pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ελα κατω στη σπιατζα μια βδομαδα να κανεις τα μπανακια σου ολα πλερωμενα εδω
και θα τα βρουμε εμεις
και θα τα βρουμε εμεις
τα άκρα μου είναι περιποιημένα, ο φωτισμός είναι έτσι κ φαίνονται άσπρα αυτά που λες...η πρώτη αντίδραση στις φωτό σου ήταν " Ω να σου γαμήσω" αν και εγώ προτιμώ τις midi φούστες με σκίσιμο!
Μετά όμως είδα τα νυχάκια των ποδιών σου που κάποια δάχτυλα είναι βαμμένα και κάποια όχι και είπα γιατί να μην είναι τέλεια η όλη η εικόνα?
Πάσο μώρο μου τότε!
καλα ρε παπαρες δεν δικαιουμαι εγω εκπτωση??
ελεος δηλαδη ελεος και φυσικα δικαιουμαι δεν ειμαστε ολοι τυχαιοι εδω
αρτεμης βαλε φωτο και που ζητας το τηλ μου
εγω παντως το γραφω και δημοσια 100 φουλ με αρτεμης και της γραφω και καλη κριτικη να ειμαστε δικαιοι
κανενα ξεβρακωμα αλλα δεν θα πληρωσω ανεξαρτητη τιμη γραφειου
να ειμαστε δικαιοι
εδω το γραφειο ματζικ μου κανει δωρο τον κωλο ολοκληρο γραφειο και μια ανεξαρτητη δηλαδη δεν μπορει να κανει εκπτωση
που ζουμε ρε θα τρελαθουμε
???
Τι έγινε ρε μουνιβαγόνη, πως σε πετσόκοψε έτσι η Άρτεμις;
Η Άρτεμις τον πετσόκοψε? Μόνος του πετσόκοψε τον εαυτό του με τις παπαριές που της γράφει! Γενικά όταν γράφει γίνεται ρεζίλας! Χθες μου έλεγε σε άλλο νήμα "εγώ θα βγω για ποτό κι αν έχουν τα αρχίδια ας έρθουν στις 12:00 να με διώξουν!!!". Περιττό να σου πω ότι έστειλε ποστ μισή ώρα μετά τις 12:00 περίπου. Που σημαίνει ότι έβαλε ουρίτσα στα σκέλια, είπε "ευχαριστώ πολύ κύριε!" κι έφυγε σαν καλό παιδί!!! Δεν ξέρω γιατί του έφυγαν έτσι ξαφνικά όλες αυτές οι επαναστατκες πούτσες που έχει στο κεφάλι του!!!
Ένα τελειωμένο αριστεροχάπατο είναι ρε, μη μασάς. Εξαφανίζονται σιγά σιγάΑυτός ο τύπος πάει και ψηφίζει και η ψήφος του έχει την ίδια αξία με την δική μου και την δική σου. Αν ζητάει έκπτωση από την κοπέλα εκβιαστικά, φαντάσου τι κάνει αντίστοιχα σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής του
Ένα τελειωμένο αριστεροχάπατο είναι ρε, μη μασάς. Εξαφανίζονται σιγά σιγάΑυτός ο τύπος πάει και ψηφίζει και η ψήφος του έχει την ίδια αξία με την δική μου και την δική σου. Αν ζητάει έκπτωση από την κοπέλα εκβιαστικά, φαντάσου τι κάνει αντίστοιχα σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής του
καλα ρε pussy wagon απο που και ως που να δικαιουσαι και εκπτωση? περα απο τις αρλουμπες που εχεις γραψει εφοσον η κοπελα δημοσιευσαι τα πριντακια με τα μηνυματα σου. τωρα το αν εισαι αριστερος δεξιος σοσιαλιστης ειναι εντελως αδιαφορο. γνωμη μου παντα καλα εκανε και τα δημοσιευσαι η αρτεμης οχι επειδη νομιζεις οτι δικαιουσαι εκπτωση αλλα επειδη οταν εφαγες το ακυρο αντι να το κλεισεις το στοματακι σου αρχισες τις προσβολες.
δεν επρεπε να δημοσιευσει η κοπελα προσωπικα μυνηματα δημοσια λογο ευχεμυθειας και για πολλους λογους.καλα ρε pussy wagon απο που και ως που να δικαιουσαι και εκπτωση? περα απο τις αρλουμπες που εχεις γραψει εφοσον η κοπελα δημοσιευσαι τα πριντακια με τα μηνυματα σου. τωρα το αν εισαι αριστερος δεξιος σοσιαλιστης ειναι εντελως αδιαφορο. γνωμη μου παντα καλα εκανε και τα δημοσιευσαι η αρτεμης οχι επειδη νομιζεις οτι δικαιουσαι εκπτωση αλλα επειδη οταν εφαγες το ακυρο αντι να το κλεισεις το στοματακι σου αρχισες τις προσβολες.
οι δεξιοι βαγκον δεν περνουν πρεφα ότι ο κουλης τους κοροιδευει μπροστα στα ματια τους.αμα δειτε τα πμ
τα πρωτα ειναι απο το παλιο σαιτ
τα αλλα απο το νεο
αρα ειδατε οσα ηθελε να δειτε
αυτο το πηρε κανεις πρεφα η ουτε καν?????????