Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.229
Σε ευχαριστώ πολύΝομιζω ότι σου ταιριάζει αυτό το κομμάτι διότι καταφέρνεις να ανεβάζεις πάντα την θερμοκρασία!!!Αφιερωμενο λοιπόν…
Σε ευχαριστώ πολύΝομιζω ότι σου ταιριάζει αυτό το κομμάτι διότι καταφέρνεις να ανεβάζεις πάντα την θερμοκρασία!!!Αφιερωμενο λοιπόν…
Νομιζω ότι σου ταιριάζει αυτό το κομμάτι διότι καταφέρνεις να ανεβάζεις πάντα την θερμοκρασία!!!Αφιερωμενο λοιπόν…
Σελίδα 307 είναι αδερφέ !Artemis til please ? Pm
Καλησπέρα, στη μια ώρα, μια ή δύο εκτονωσεις, ελεύθερο στοματικό τελείωμα στόμα, 100€.καλησπερα και απο μενα μπορεις να μου πεις σε πια σελιδα αναγραφεται το προγραμμα σου!!!
ευχαριστω
Ακριβολόγα μου γλυκιά!Καλησπέρα, στη μια ώρα, μια ή δύο εκτονωσεις, ελεύθερο στοματικό τελείωμα στόμα, 100€.
150/1,5 ώρα
200/2ωρο
Αναλ έξτρα 20
Τι κάνετε μωρέ, σπάσαν τ' ασφαλιστικά όχι άλλο κώλοοοοοοοοο
Μα πώς δεν θα είμαι ευγενική με κάποιον που φέρεται και μιλάει αντίστοιχα;; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγιαΕπειδή αρκετά περίεργα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Σημερινή επικοινωνία με την Άρτεμις και κλείσιμο ραντεβού για τη Δευτέρα. Η κοπέλα εκτός από κουκλάρα είναι και ένα γλυκύτατο και ευγενεστατο πλάσμα. Χωρίς να πουλάει αγάπες, λέει αυτό που θέλει να πει ξεκάθαρα και με τρόπο. Είμαι σίγουρος πως, μετά από 13 χρόνια αποχής από το χώρο, έκανα την καλύτερη επιλογή για come back. Κουκλίτσα ανυπομονώ για τη Δευτέρα!!!