Παιχτηκε συναντηση χθες με την Αρτεμις.
Ηθελα καιρο να την συναντησω, αλλα οταν ειδα την προσφορα της δεν διστασα να της στειλω αμεσως για ραντεβου, και πρεπει να πω οτι δεν το μετανιωσα καθολου. Επικοινωνια ευκολη μεσω viber, κλεισαμε ενα 2ωρο στο πριβε. Η κοπελα ηταν ευδιαθετη, και εσπασε ευκολα ο παγος. Εχει ομορφο προσωπο, στηθος για γλυψιμο και καμπυλες που σε στελνουν... δεν χορταινεις να την χουφτωνεις. Θελει να κανει τον αλλον να περασει καλα, και το καταφερνει, και φαινεται οτι θελει και αυτη να περασει καλα... Ξεκινησαμε με γλυψιματα και πιπα, και μετα απο λιγη ωρα εκατσε στα 4 για να την γλυψω πριν την παρω(αυτη η κωλαρα στα 4 δεν περιγραφεται πραγματικα). Το σεξ γενικα ηταν πολυ καλο, με διαφορες στασεις, εχει αντοχες(στο τελος παιχτηκε και αναλ) Πρωτοβουλιες επαιρνα και εγω(χωρις να μου πει οχι), αλλα επαιρνε και εκεινη(ειναι κατι που προσωπικα το απολαμβανω) Το social και η επικοινωνια ηταν ανετα γενικα. Η Αρτεμις λοιπον ειναι ενα πολυ τιμιο κοριτσι με ορεξη, τα δινει ολα στον αγωνα, και γουσταρει να περναει και αυτη καλα. Ηταν ενα πολυ ευχαριστο και γεματο 2ωρο. Να πω οτι χωρις να εχω πολλες εμπειριες με call-girls, ηταν η πρωτη φορα που περασα τοσο καλα και σιγουρα στο μελλον θα την ξανασυναντησω