Petros dixos telos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
Και εμένα το ίδιο
Και εμένα το ίδιο
για εμενα μιλαμε!το εχω δει απο την πεμπτηΜόλις το είδα όμως απτό κινητό (iPhone με safari)!
Απ’το λαπτοπ με windows και chrome …πράσινο!
ΥΓ: Αν δεν μου απαντούσες, δεν θα έβλεπα ποτέ την υπέροχη κωλάρα σου απτό κινητό!!
ΥΓ2: Πιστεύω ότι ο @Spiros_73 και ο @Xaramofais δεν έχουν δει το βίντεο σου…not yet!![]()
Και δεν με φώναξες να δω αυτή την κωλάρα;;;;για εμενα μιλαμε!το εχω δει απο την πεμπτη
υ.γ νομιζα οτι εκανες πλακα
θα επανορθωσω στο επομενοΚαι δεν με φώναξες να δω αυτή την κωλάρα;;;;
Ντροπή…ξάδερφε!!
![]()
Αν αναφέρεστε σε αυτό
Δεν έχω δει τιποταΜόλις το είδα όμως απτό κινητό (iPhone με safari)!
Απ’το λαπτοπ με windows και chrome …πράσινο!
ΥΓ: Αν δεν μου απαντούσες, δεν θα έβλεπα ποτέ την υπέροχη κωλάρα σου απ’το κινητό!!
ΥΓ2: Πιστεύω ότι ο @Spiros_73 και ο @Xaramofais δεν έχουν δει το βίντεο σου…not yet!![]()
Σε φώναξα! Δεν είμαι κάποιος τυχαίος!!!Δεν έχω δει τιποτα![]()
Ο Αρτέμης Μάτσας;Καλησπέρα γνωρίζεις κάποιος το τηλέφωνο τις Αρτέμης? Αν μπωρει να μου το στείλει. Ευχαριστώ
οκ το βρηκα σελιδα 307.ψαχνω και δεν μπορω να βρω το κινητο της. αν και και το ειχα το καλοκαιρι.
αν ειναι δημοσια ανηρτημενο, ας μου το στειλει καποιος.
ευχαριστω
Το καλυτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τη ρωτήσεις ο ίδιος οταν επικοινωνήσεις μαζί της...Μαγκες ψαχνω για καποιαν που να κανει αναλ και σκέφτομαι να επισκεφθω την Αρτεμις. Εχει φαει κανεις ακυρο απο αυτην για αναλ λογο μεγεθους;
Καλησπέρα στην αμαζόνα Θέα τη νήματος!!!
Ίσως το μοναδικό έθνος που δεν γιορτάζει την λήξη του πολέμου αλλά την είσοδο του σε αυτόν!!!Χρόνια πολλά στο ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!