Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 2.036
Προφανώς απουσιάζει για διακοπές το κορίτσι...
Που στέλνω βιογραφικό;Θα προσλάβω γραμματέα να απαντάει ,όταν εγω είμαι.... ....... σε ραντεβού
Και μόνο μ' αυτό που βλέπω, έχω τρελαθεί. Που να σε συναντήσω κιόλας ... Ευελπιστώ σύντομα!
την είχες κλείσει πριν την αύξηση?Ανέβασε Τιμουλα η κυρία Άρτεμις. Μάλλον έχει χαλάσει πολλά στις διακοπές της και έχει ξεμείνει το κορίτσι. Δε σε κατατάσσω στο 120 € εσένα την ώρα . Αλλά εσύ πας με την βενζίνη όσο ανεβαίνει η βενζίνη ανεβαίνει και το μουνί σου Σε τιμή
ε γράψε μια κριτική.Ναι 150 ευρο 2 ώρες
Βρεθήκαμε όσο έλειπα μάλλον , που δεν σου απαντούσα, επίσης η προσφορά δεν ισχύει εδώ και πολύ καιρό ... Δεν χρειάζεται να είσαι κακεντρεχης, ούτε σε πιέζει κανένας να ερθεις. Καλή συνέχειαΆρτεμις γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα που σου στέλνω θα σε Μαλώσω
Στα δικά μου μυνήματα στο Viber απάντησε μια χαρά και ήταν πολύ ευγενική παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά πρωίΒρεθήκαμε όσο έλειπα μάλλον , που δεν σου απαντούσα, επίσης η προσφορά δεν ισχύει εδώ και πολύ καιρό ... Δεν χρειάζεται να είσαι κακεντρεχης, ούτε σε πιέζει κανένας να ερθεις. Καλή συνέχεια
Ήσουν τόσο ευγενικός , πώς γίνεται να ήμουν αλλιώς εγώ άλλωστε έχω δηλώσει οτι .....ανταποδίδω συμπεριφορές ....Στα δικά μου μυνήματα στο Viber απάντησε μια χαρά και ήταν πολύ ευγενική παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά πρωί
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω. Μπορεί η γνωριμία μας να έγινε πρόσφατα αλλά νιώθω λες και σε ξέρω χρόνια. Η συμπεριφορά σου άψογη από τη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο μέχρι την ώρα που θα φύγεις. Νιώθω τυχερός και ταυτόχρονα ξεχωριστός. Να έχεις μια όμορφη μέρα κούκλα.Ήσουν τόσο ευγενικός , πώς γίνεται να ήμουν αλλιώς εγώ άλλωστε έχω δηλώσει οτι .....ανταποδίδω συμπεριφορές ....
Σε ευχαριστώ πολύΑυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και γω. Μπορεί η γνωριμία μας να έγινε πρόσφατα αλλά νιώθω λες και σε ξέρω χρόνια. Η συμπεριφορά σου άψογη από τη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο μέχρι την ώρα που θα φύγεις. Νιώθω τυχερός και ταυτόχρονα ξεχωριστός. Να έχεις μια όμορφη μέρα κούκλα.
Κουκλάρα μου το κουράζουμε και περιμένουμε την φίρμα με tan lines. Μην τάξεις σε παιδί...Θα ήθελα στα μηνύματα στο βαιμπερ ή στα sms , να μου γράφετε αν έχω το ελεύθερο να σας απαντήσω όποια ώρα το δω ή μέχρι ποια συγκεκριμένη ώρα θέλετε . Θα απαντώ σε μηνύματα που θα δω εντός της μιας ώρας από την ώρα που μου τα στείλατε .
άψογη!Θα ήθελα στα μηνύματα στο βαιμπερ ή στα sms , να μου γράφετε αν έχω το ελεύθερο να σας απαντήσω όποια ώρα το δω ή μέχρι ποια συγκεκριμένη ώρα θέλετε . Θα απαντώ σε μηνύματα που θα δω εντός της μιας ώρας από την ώρα που μου τα στείλατε .
Αχ με αυτά τα μαύρα σου.... Κόλαση!!
Αυτά είναι....!!!!