Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Κι έλεγα έχει περάσει καιρός χωρίς να ζητήσει κάποιος πατούσες ή κάτι σχετικό....Καλησπέρα.
Πατούσες σου αρέσει να σου γλύφουν?
Κι έλεγα έχει περάσει καιρός χωρίς να ζητήσει κάποιος πατούσες ή κάτι σχετικό....Καλησπέρα.
Πατούσες σου αρέσει να σου γλύφουν?
Αχ αυτές οι μπουταρες σου!!!Φανταστικη η αίσθηση όταν σε τυλίγουν!!!καλό Σαββατοκύριακο
Πραγματικα η σχετικη ζητηση εχει αυξηθει κατακορυφα σε ολα τα νηματα!Κι έλεγα έχει περάσει καιρός χωρίς να ζητήσει κάποιος πατούσες ή κάτι σχετικό....
Σφιχτά, σφιχτάΑχ αυτές οι μπουταρες σου!!!Φανταστικη η αίσθηση όταν σε τυλίγουν!!!
Μοναδικό το κεφαλοκλειδωμα σου!!!Σφιχτά, σφιχτά
επισης κουκλα!!!καλό Σαββατοκύριακο
Aχ τι πατούρα είναι αυτή βρε Αρτεμις....Για να ζεσταθούμε τις κρύες νύχτες που έρχονται...
Μας ζεσταινει η κωλαρα σουΓια να ζεσταθούμε τις κρύες νύχτες που έρχονται...
Θελουμε και μουνακι...Για να ζεσταθούμε τις κρύες νύχτες που έρχονται...
Τιιι;; Αυτό περιλαμβάνεται στις στάνταρ υπηρεσίες;Μοναδικό το κεφαλοκλειδωμα σου!!!
Αχχχ τι την ήθελες την περικοπή, άσε να δούνε τα μάτια μας να χαρούμε λίγο τις ομορφιές σουΓια να ζεσταθούμε τις κρύες νύχτες που έρχονται...
Ενστικτωδώς μου βγαίνει όταν με γλείφουν , σφίγγω τα μπούτια μου, αλλά δεν ελέγχω πόση δύναμη βαζω. Δεν ήθελα να αφεθω στην αρχή από φόβο μη μου "μείνει" κανένας .Τιιι;; Αυτό περιλαμβάνεται στις στάνταρ υπηρεσίες;
Δυστυχως αναγκάζομαι να κόβω τα βίντεο , γιατί δεν μου ανεβαίνουν ολόκληρα.Αχχχ τι την ήθελες την περικοπή, άσε να δούνε τα μάτια μας να χαρούμε λίγο τις ομορφιές σου
Με έπεισες! Θα κανονίσουμε οπωσδήποτε χαχαΕνστικτωδώς μου βγαίνει όταν με γλείφουν , σφίγγω τα μπούτια μου, αλλά δεν ελέγχω πόση δύναμη βαζω. Δεν ήθελα να αφεθω στην αρχή από φόβο μη μου "μείνει" κανένας .
Δεν παθαίνουμε τίποτα.!!!!!Ενστικτωδώς μου βγαίνει όταν με γλείφουν , σφίγγω τα μπούτια μου, αλλά δεν ελέγχω πόση δύναμη βαζω. Δεν ήθελα να αφεθω στην αρχή από φόβο μη μου "μείνει" κανένας .
Αν θες να φοράς το μπλε...όταν βρεθούμε με το κα(υ)λόΛευκό, μπλε, μαύρο ...