Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
η κωλάρα του μωρού είναι μοναδική
η κωλάρα του μωρού είναι μοναδική
εντάξει ... αποτελείωσέ μας !
Πολύ ωραίο μουνακι και καθαρό......
Να μην σταματάς να γλύφεις είναι!!
Ohhhh!!!Magique , Magnifique!!!Δειξτε λίγο έλεος και σε μας δεσποινίς που είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να σας απολαύσουμε τώραΤο πιο καυτό μουνακι και τα πιο όμορφα δάχτυλα
Για αυτό είναι πάντα καθαρό
Θα δείξω έλεος όσο είστε μακριά Monsieur, αλλά δεν υπόσχομαι το ίδιο όταν θα είστε κοντάOhhhh!!!Magique , Magnifique!!!Δειξτε λίγο έλεος και σε μας δεσποινίς που είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να σας απολαύσουμε τώραΤο πιο καυτό μουνακι και τα πιο όμορφα δάχτυλα
Μουνακι για φάγωμα...
Μουνακι για φάγωμα...
Απλά υπέροχη
Και εγώ...θέλω...
Φοβερά νύχια...
Με χαρά βλέπω ότι αναθεώρησες την πολιτική με τα φιλιά,έστω και για τους μη καπνίζοντες μόνο! Μπράβο κοπελάρα μου. Τέτοια πανέμορφα σαρκώδη χείλη ήταν πολύ κρίμα να μη φιλάνε. Τώρα οπωσδήποτε θα βρω τρόπο να σε συναντήσω, καθόσον φανατικός αντικαπνιστής! Ευχαριστώ το φίλο μου το Θοδωρή για την ενημέρωση, καθότι είχα πάψει απογοητευμένος να παρακολουθώ το νήμα σου εδώ και πολλούς μήνες!Ή κάνω βαθειά ή δεν κάνω καθόλου! Αέρος δεν υπάρχουν μαζί μου ... Έχω κάποιες προϋποθέσεις: μη καπνιστές με καλή στοματική υγιεινή και το βασικότερο να νιώσω άνετα όμορφα οικεία!
ΟνσγΜε τη σωστή σειρά....καλή εβδομάδα!