Διαγραμμένο μέλος 219216
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Πανέμορφα. Τα γεύτηκα εχθές και θα επαναληφθεί..
Πανέμορφα. Τα γεύτηκα εχθές και θα επαναληφθεί..
Χειλάκια για ρούφηγμα !!!!
Αγαπητη μου Artemis καλη σου ημερα, σε παρακολουθω απο τοτε που εγινες μελος εχουμε ανταλλαξει καποια μηνυματα και απο εδω και απο το viber αλλα δεν ευδοκιμησε μονο και μονο διοτι συχνα πυκνα διαβαζα οτι τα γλωσσοφιλα ηταν απαγορευτικα για σενα , πραγμα που τα γλωσσοφιλα για εμενα ειναι το ξεκινημα και το τελος μιας σεξουαλικης πραξης !!! δεν εχω καπνισει ΠΟΤΕ και αντιθετως ειμαι φανατικος αντικαπνιστης .Μετα απο αυτην την ανακοινωση σου που διαβασα αλλαζουν αρδην ολες οι σκεψεις μου για σενα ( προγραμμα )!!!!!! Τα λεμε !!!!!!Ή κάνω βαθειά ή δεν κάνω καθόλου! Αέρος δεν υπάρχουν μαζί μου ... Έχω κάποιες προϋποθέσεις: μη καπνιστές με καλή στοματική υγιεινή και το βασικότερο να νιώσω άνετα όμορφα οικεία!
Αυτό θα πει μουνάκι τριαντάφυλλο... Όμορφο και μόσχομυροδάτο
Να και ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την υγεία μαςΕκπλησσομαι ευχάριστα με το πόσοι μη καπνιστές υπάρχουν!
Και που είσαι ακόμα... Βλέπω να βάζει λουκέτο ο Καρελιας εξαιτίας σουΕκπλησσομαι ευχάριστα με το πόσοι μη καπνιστές υπάρχουν!
Hello μπορείς να στείλεις το κινητό σου για να μιλήσουμε viber?Εκπλησσομαι ευχάριστα με το πόσοι μη καπνιστές υπάρχουν!
Καλό βράδυ......
Ωχ ζημιά!Και που είσαι ακόμα... Βλέπω να βάζει λουκέτο ο Καρελιας εξαιτίας σου
Την έχεις κάνει ήδηΩχ ζημιά!
λευτερια στους καπνιστες δεν θα περασει η χουντα των αντικαπνιστωνΕκπλησσομαι ευχάριστα με το πόσοι μη καπνιστές υπάρχουν!
Οσες κάνουν γκωσσοφιλα είναι καθαρά θέμα ρίσκου αν κολλήσουν αυτές η ο πελάτης κάτι !!! Κάποιες κοπέλες δεν ρισκάρουν και πρέπει να το σεβόμαστε αυτόΑγαπητη μου Artemis καλη σου ημερα, σε παρακολουθω απο τοτε που εγινες μελος εχουμε ανταλλαξει καποια μηνυματα και απο εδω και απο το viber αλλα δεν ευδοκιμησε μονο και μονο διοτι συχνα πυκνα διαβαζα οτι τα γλωσσοφιλα ηταν απαγορευτικα για σενα , πραγμα που τα γλωσσοφιλα για εμενα ειναι το ξεκινημα και το τελος μιας σεξουαλικης πραξης !!! δεν εχω καπνισει ΠΟΤΕ και αντιθετως ειμαι φανατικος αντικαπνιστης .Μετα απο αυτην την ανακοινωση σου που διαβασα αλλαζουν αρδην ολες οι σκεψεις μου για σενα ( προγραμμα )!!!!!! Τα λεμε !!!!!!
Περι ορεξεως ουδεις λογος !!!!!!!!!Οσες κάνουν γκωσσοφιλα είναι καθαρά θέμα ρίσκου αν κολλήσουν αυτές η ο πελάτης κάτι !!! Κάποιες κοπέλες δεν ρισκάρουν και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό
Το τηλέφωνο σου για ,viber??Καλή εβδομάδα!
Άπαπα!Καλή εβδομάδα!
Στείλε μήνυμα στο κορίτσι να σου το δώσειΠαίζει κάπου το τηλέφωνο;;