dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Εχεις φαει?γεια σου μωρακι αρτεμη,με τις σεξυ φωτο και τα καυλιαρικα βιντεο.
Εχεις φαει?γεια σου μωρακι αρτεμη,με τις σεξυ φωτο και τα καυλιαρικα βιντεο.
σε πεντε μερες που θα ερθω λεω να φαω.αν φυσικα μπορει και αυτη.η επιθυμια μου εναι να την δω.Εχεις φαει?
σε πεντε μερες που θα ερθω λεω να φαω.αν φυσικα μπορει και αυτη.η επιθυμια μου εναι να την δω.
γεια σου Φρανκ...σε περιμένω!γεια σου μωρακι αρτεμη,με τις σεξυ φωτο και τα καυλιαρικα βιντεο.
Κάποιες χρεώνουν extra τα βιντεάκια ή τις φωτογραφίες. Εσύ free?σ ευχαριστώ πολύ! Ναι , εφόσον δεν έχει αντίρρηση κ ο πελάτης ...
Είδες κάτι στο βίντεο που έπρεπε να ζητάει κ χρήματα? Αλλες κοπελες στελνουν αβερτα στο viber ως κραχτη και ειχε ποιο σασπενςΚάποιες χρεώνουν extra τα βιντεάκια ή τις φωτογραφίες. Εσύ free?
Δεν χρειάζεται να δω κάτι. Μια φωτογραφία χωρίς πρόσωπο και σου ζητάνε 50 ευρώ. Για viber δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει να μου στείλουν.Είδες κάτι στο βίντεο που έπρεπε να ζητάει κ χρήματα? Αλλες κοπελες στελνουν αβερτα στο viber ως κραχτη και ειχε ποιο σασπενς
τις φωτογραφίες μου και τα βίντεο μου τα ανεβάζω εδώ δημόσια, free ναι, δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσω χρήματα για αυτόΚάποιες χρεώνουν extra τα βιντεάκια ή τις φωτογραφίες. Εσύ free?
ένας τρόπος υπάρχει να το διαπιστώσεις .....!!!Γειά σου Αρτεμης με την κωλαρα σου... Εχεις κωλαρα για πολύ γλύψιμο ελπίζω να σου αρέσει και να αφήνεις να στο κανουν
Ειδες κολο και θαρθεις να φας. Αλλα ακριβο φαι νεαρε μου. Ουτε χαβιαρι με το κιλο νατανσε πεντε μερες που θα ερθω λεω να φαω.αν φυσικα μπορει και αυτη.η επιθυμια μου εναι να την δω.
. Μαρεσει... Σίγουρα θα βρεθούμε να το διαπιστωσωένας τρόπος υπάρχει να το διαπιστώσεις .....!!!
Δεν εννοούσα αυτό. Στο ραντεβού αν ο πελάτης σου ζητήσει να τραβήξει βίντεο ή να βγάλετε φωτογραφία τον χρεώνεις έξτρα?τις φωτογραφίες μου και τα βίντεο μου τα ανεβάζω εδώ δημόσια, free ναι, δεν καταλαβαίνω γιατί να ζητήσω χρήματα για αυτό
όχι δεν τον χρεώνωΔεν εννοούσα αυτό. Στο ραντεβού αν ο πελάτης σου ζητήσει να τραβήξει βίντεο ή να βγάλετε φωτογραφία τον χρεώνεις έξτρα?
ελα ρε βρετανε.νεαρος?μακαρι.της ιδιας κλασης ειμαστε.αυτον τον κωλο θα τον φαω οπως και δειποτε.μην ακους τι λενε.δεν ειναι χαβιαρι.προσιτος ειναι.μου εχει πει για τιμη και το βρισκω σε λογικα πλαισια.Ειδες κολο και θαρθεις να φας. Αλλα ακριβο φαι νεαρε μου. Ουτε χαβιαρι με το κιλο ναταν
αμέ...Στο επόμενο ραντεβού..Θέλω κ εγώ..