Δυστυχώς υπάρχουν μερικοι psycho άνθρωποι , κοινώς ψυχανωμαλοι , που τους διακρίνει μια παρανοϊκή εμμονή , στέλνουν μνμ από διαφορετικό Κιν (το ίδιο άτομο) , κάθε φορά το μπλοκάρω γιατί αμέσως καταλαβαίνω ποιος είναι , τρελαίνεται κ ξαναστελνει από άλλο Κιν κ από άλλο κ από άλλο , κάθε φορά τρώει μπλοκ...δεν ξέρει κ να κρυφτεί κ έσκασε πια δεν άντεξε...φτάνει δε καταλαβαίνεις ότι ξεφτυλιζεσαι;;;;;
Λοιπόν , το αν θα χάσω 4 κιλά , ή θα βάλω βυζιά πεπόνια ή καρπούζια ,ή θα βάψω μαλλί πράσινο ή θα λιμαρω τα νύχια μου σε σχήμα στιλέτο , είναι καθαρά δικό μου θέμα κ θα το κάνω για μένα αν το θελήσω ΕΓΩ! Από τη στιγμή που δεν παραπλανω δεν κοροϊδεύω και ΔΕΝ βάζω κανέναν με το ζόρι να με συναντήσει κ εφόσον υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές, τι τρώτε τα λυσακα σας μερικοί ....ο κόσμος το εχει τούμπανο κ σεις κρυφό καμάρι, νομίζετε δε ξέρουν οι πραγματικοί πελάτες γιατί σας πιάνει τέτοια κωλοφαγουρα με τη πάρτη μου χαχα!!!!
Τι έγινε σας κάνω ζημιά ε;;;; Θέλετε ποσοστά;;;; Που ξέρετε κιόλας ποσά βγάζω .... γραμματείς μου είστε κ κανονίζετε εσείς τα ραντεβού μου ή γκόμενοι μου κ ξέρετε πότε έχω περίοδο κ πόσες μέρες διαρκεί για να κάνετε κ την αφαίρεση να δείτε καθαρά ποσά βγάζω;;;;
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο είμαι ειλικρινής λέω την άποψη μου, με το εκφράζομαι βρωμερά αλητικα και προσβάλλω...σας θίγω τα συμφέροντα όμως κ σας τσούζει εεε...
Όσο παίρνετε εσείς το δικαίωμα κ μιλάτε σα βόθροι για να προσβαλετε, καλά κάνουν κ κάποιοι άλλοι κ γράφουν ποιήματα ή κομπλιμέντα , αυτό είναι κατακριτέο;;;;;;;; Έλα μαζευτείτε λίγο σας πήρανε χαμπάρι όλοι !