι εσείς...

Πες του φίλου σου να παραιτηθεί άμεσα, και να ρθει εδώ ν αγοράσει κανά χωραφάκι να γίνει αγρότης, να τον δει λίγο ο ήλιος κι ο θεός, και να είναι άρχοντας τους εαυτού του

Αν είναι να τρέμει το φυλλοκάρδι ενός άντρα επειδή αποθήκευσε 5 γαμήσια απ το νετ στον υπολογιστή του, ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΈΙΑ

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
ναυαρχε δεν εχεις λογο να φοβασαι για την πλοηγηση σου γιατι εχει ηδη ελεγχθει. οπως και τα τηλεφωνα σου. μου κανει εντυπωση που εισαι τοσο καιρο νατοικος και δεν το γνωριζεις.
Ειλικρινά φιλε δεν το ηξερα..λες να εχουν ελεγξει και το ...Ποκερακι?? :think: :think: :think:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη δεν καταλαβα καλα, το πρόβλημα ποιο ηταν? Κατι δεν κολλάει. Απαγορευεται η κατοχη πορνογραφικου υλικου? Ζω σε άλλο πλανήτη?!  :o   Μήπως το πρόβλημα ηταν το παρανομο download ή κατι τετοιο? Ευρωπαίοι ρε πούστη μου, καλοι χρυσοι σε χίλια πράγματα αλλά σε κάτι τέτοια ειναι ψυχροι και τυπικοι μεχρι αηδίας. Αν ηταν Ελληνας θα σου το εφτιαχνε και θα σου εκλεινε το μάτι. Ο αλλος ο παπάρας κάλεσε την αστυνομια  :headbang:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Επειδη δεν καταλαβα καλα, το πρόβλημα ποιο ηταν? Κατι δεν κολλάει. Απαγορευεται η κατοχη πορνογραφικου υλικου? Ζω σε άλλο πλανήτη?!  :o  Μήπως το πρόβλημα ηταν το παρανομο download ή κατι τετοιο? Ευρωπαίοι ρε πούστη μου, καλοι χρυσοι σε χίλια πράγματα αλλά σε κάτι τέτοια ειναι ψυχροι και τυπικοι μεχρι αηδίας. Αν ηταν Ελληνας θα σου το εφτιαχνε και θα σου εκλεινε το μάτι. Ο αλλος ο παπάρας κάλεσε την αστυνομια  :headbang:
Η κατοχή πορνογραφικού υλικού,ναι απαγορευεται,και στην Ελλάδα ισχύει (?),το θεμα ειναι αν γινεται διακίνηση ή ειναι "ειδικό" υλικό,με ανηλικα,ζωα κλπ διαστροφές...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
υποθέτω πως ένας εξωτερικός σκληρός σχεδόν λύνει τέτοια θέματα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.142
Πόντοι
5.006
Η κατοχή πορνογραφικού υλικού,ναι απαγορευεται,και στην Ελλάδα ισχύει (?),το θεμα ειναι αν γινεται διακίνηση ή ειναι "ειδικό" υλικό,με ανηλικα,ζωα κλπ διαστροφές...
στην ελλαδα δεν απαγορευεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom