Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.275
- Πόντοι
- 6.817
μπρος η πισω; δε φαινεται καλα
μπρος η πισω; δε φαινεται καλα
Οτι πρέπει και αυτό για τις...πρωινές καβλες μωρό μου.
Με φαντασίωση ότι φυσικά δεν υπάρχουν εσώρουχα κάτω από το φορεματακι αυτό. Μόνο το γυμνό τούμπανο κορμί σου μουνάρα μου. Να το γλύφω πάνω ως κάτω μπρος πίσω παντού πριν πάρουν φωτιά τα σεντόνια από το παθιασμένο γαμησι κορμάρα μου.
Ευχαριστώ Άρτεμις
Καλη σου μέρα καβλα.
?Αδυναμίες είναι αυτές, δεν κρύβονται.
Αναλ....υοντας την Αρτέμιδα....μπρος η πισω; δε φαινεται καλα
Αναλ....υοντας την Αρτέμιδα....
Περασαν κ τα γενέθλιά σου που έλεγες.....Εγώ να δω πότε θα σε αναλ..υσω
Περασαν κ τα γενέθλιά σου που έλεγες.....
Σωστα , αυτό είπα..... Δεν αφήνω σταγόνα πάνω ...το κάνω γυαλί .... Δεν το αφήνω να σπαρταραει έξω .....σπαρταραει στο στόμα μου....δε βιάζομαι ....κ όταν ηρεμήσει , τότε ξεκολλαω τα χείλη μου από πάνω του ....Είπρ ότι δεν αφήνει σταγόνα
Σωστα , αυτό είπα..... Δεν αφήνω σταγόνα πάνω ...το κάνω γυαλί .... Δεν το αφήνω να σπαρταραει έξω .....σπαρταραει στο στόμα μου....δε βιάζομαι ....κ όταν ηρεμήσει , τότε ξεκολλαω τα χείλη μου από πάνω του ....
Δες βαιμπερ σε λίγο ......Ωραία πάμε να τον παίξουμε τώρα ??
Οχι ρε πούστη μου και τον έπαιξαΔες βαιμπερ σε λίγο ......
Κράτα το υλικό για μελλοντική χρήση ?Οχι ρε πούστη μου και τον έπαιξα
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο όλα εκτιμώνται τη κατάλληλη στιγμήΚράτα το υλικό για μελλοντική χρήση ?
να το δουμε κι οι αλλοι ?(περα απο την πλακα οτι κι να στειλει ειναι αλλη γαση αυτη η γυναικα)Δες βαιμπερ σε λίγο ......
Σωστα , αυτό είπα..... Δεν αφήνω σταγόνα πάνω ...το κάνω γυαλί .... Δεν το αφήνω να σπαρταραει έξω .....σπαρταραει στο στόμα μου....δε βιάζομαι ....κ όταν ηρεμήσει , τότε ξεκολλαω τα χείλη μου από πάνω του ....
Αυτη ειναι καλημερα.
Τέτοιες καλημέρες μου αρέσουν .....Αυτη ειναι καλημερα.