Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 38.084
το πρώτο ραντεβού το κάνω σε ξενοδοχείο πλέονΓνωρίζουμε αν κάνει ραντεβού κατ οίκον;
το πρώτο ραντεβού το κάνω σε ξενοδοχείο πλέονΓνωρίζουμε αν κάνει ραντεβού κατ οίκον;
Όπως σου έχω πει, με την κοπέλα δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κι η ίδια).Ακομα περιμενω το πρωτοπαλικαρο θειτσο (μπαρμπαπηδουλα)να γραψει κριτικη γοα την κοπελα.
Να μας πει της εντυπωσεις του μιας και ο λόγος του ειναι συμβολαιο.
Θειτσο μην τσιγγουνευσαι τα 100 ευρω αν εχεις τα κοτσια και τα μπαλακια πηγαινε με τη κοπελα να μας πεις εντυπώσεις.
Αν δεν πας εισαι κοτα για αλλη μια φορα
εγω θειτσο καποια στιγμή θα παω με την Άρτεμις γιατί ειναι ωραια κοπελα και θα πω τις εντυπωσεις μου.Όπως σου έχω πει, με την κοπέλα δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κι η ίδια).Ακομα περιμενω το πρωτοπαλικαρο θειτσο (μπαρμπαπηδουλα)να γραψει κριτικη γοα την κοπελα.
Θειτσο μην τσιγγουνευσαι τα 100 ευρω αν εχεις τα κοτσια και τα μπαλακια πηγαινε με τη κοπελα να μας πεις εντυπώσεις.
Αν ποτέ θελήσω να συναντηθώ μαζί της, ούτε θα σε ρωτήσω, ούτε θα σου δώσω λογαριασμό, ούτε τίποτα. Και μπορεί να μην γράψω και κριτική! Γιατί? Γιατί έτσι γουστάρω (ή δεν γουστάρω!). Σου έχω πει εγώ ποτέ να μας πεις τις εμπειρίες σου με τα ζόμπι του 10άρικου στο μετάξι? Ποσώς με ενδιαφέρουν! Οπότε αν σου πω εγώ να πας με οποιοδήποτε CG και να γράψεις κριτική θα είσαι κότα τρίλειρη για τον πολύ απλό λόγο ότι... δεν έχεις να δώσεις τόσα!
Τώρα κατά πόσο με κάνει κότα αν ΔΕΝ πάω, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις!!!! Είναι μέσα στα πλαίσια του "τους ξεφτυλίζω όλους εδώ μέσα κάθε μέρα και δεν έχουν τι να μου πούνε!!!".
Ρεζίλας είσαι, τράβα φτιάξε μου ένα χοτ ντογκ με απ' όλα καντινιέρη
εγω θειτσο καποια στιγμή θα παω με την Άρτεμις γιατί ειναι ωραια κοπελα και θα πω τις εντυπωσεις μου.Όπως σου έχω πει, με την κοπέλα δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κι η ίδια).Ακομα περιμενω το πρωτοπαλικαρο θειτσο (μπαρμπαπηδουλα)να γραψει κριτικη γοα την κοπελα.
Αν ποτέ θελήσω να συναντηθώ μαζί της, ούτε θα σε ρωτήσω, ούτε θα σου δώσω λογαριασμό, ούτε τίποτα. Και μπορεί να μην γράψω και κριτική! Γιατί? Γιατί έτσι γουστάρω (ή δεν γουστάρω!). Σου έχω πει εγώ ποτέ να μας πεις τις εμπειρίες σου με τα ζόμπι του 10άρικου στο μετάξι? Ποσώς με ενδιαφέρουν! Οπότε αν σου πω εγώ να πας με οποιοδήποτε CG και να γράψεις κριτική θα είσαι κότα τρίλειρη για τον πολύ απλό λόγο ότι... δεν έχεις να δώσεις τόσα!
Τώρα κατά πόσο με κάνει κότα αν ΔΕΝ πάω, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις!!!! Είναι μέσα στα πλαίσια του "τους ξεφτυλίζω όλους εδώ μέσα κάθε μέρα και δεν έχουν τι να μου πούνε!!!".
Εσυ ρε θειτσο αφου τη συμπαθεις τη κοπελα γιατι δεν πηγαινεις τσιγγουνευεσαι τα 100 ευρω ?η δεν εχεις τα κοτσια να πας?
Δεν πρόκειται να πας γιατί δεν έχεις λεφτά.εγω θειτσο καποια στιγμή θα παω με την Άρτεμις γιατί ειναι ωραια κοπελα και θα πω τις εντυπωσεις μου.
Εσυ ρε θειτσο αφου τη συμπαθεις τη κοπελα γιατι δεν πηγαινεις τσιγγουνευεσαι τα 100 ευρω ?η δεν εχεις τα κοτσια να πας?
ο θειτσος δεν χαλαει 10 ευρω για μεταξι θα χαλασει 100 για cgεγω θειτσο καποια στιγμή θα παω με την Άρτεμις γιατί ειναι ωραια κοπελα και θα πω τις εντυπωσεις μου.Όπως σου έχω πει, με την κοπέλα δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κι η ίδια).Ακομα περιμενω το πρωτοπαλικαρο θειτσο (μπαρμπαπηδουλα)να γραψει κριτικη γοα την κοπελα.
Ενταξ τα 100 ειναι πολλα δεν ειναι Ντουμπαι εδω να πεις πως ειναι vfm
θειτσο ποτε δεν την εβρισα απλα εκανα παρατηρηση οτι πρεπει να υπαρχει ευχεμυθεια στο χωρο.Δεν πρόκειται να πας γιατί δεν έχεις λεφτά.εγω θειτσο καποια στιγμή θα παω με την Άρτεμις γιατί ειναι ωραια κοπελα και θα πω τις εντυπωσεις μου.
Επίσης μου προσέφερες ένα ακόμα screenshot που δείχνει ποιος γλύφει κοπέλες... είτε είναι τραβέλια είτε κανονικές! Kαι μάλιστα την Αρτεμις που έβριζες πριν μερικές ημέρες επειδή ξεμπρόστιασε το κουμουνοσυντρόφι σου!!!!
Να 'σαι καλά! Συνέχισε να ποστάρεις!!!
Έχεις δίκιο... απλά με τα κουμουνόσκυλα δεν μπορώ να κρατηθώ, sorryΗ προσωπική σας κόντρα δεν αφορά κανέναν , πόσο μάλλον εμένα !!!
Θα σας παρακαλέσω να μην σπαμαρετε το νήμα μου για ακόμη μια φορά....
Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα, αυτό ακριβώς!Η προσωπική σας κόντρα δεν αφορά κανέναν , πόσο μάλλον εμένα !!!
Θα σας παρακαλέσω να μην σπαμαρετε το νήμα μου για ακόμη μια φορά....
Αυτά είναι!
Χθεσινη συναντηση με Αρτεμις.
Ωραιο μελαχρινο χυμωδες (οσο πρεπει) πεντακαθαρο με ωραια γευση.
Καλη πιπα, παιρνει βελτιωση,γουσταρει "σπατουλαρισμα" τις αρεσει στα 4 και το απολαμβανει.
Θα τιμηθει ξανα.
Δεν προτεινεται σε μοντελακιδες.
Καλη συνεχεια σε ολους.