vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 446
Κωλαρα μου τρέλα εισαιBaby oil
Κωλαρα μου τρέλα εισαιBaby oil
Πρέπει να είναι μουνιΔεν μας βοηθαει το βιντεο αν ειναι κανονικο η πρωκτικο
έχεις δίκιο, δεν βοηθάει ούτε ο φωτισμός , ούτε η γωνία λήψης, δεν είναι πρωκτικό... Στο προφίλ μου έχω ανεβάσει βίντεο με πρωκτικό κ καλό φωτισμόΔεν μας βοηθαει το βιντεο αν ειναι κανονικο η πρωκτικο
Το έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα
το είχα ανεβάσει κ εδώ κ στο προφίλ μου, απλά εδώ χάνεται όλο το υλικό πίσω στις σελίδεςΤο έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα
κκκΚαλημερα Αρτεμούλα. Κάτι ποιο καινουργιο για τουσ πελατεσ σουτο είχα ανεβάσει κ εδώ κ στο προφίλ μου, απλά εδώ χάνεται όλο το υλικό πίσω στις σελίδεςΤο έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα
Καλημέρα Άρτεμις που μπορούμε να κανονίσουμε ενα ραντεβού παίρνω τηλ και δεν το σηκώνει κανείς ούτε viber
Για να τον παίζουν αυτοί που δεν μπορούν να την πληρώσουνΡε λεβέντες μου μία απορία, πάντα καλοπροαίρετα. Από την στιγμή που μία κοπέλα έχει ανεβάσει 1, 2, 3 φωτογραφίες και άλλα τόσα βίντεο, ποιό το νόημα να ζητάτε συνεχώς καινούργιο υλικό; Το βλέπω και σε άλλα νήματα και ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω..
το είχα ανεβάσει κ εδώ κ στο προφίλ μου, απλά εδώ χάνεται όλο το υλικό πίσω στις σελίδεςΤο έχεις ανεβάσει ξανά αυτό κουκλίτσα
Α ρε Tinto Brass.... Δες τι θεωρούν κώλο κάποιοι σήμερα