Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.279
Δεν ξέρω αν έχει ανοιχτεί αντίστοιχο θέμα περί "δημόσιας χρήσης κοπέλες " και ασθενειών , αν όχι, προτείνω να ανοίξετε κ να ανταλλασετε απόψεις εκεί....επίσης Βαν Νταμ , μιας που δεν είσαι πελάτης μου είναι λογικό να μην ξέρεις ότι εγώ έχω απαντήσει αυτό ακριβώς που λες ότι δεν έχεις ακούσει εσύ από άλλη και συγκεκριμένα " αν κολλήσω θα πρέπει να μπω σε καραντίνα για 15 μέρες" (αφορούσε τον κορωνοιο η συζήτηση) ΚΑΙ "πόσοι ακομα πελάτες που έκαναν ραντεβού μαζί μου ΚΑΙ παντρεμένοι που έχουν κ παιδάκια " ....όλοι αυτοί θα κολλήσουν λοιπόν κ αυτή ήταν η απάντηση μου ....επίσης να σε ενημερώσω ότι έχω κάνει όχι ένα όχι δύο , άλλα τρία τεστ κορωνοιου ως τώρα ( στα δύο μου πήραν δείγμα από το λαιμό κ στο ένα από τη μύτη ) , και τα τρία αρνητικά , κάτι που γνωρίζουν κ πάλι οι πελάτες ΜΟΥ....τέλος να ενημερώσω ότι επειδή αναφέρθηκε εδώ ,βρήκα κ το βιβλιάριο υγείας μου για να το δειχνω , όπου ναι έχω κάνει εμβόλιο για ηπατίτιδα α και β....οι υπόλοιπες εξετάσεις για αφροδισια εννοούνται βέβαια για μένα !
Εντάξει , φαίνεται τι γίνεται κ τι προσπαθείτε να κάνετε , είναι τόσο εμφανές !
Εντάξει , φαίνεται τι γίνεται κ τι προσπαθείτε να κάνετε , είναι τόσο εμφανές !