radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
στο ρελαντί είμαι ακόμαΈχεις πάρει φόρα και κάνεις ζημιές εσύ.
Να ανησυχούμε δηλαδή;
στο ρελαντί είμαι ακόμαΈχεις πάρει φόρα και κάνεις ζημιές εσύ.
Εμένα μην με φοβάσαι. Εσύ που είσαι σε προχωρημένο στάδιο γήρατος κοίτα τι θα κάνεις.Δηλαδή μπορείς να γίνεις ακόμα πιο επικίνδυνη.στο ρελαντί είμαι ακόμαΈχεις πάρει φόρα και κάνεις ζημιές εσύ.
Εισαι μικρός εσυ ..πρόσεχε θα σε ρουφήξει κακομοιρη μου και θα σε ψάχνουμε
Κωλαρα μου με καυλωσες μεσημεριατικα
κανένας λόγος ανησυχίας, για καλό το είπα με λίγη δόση χιούμορστο ρελαντί είμαι ακόμαΈχεις πάρει φόρα και κάνεις ζημιές εσύ.
Να ανησυχούμε δηλαδή;
τη νυχτερινή λαρααα είναι αυτή
Φοβερό κορμάκι...
Τρελααααααα
Λίγο να γυρνούσες προς την κάμερα να φαινόταν καλύτερα το βαζάκι σου!!!
Μου έδωσες μία κατακούτελα και ήταν όλη δικιά μου...
Δύο λόγια και από μένα για την Άρτεμις. Χθεσινή συνάντηση στο πριαμο στη μεταμόρφωση. Τυπική στη ώρα προσέλευσης. Όμορφο ντύσιμο και κορμί όπως το περίμενα και ήθελα, δηλαδή θηλυκό και ζουμερό. Χαμηλά ήταν πεντακάθαρη και μοσχομυριστη και έτσι εγλυψα πολύ ώρα. Πολύ όμορφα άκρα που επίσης τιμησα..γενικα μία τίμια gfe συνάντηση. Αυτά από μένα.
Δύο λόγια και από μένα για την Άρτεμις. Χθεσινή συνάντηση στο πριαμο στη μεταμόρφωση. Τυπική στη ώρα προσέλευσης. Όμορφο ντύσιμο και κορμί όπως το περίμενα και ήθελα, δηλαδή θηλυκό και ζουμερό. Χαμηλά ήταν πεντακάθαρη και μοσχομυριστη και έτσι εγλυψα πολύ ώρα. Πολύ όμορφα άκρα που επίσης τιμησα..γενικα μία τίμια gfe συνάντηση. Αυτά από μένα.
Σ'ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που πέρασες όμορφα!Δύο λόγια και από μένα για την Άρτεμις. Χθεσινή συνάντηση στο πριαμο στη μεταμόρφωση. Τυπική στη ώρα προσέλευσης. Όμορφο ντύσιμο και κορμί όπως το περίμενα και ήθελα, δηλαδή θηλυκό και ζουμερό. Χαμηλά ήταν πεντακάθαρη και μοσχομυριστη και έτσι εγλυψα πολύ ώρα. Πολύ όμορφα άκρα που επίσης τιμησα..γενικα μία τίμια gfe συνάντηση. Αυτά από μένα.