Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.229
Με φτιάχνει να το νιώθω ζεστό πάνω μου , γι'αυτό τους παροτρύνω να το κάνουν...Πολύ άδειασμα πέφτει τελευταία στα βυζιά...?
Με φτιάχνει να το νιώθω ζεστό πάνω μου , γι'αυτό τους παροτρύνω να το κάνουν...Πολύ άδειασμα πέφτει τελευταία στα βυζιά...?
Καυλιάρα μου δε θα σε αλλάξω ποτέΜε φτιάχνει να το νιώθω ζεστό πάνω μου , γι'αυτό τους παροτρύνω να το κάνουν...
Εχω ήδη σκεφτεί το επόμενο σενάριο....Καυλιάρα μου δε θα σε αλλάξω ποτέ
Είσαι για πολλές τσόντεςΕχω ήδη σκεφτεί το επόμενο σενάριο....
Αυτά είναι......
Πολύ ωραία φωτό καλημέρα!
Παντα υπέροχη Άρτεμις.
Σε ευχαριστώΑυτά είναι......
Όταν η γυναίκα είναι sexy......
Αξία ανεκτίμητη......
??Παντα υπέροχη Άρτεμις.
εγω βρε παιδι μου αμα δεν το ριξω σε λαρυγγι λεω παει χαμενη η μπιστολια χαχαχαχαΜε φτιάχνει να το νιώθω ζεστό πάνω μου , γι'αυτό τους παροτρύνω να το κάνουν...
Πωπωπω.. Τελικά και μπουργκα να φορέσεις φωτιές θα ανάψεις
Η κωλαρα δεν κρυβεται με τιποταΠωπωπω.. Τελικά και μπουργκα να φορέσεις φωτιές θα ανάψεις
ΜΟΥΡΛΙΑ!!!
?ΜΟΥΡΛΙΑ!!!
Νομίζω έχεις μια φωτο από την τελευταία μας συνάντηση...
Χωρίς να μιλώ για την συγκεκριμένη θα σου δώσω μια εξήγηση από αυτά που έχω καταλάβει εγώ από πολλές κοπέλες. Ένα θέμα είναι η λανθάνουσα αντίληψη των νέων περί sex. Εγώ ας πούμε ως πενηντάρης θεωρώ αρρώστια να σε φτύνει ο άλλος στο στόμα αλλά να μη δέχεται φιλιά. Επίσης για να μην πλατιάζω, πίστεψέ με, πολλές κοπέλες μέχρι τα 30 και πιο ηλικιωμένες ακόμη ΔΕΝ ξέρουν να φιλούν καλά. Τονίζω πως αυτές είναι προσωπικές απόψεις και δεν προέρχονται από εμπειρία με την Αρτέμιδα.Καλημερα παιδες.
Αυτη η μαλακια του ΔΕΝ δινω φιλια στο στομα, που εφαρμοζει η συγκεκριμενη κοπελα, εχει καταλαβει κανεις απο σας, που να την εχει δει εστω μια φορα, που ακριβως οφειλεται..?
Περα απο το προφανες, οτι CG που δεν δινει γλωσσοφιλα, ΔΕΝ ειναι CG, πραγματικα το εχω απορια, κι ουτε εχω δει καπου να γραφει γι' αυτο, η ιδια η εργαζομενη κοπελα.
ΜΗΝ μου πειτε για κορονωιο, γριπη, κι τα σχετικα, ως ανθρωπος του ιατρικου χωρου, ξερω παρα πολυ καλα, πως απο τη στιγμη που θα βρεθεις σε κλειστο χωρο, χωρις μασκες εννοειται, εστω και για λιγα λεπτα, η μεταδοση ειναι σιγουρη, ειδικα με την Δ μεταλλαξη τωρα, ΑΠΟΛΥΤΑ δεδομενη.
ΥΓ. Η κοπελα μπορει να ειναι λιρα 100 σε υπηρεσιες, τουμπανο σε εμφανιση, ευγενικοτατη, σχολαστικη με την καθαριοτητα και γαμω τα ατομα επισης. Καμια αντιρρηση, αλλα ΔΕΝ ειναι αυτο που ρωταω.
Ευχαριστω.
Θα την ανεβάσω ....Νομίζω έχεις μια φωτο από την τελευταία μας συνάντηση...