Διαγραμμένο μέλος 218577
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2022
- Like
- 735
- Πόντοι
- 81
Στα έργα τέχνης φέρονται με τη δέουσα προσοχή...κι εσύ είσαι ένα από αυτά...Δεν πειράζω , αν δεν με πειράξουν , οπότε είσαι ασφαλής, μην μου αγχώνεσαι
Στα έργα τέχνης φέρονται με τη δέουσα προσοχή...κι εσύ είσαι ένα από αυτά...Δεν πειράζω , αν δεν με πειράξουν , οπότε είσαι ασφαλής, μην μου αγχώνεσαι
Ευχαριστώ!Στα έργα τέχνης φέρονται με τη δέουσα προσοχή...κι εσύ είσαι ένα από αυτά...
Ευχαριστώ!
My pleasure...Ευχαριστώ!
Ξέρεις ότι δεν θα σε πειράξω!!!?Δεν πειράζω , αν δεν με πειράξουν , οπότε είσαι ασφαλής, μην μου αγχώνεσαι
Σε ευχαριστώ!μπραβο στο κοριτσι !!! ανταποδοτικοτητα στον πελατη λεγεται αυτο
Γεια σας, για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτηκα να κάνω μια προσφορά! Από αύριο μέχρι και τις 14 του μήνα το δίωρο είναι 150 κ το τρίωρο 220 (όσες εκτονωσεις μπορείτε με φουλ πρόγραμμα)
Η μια ώρα δεν αλλάζει. Το πρόσθεσα κ στην υπογραφή μου για να μην μπερδεύεστε!
Αγαπητέ εγω θα το χαρακτήριζα ως κορυφαίο επαγγελματισμο...και επιτέλους ας δείξουμε όλοι μας σεβασμό στην Αρτέμιδα και σε οποιαδήποτε κοπέλα του "ιδιαιτερου" αυτού χώρου...μπραβο στο κοριτσι !!! ανταποδοτικοτητα στον πελατη λεγεται αυτο
Με τρελανες τωρα,και γαμω τις προσφορες θα σου ερθω σουμπιτοοοοοςΓεια σας, για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτηκα να κάνω μια προσφορά! Από αύριο μέχρι και τις 14 του μήνα το δίωρο είναι 150 κ το τρίωρο 220 (όσες εκτονωσεις μπορείτε με φουλ πρόγραμμα)
Η μια ώρα δεν αλλάζει. Το πρόσθεσα κ στην υπογραφή μου για να μην μπερδεύεστε!
συμφωνω ειναι μια πολυ καλη κινηση απο την αρτεμις , οσον αφορα τον σεβασμο και την "αγαπη" στα κοριτσια του χωρου πρεπει πρωτα να τον κερδισουν με τη σταση τους. εδω εχουμε μια κοπελα που προσπαθει πολυ να το κανει (αν και δεν την εχω συναντησει) αλλες λυπαμαι που το λεω δεν θα πρεπει να εχουν την ιδια "αγαπη" απο τον κοσμο.Αγαπητέ εγω θα το χαρακτήριζα ως κορυφαίο επαγγελματισμο...και επιτέλους ας δείξουμε όλοι μας σεβασμό στην Αρτέμιδα και σε οποιαδήποτε κοπέλα του "ιδιαιτερου" αυτού χώρου...
Όλα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν...
Αγάπη και σεβασμό λοιπόν στα κορίτσια που είναι το "αλατοπιπερο" της ζωής μας
Γράψε το όνομα μου στο google , όπως το βλέπεις εδώ και θα στο βγάλει, (δεν έχεις ενεργοποιήσει τα πμ σου ακόμα...)Θα ήθελα το τηλέφωνο σου
Στο Wikipedia? ΟΥΑΟΥ!Γράψε το όνομα μου στο google , όπως το βλέπεις εδώ και θα στο βγάλει, (δεν έχεις ενεργοποιήσει τα πμ σου ακόμα...)
ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ! Καλε αφου!!!!!!!!!Στο Wikipedia? ΟΥΑΟΥ!
Πολύ έξυπνη κίνηση εκ μέρους τής συνδυάζει σεβασμό καί εκτίμηση προς τόν πελάτη νέο ή παλιό καί από εμάς προς εκείνη αλλά και σε νέο μελλοντικό επιπλέον πελατολόγιο, από εμένα μπράβο τής είναι καί όμορφη καί γάτα.συμφωνω ειναι μια πολυ καλη κινηση απο την αρτεμις , οσον αφορα τον σεβασμο και την "αγαπη" στα κοριτσια του χωρου πρεπει πρωτα να τον κερδισουν με τη σταση τους. εδω εχουμε μια κοπελα που προσπαθει πολυ να το κανει (αν και δεν την εχω συναντησει) αλλες λυπαμαι που το λεω δεν θα πρεπει να εχουν την ιδια "αγαπη" απο τον κοσμο.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Πολύ έξυπνη κίνηση εκ μέρους τής συνδυάζει σεβασμό καί εκτίμηση προς τόν πελάτη νέο ή παλιό καί από εμάς προς εκείνη αλλά και σε νέο μελλοντικό επιπλέον πελατολόγιο, από εμένα μπράβο τής είναι καί όμορφη καί γάτα.
Μου αρέσει το χιούμορ εμένα! Κάνε μου....ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ! Καλε αφου!!!!!!!!!
Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 14/2.
2ωρες/150€
3ωρες/220€
Όσες εκτονωσεις μπορείτε, φουλ πρόγραμμα.
Η μια ώρα παραμένει ως έχει (100)
?
2ωρες/150€
3ωρες/220€
νον στοπ γαμησι κ κάνεις μούσκεμα την θεά Άρτεμις ???
Μου αρέσει η πρόκληση ....Αυτά μας κάνεις κι αντε να συγκεντρωθουμε μετα
2ωρες/150€
3ωρες/220€
?