Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.281
Έτσι πρέπει να ξεκινούν όλες οι μέρες...... ευχάριστα!Καλά και δυνατά ξεκινάει το σκ!
Έτσι πρέπει να ξεκινούν όλες οι μέρες...... ευχάριστα!Καλά και δυνατά ξεκινάει το σκ!
Πάρα πολύ σωστή!!Έτσι πρέπει να ξεκινούν όλες οι μέρες...... ευχάριστα!
ΣωστοςΜια ερώτηση, το 150€ που έχεις 2 ώρες προσφορα είναι για δυο εκτονωσεις ή και για τρίτη;
(Αν αντέξω...).
Αχχχχχχ, τα έχω γράψει όλα εδώ .....στο δίωρο είναι όσες μπορείτε! Και το πρωκτικό μέσα ! Μην τα ξανά γράφω ........Μια ερώτηση, το 150€ που έχεις 2 ώρες προσφορα είναι για δυο εκτονωσεις ή και για τρίτη;
(Αν αντέξω...).
Την tinkerbell περίμενες εσύ ;;;;;;; Καμία μικροκαμωμένη με πλατουλα και ποδαράκια;;;; Έχω δείξει και σε βίντεο πώς είμαι , αλλά ακόμα και η φωτό ,από πάνω ακριβώς που ανεβασα είναι χθεσινή....μέχρι και ημερομηνίες έβαζα για ένα διάστημα, έλα που θα πεις και "κατά προσέγγιση" , ούτε για μοντέλο πλασαρίστηκα ποτέ ούτε καν φίλτρο δεν βάζω ! Δεν ξέρω ποια είναι τα κίνητρα σου για αυτά τα τόσα άδικα και άστοχα σχόλια , λες και σου ήρθε άλλη στο ραντεβού!Συνάντηση χθεσινή με τήν Άρτεμις.
Από εμένα όχι καί τι εννοώ....
Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες καί βίντεο πού ανεβάζει είναι ακόμα πιο γεμάτη στο σώμα τής έχει περισσότερα πιασίματα, σφιχτή μεν σε κάποια σημεία αρκετά ποίο γεμάτη δε. Καλός χαρακτήρας ευχάριστος άνθρωπος έχει καλά χαρακτηριστικά προσώπου. Είναι πολύ καθαρή παντού αλλά για εμένα μόνο αυτά δέν φτάνουν. Αν σας αρέσει αυτό πού βλέπετε μέ τα συν επιπλέον πιασίματα πιστεύω ότι θά περάσετε καλά. Προσωπικά δεν πέρασα καί δέν θά ξανά πάρω εννοείται γιατί αυτό πού βλέπω, δείχνουν καί πλασάρουν.... θέλω έστω κατά προσέγγιση νά έρχεται κιόλας.
Λυπάμαι ειλικρινά.....
Πάμε για άλλα.
Θά σού απαντήσω όσο ευγενικά σού φέρθηκα στο ραντεβού από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καί ξέρεις εσύ πολύ καλά εσύ τι εννοώ. Κίνητρα κανένα δέν έχω αλλά όσο και να μην σού αρέσει.... Νάι κατά προσέγγιση, είσαι ποίο γεμάτη με περισσότερα πιασίματα από τις φώτο ξέρω πολύ καλά τι είδα μέ πλήρη γνώση. Επίσης δέν περίμενα το μοντέλο όπως λες αλλά περίμενα τουλάχιστον έστω αυτό πού δείχνεις εδώ. Όπως επίσης δέν είναι άδικα ούτε άστοχα τά σχόλια μού, λέω απλά ειλικρινά ότι είδα καί προσπαθώ να τά πω όσο ποίο ευγενικά γίνεται.Την tinkerbell περίμενες εσύ ;;;;;;; Καμία μικροκαμωμένη με πλατουλα και ποδαράκια;;;; Έχω δείξει και σε βίντεο πώς είμαι , αλλά ακόμα και η φωτό ,από πάνω ακριβώς που ανεβασα είναι χθεσινή....μέχρι και ημερομηνίες έβαζα για ένα διάστημα, έλα που θα πεις και "κατά προσέγγιση" , ούτε για μοντέλο πλασαρίστηκα ποτέ ούτε καν φίλτρο δεν βάζω ! Δεν ξέρω ποια είναι τα κίνητρα σου για αυτά τα τόσα άδικα και άστοχα σχόλια , λες και σου ήρθε άλλη στο ραντεβού!
Ευγενικα μπορεί να εκφραζεσαι, ΟΜΩΣ κοιτάμε κ την ουσία αυτού που λες . Τι λες λοιπόν εσύ : ότι οι φωτό κ τα βίντεο μου απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Τι συνεπάγεται αυτό;;;;;;;; Υπονοεις ότι κλέβω ανεβάζοντας υλικό , είτε άλλου ατόμου είτε δικό μου αλλά βαριά παραποιημένο (τα λόγια σου δεν αφήνουν περιθώριο για άλλη ερμηνεία πέραν αυτής ). Και σου κάνω ερώτημα τεχνικής φύσεως : πώς ένα απλό smartphone ,που από κει βγάζω φωτό κ βίντεο, σχεδόν καθημερινά και το ανεβάζω αμέσως , - όπου στο βίντεο δεν γίνεται επεξεργασία και στις φωτό ούτε φίλτρο φωτισμού δεν βάζω και φαίνεται , - μπορεί να αλλοιώσει τόσο πολύ την πραγματικότητα σε βαθμό που ούτε κατά προσέγγιση (όπως είπες) δεν σου ήρθε το άτομο που απεικονίζεται ;;;;;;Θά σού απαντήσω όσο ευγενικά σού φέρθηκα στο ραντεβού από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καί ξέρεις εσύ πολύ καλά εσύ τι εννοώ. Κίνητρα κανένα δέν έχω αλλά όσο και να μην σού αρέσει.... Νάι κατά προσέγγιση, είσαι ποίο γεμάτη με περισσότερα πιασίματα από τις φώτο ξέρω πολύ καλά τι είδα μέ πλήρη γνώση. Επίσης δέν περίμενα το μοντέλο όπως λες αλλά περίμενα τουλάχιστον έστω αυτό πού δείχνεις εδώ. Όπως επίσης δέν είναι άδικα ούτε άστοχα τά σχόλια μού, λέω απλά ειλικρινά ότι είδα καί προσπαθώ να τά πω όσο ποίο ευγενικά γίνεται.
Δηλαδή γαμησες εξαναγκαστικα;Θά σού απαντήσω όσο ευγενικά σού φέρθηκα στο ραντεβού από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καί ξέρεις εσύ πολύ καλά εσύ τι εννοώ. Κίνητρα κανένα δέν έχω αλλά όσο και να μην σού αρέσει.... Νάι κατά προσέγγιση, είσαι ποίο γεμάτη με περισσότερα πιασίματα από τις φώτο ξέρω πολύ καλά τι είδα μέ πλήρη γνώση. Επίσης δέν περίμενα το μοντέλο όπως λες αλλά περίμενα τουλάχιστον έστω αυτό πού δείχνεις εδώ. Όπως επίσης δέν είναι άδικα ούτε άστοχα τά σχόλια μού, λέω απλά ειλικρινά ότι είδα καί προσπαθώ να τά πω όσο ποίο ευγενικά γίνεται.
φιλε γραψε κριτικη οχι μονο στο νημα , το οτι δεν σου αρεσε απο κορμι δεν λεει κατι σε αλλους μπορει να αρεσει και να την προτιμανε.Θά σού απαντήσω όσο ευγενικά σού φέρθηκα στο ραντεβού από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καί ξέρεις εσύ πολύ καλά εσύ τι εννοώ. Κίνητρα κανένα δέν έχω αλλά όσο και να μην σού αρέσει.... Νάι κατά προσέγγιση, είσαι ποίο γεμάτη με περισσότερα πιασίματα από τις φώτο ξέρω πολύ καλά τι είδα μέ πλήρη γνώση. Επίσης δέν περίμενα το μοντέλο όπως λες αλλά περίμενα τουλάχιστον έστω αυτό πού δείχνεις εδώ. Όπως επίσης δέν είναι άδικα ούτε άστοχα τά σχόλια μού, λέω απλά ειλικρινά ότι είδα καί προσπαθώ να τά πω όσο ποίο ευγενικά γίνεται.
Ναι οι φωτογραφίες σου καί τά βίντεο σού απέχουν από την πραγματικότητα. Λέω ακριβώς ότι είδα , καί από κοντά έχεις περισσότερα πιασίματα παραπάνω από ότι δείχνεις εδώ. Εγώ ήμουν αυτός πού εδώ με ότι έβλεπα ήθελα να σε συναντήσω καί φαίνεται αυτό στα γραφόμενα μου, αλλά ξανά λέω όσο ποίο ευγενικά γίνεται ακόμα.... ότι είσαι ποίο γεμάτη στο σώμα...δεν θά ήθελα να μπω σέ λεπτομέρειες τής ανατομίας σού....δεν είναι τού στυλ μου, πλήρωσα 150€ καί είδα από κοντά, τώρα αν βάζεις φίλτρο ή όχι στο κινητό κλπ ας τό κρίνει άλλος πού θα θέληση νά σέ δεί. Καί ναι ούτε κατά προσέγγιση δεν έχεις τό σωματότυπο πού δείχνεις εδώ, επαναλαμβάνω από κοντά είσαι ποίο γεμάτη, μήν μπούμε σέ λεπτομέρειες δεν χρειάζεται.Ευγενικα μπορεί να εκφραζεσαι, ΟΜΩΣ κοιτάμε κ την ουσία αυτού που λες . Τι λες λοιπόν εσύ : ότι οι φωτό κ τα βίντεο μου απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Τι συνεπάγεται αυτό;;;;;;;; Υπονοεις ότι κλέβω ανεβάζοντας υλικό , είτε άλλου ατόμου είτε δικό μου αλλά βαριά παραποιημένο (τα λόγια σου δεν αφήνουν περιθώριο για άλλη ερμηνεία πέραν αυτής ). Και σου κάνω ερώτημα τεχνικής φύσεως : πώς ένα απλό smartphone ,που από κει βγάζω φωτό κ βίντεο, σχεδόν καθημερινά και το ανεβάζω αμέσως , - όπου στο βίντεο δεν γίνεται επεξεργασία και στις φωτό ούτε φίλτρο φωτισμού δεν βάζω και φαίνεται , - μπορεί να αλλοιώσει τόσο πολύ την πραγματικότητα σε βαθμό που ούτε κατά προσέγγιση (όπως είπες) δεν σου ήρθε το άτομο που απεικονίζεται ;;;;;;
Θά ανεβεί κριτική με την πρώτη ευκαιρία.φιλε γραψε κριτικη οχι μονο στο νημα , το οτι δεν σου αρεσε απο κορμι δεν λεει κατι σε αλλους μπορει να αρεσει και να την προτιμανε.
απο υπηρεσιες πες αν αν ειδες καποιο προβλημα
Όχι φίλε μου δεν είμαι μερακλής, χαζός είμαι πού έπρεπε να πράξω αλλιώς και νά μήν δεχτώ τό ραντεβού, λάθος μου και μαλακία μουΔηλαδή γαμησες εξαναγκαστικα;
Είσαι μερακλής.
αν οντως εχει τοσο μεγαλη αποκληση απο την πραγματικοτιτα κακως που εκανες ραντεβου ...Όχι φίλε μου δεν είμαι μερακλής, χαζός είμαι πού έπρεπε να πράξω αλλιώς και νά μήν δεχτώ τό ραντεβού, λάθος μου και μαλακία μου
Τα βίντεο ΔΕΝ αλλοιώνονται! ΕΓΩ απεικονιζομαι και μπορεί να το επιβεβαιώσει οποίος έχει έρθει ...κριτικές υπάρχουν! Προφανώς το ζήτημα είναι δικό σου , που αλλιώς αντιλήφθηκες ότι έβλεπες και αλλιώς μετά σου φάνηκε ! Αυτό που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι δύο πράγματα 1.απο κοντά έδειξες μια διάθεση τουλάχιστον θετική όσον αφορά το κομμάτι της έλξης , που μακράν απέχει απ' το "μαλακια μου" όπως έγραψεςΌχι φίλε μου δεν είμαι μερακλής, χαζός είμαι πού έπρεπε να πράξω αλλιώς και νά μήν δεχτώ τό ραντεβού, λάθος μου και μαλακία μου