TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τελικα δικαιως καποιοι κατεχουν τον τιτλο τοσα χρονια
κλαιω απο τα γελια
ρε το ατομο τελειως :
δεν θελω κακιες πλησιαζει ο νεος διαγωνισμος για τον mr.malaka 2021 και τα φαβορι πρεπει να ειναι ενεργα να υπερασπιζονται τα κεκτημεναBAN στον μουνοβαγονη
Μονιμο αυτη την φορα
Αρχίσανε τα ξεβρακώματα!
Με πλάτες του Alex γράφει! Αυτός είχε μεσολαβήσει για να επανέλθει! Σε ίδιο πολιτικό χώρο ανήκουνBAN στον μουνοβαγονη
Μονιμο αυτη την φορα
Τι έγινε ρε μουνιβαγόνη, πως σε πετσόκοψε έτσι η Άρτεμις;
εσένα σε μπλοκαρα κ μπορείς ακόμα να γράφεις στο νήμα μου;;;;;;;;;; Σου είπα δε θέλω αντάλλαγμα κριτικη , εστελνες κάθε μέρα μνμ, δε σου απαντούσα κ κάποια στιγμή που σου είπα πάρε με τηλ εκείνη τη στιγμή που μπορούσα να μιλησω (ήθελα να σε ακούσω να κόψω τι κουμάσι είσαι) , δε με πήρες ..........κ την άλλη μέρα άρχισες τις απειλές κ τα βρισιδια...τραβά έξω από το νήμα μου τώρα κ έννοια σου θα ανεβάσω κ τα υπόλοιπα αν και σε ξέρουν καλά απ' ότι είδα , δε χρειάζεται να δείξω κάτι αλλοκαλα ρε παπαρες δεν δικαιουμαι εγω εκπτωση??
ελεος δηλαδη ελεος και φυσικα δικαιουμαι δεν ειμαστε ολοι τυχαιοι εδω
αρτεμης βαλε φωτο και που ζητας το τηλ μου
εγω παντως το γραφω και δημοσια 100 φουλ με αρτεμης και της γραφω και καλη κριτικη να ειμαστε δικαιοι
κανενα ξεβρακωμα αλλα δεν θα πληρωσω ανεξαρτητη τιμη γραφειου
να ειμαστε δικαιοι
εδω το γραφειο ματζικ μου κανει δωρο τον κωλο ολοκληρο γραφειο και μια ανεξαρτητη δηλαδη δεν μπορει να κανει εκπτωση
που ζουμε ρε θα τρελαθουμε
???
Για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!καλα ρε παπαρες δεν δικαιουμαι εγω εκπτωση??
ελεος δηλαδη ελεος και φυσικα δικαιουμαι δεν ειμαστε ολοι τυχαιοι εδω
αρτεμης βαλε φωτο και που ζητας το τηλ μου
εγω παντως το γραφω και δημοσια 100 φουλ με αρτεμης και της γραφω και καλη κριτικη να ειμαστε δικαιοι
κανενα ξεβρακωμα αλλα δεν θα πληρωσω ανεξαρτητη τιμη γραφειου
να ειμαστε δικαιοι
εδω το γραφειο ματζικ μου κανει δωρο τον κωλο ολοκληρο γραφειο και μια ανεξαρτητη δηλαδη δεν μπορει να κανει εκπτωση
που ζουμε ρε θα τρελαθουμε
???