Διαγραμμένο μέλος 221260
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Χειλαρες...
Εμένα το ροζ μου αρέσει , αλλά καλούλι είναι και αυτό...Καλό και το περδικαλί
Για βαλε ενα με ροζΕμένα το ροζ μου αρέσει , αλλά καλούλι είναι και αυτό...
Ναι και εμένα μου αρέσει κάτι ροζ κάτω σου. Πιάνεται;Εμένα το ροζ μου αρέσει , αλλά καλούλι είναι και αυτό...
Ε, αυτό έχει άλλη χάρη !Ναι και εμένα μου αρέσει κάτι ροζ κάτω σου. Πιάνεται;
Βασικά αυτό έχει τη χάρη. Για αυτό έχε χάρη.Ε, αυτό έχει άλλη χάρη !
Ότι χρώμα και να βάλεις πάλι υπέρμουναρος θα είσαι κοριτσάραΕμένα το ροζ μου αρέσει , αλλά καλούλι είναι και αυτό...
Βάλε φωτό με το σώμα σου να σε δούμε.
Γιατι δε βλέπεις τη φώτο προφίλ μου ;;;; Είναι αντιπροσωπευτικη 100000% ..... Και ποτέ δεν υπακούω σε διαταγές .... Αν ανεβάσω κάτι , θα το κάνω ΑΝ έχω χρόνο ΚΑΙ διάθεση , όχι επειδή με διατάζει κάποιος ... δεν έχασε κανένας με την ευγένεια . Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία , έχεις την επιλογή να αγνοήσεις και να μην ασχολείσαι περισσότερο....γιατί το "περισσότερο" παραπέμπει αλλού....και θυμίζει άλλα.....Βάλε φωτό με το σώμα σου να σε δούμε.
Πρόσφατη όμως.
Καλησπέρα συναγωνιστές,η Άρτεμις είναι από τις ομορφότερες και από τις καλύτερες κοπέλες του σάιτ, καλή Κυριακή να έχετε από την Θήβα, Άρτεμις σου έχω στείλει πμ!!Γιατι δε βλέπεις τη φώτο προφίλ μου ;;;; Είναι αντιπροσωπευτικη 100000% ..... Και ποτέ δεν υπακούω σε διαταγές .... Αν ανεβάσω κάτι , θα το κάνω ΑΝ έχω χρόνο ΚΑΙ διάθεση , όχι επειδή με διατάζει κάποιος ... δεν έχασε κανένας με την ευγένεια . Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία , έχεις την επιλογή να αγνοήσεις και να μην ασχολείσαι περισσότερο....γιατί το "περισσότερο" παραπέμπει αλλού....και θυμίζει άλλα.....
Η Άρτεμις έχει ακριβώς το σωματότυπο που μου αρέσει στις κοπέλες, χυμώδης και ζουμερη με μεγάλα βυζιά και μεγάλο κωλο και μεγάλα πιασίματα, μπράβο Άρτεμις,να είσαι πάντα καλά κούκλα μου γλυκιά και ευγενική,όταν έρθω από την Θήβα στην Αθήνα,μια μέρα πριν θα σου στείλω μυνήμα στο βαιμπερ,να κανονίσουμε δίωρο ραντεβού στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο,να έχεις το βαιμπερ ανοιχτό και το τηλέφωνο σου επίσης!!Γιατι δε βλέπεις τη φώτο προφίλ μου ;;;; Είναι αντιπροσωπευτικη 100000% ..... Και ποτέ δεν υπακούω σε διαταγές .... Αν ανεβάσω κάτι , θα το κάνω ΑΝ έχω χρόνο ΚΑΙ διάθεση , όχι επειδή με διατάζει κάποιος ... δεν έχασε κανένας με την ευγένεια . Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία , έχεις την επιλογή να αγνοήσεις και να μην ασχολείσαι περισσότερο....γιατί το "περισσότερο" παραπέμπει αλλού....και θυμίζει άλλα.....
Κατάλαβα, δεν είσαι καλά ψυχολογικά.Γιατι δε βλέπεις τη φώτο προφίλ μου ;;;; Είναι αντιπροσωπευτικη 100000% ..... Και ποτέ δεν υπακούω σε διαταγές .... Αν ανεβάσω κάτι , θα το κάνω ΑΝ έχω χρόνο ΚΑΙ διάθεση , όχι επειδή με διατάζει κάποιος ... δεν έχασε κανένας με την ευγένεια . Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία , έχεις την επιλογή να αγνοήσεις και να μην ασχολείσαι περισσότερο....γιατί το "περισσότερο" παραπέμπει αλλού....και θυμίζει άλλα.....
Φτιαγμενες για τσιμπουκια.Χειλαρες...
Ε ναι! Καλημέρα ομορφιά!Ε, αυτό έχει άλλη χάρη !