Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Απλά πανέμορφο
Απλά πανέμορφο
Βεβαίως!Διάθεσιμη κανονικά?
Είσαι γυναικάρα!Καλησπέρα σε όλους!
Αμάν!!!!!!! Τρελλα το πίσω σύστημα!!!!
Μόλις γυρίσω από τις διακοπές...?
Τα εχω πει ολα δεν ξερω τι αλλο να γραψω για την ΚΩΛΑΡΑ σου!!!!
Μια σελιδα πίσω , ο @Errikos77 , έχει ποσταρει την αγγελία , φαίνεται το τηλ στον τίτλο, στείλε μου βαιμπερ παρακαλώγεια σου, το τηλ σου που θα το βρω; Στο κινκ που εχεις δεν φαινεται
Σε ευχαριστώ πολύ!αυτο που εχω να αναγνωρισω στην Αρτεμις ειναι τα υπεροχα ποδια της,ειναι οτι πρεπει για ποδολαγνους. φαινονται γάματα περιποιημενα!
Συμφωνώ και εγώ φίλε μαζί σου αλλά εμένα μου την δίνουν και τα μαλλιά της έχει ωραία Μάλια για τράβηγμα...για την ΚΩΛΑΡΑ της δεν θα πω τίποτα μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις...όλο το πακέτο είναι πάρα πολύ καλό και ας μην την έχω συναντήσει ακόμα από κοντά πιστεύω σε πολύ λίγο καιρό να τα καταφερωαυτο που εχω να αναγνωρισω στην Αρτεμις ειναι τα υπεροχα ποδια της,ειναι οτι πρεπει για ποδολαγνους. φαινονται γάματα περιποιημενα!
Κούκλα στο πρόγραμμα σου παίζουν φιλιά;Σε ευχαριστώ πολύ!
Όχι...Κούκλα στο πρόγραμμα σου παίζουν φιλιά;
Δεν θα δείτε , δεν έβγαλα ..... ?Άρτεμις πότε θα δούμε υλικό από το μπάτσελορ;;
και κωλαρα και αντεχει οπως εχεις πει και μονη σου!!! χαχαχα
Αντέχει αλλά θέλει τρόπο...και κωλαρα και αντεχει οπως εχεις πει και μονη σου!!! χαχαχα
ΠΑΝΤΑ!!!Αντέχει αλλά θέλει τρόπο...
δεν την ακύρωσες τελικά να πάρω σειρά,πάει το σάββατο!Συναντηση με την αρτεμιδα στο πριαμο στη μεταμορφωση .
Επικοινωνια πολυ καλη μεσω viber με δυο μυνηματα ζηταει και επιβεβαιωση ραντεβου δειγμα σοβαρου επαγγελματισμου.
Οτι βλεπετε στις φωτο λιγο στο πιο juicy. εινα καθαρη μοσχομυριστη ωραια ματια χειλαρες και μεγαλο στομα δεν χορταινεις πιπα!!!
Ηρθε με ενα κοκκινο φορεμα το οποιο εβγαλε για να παρει το μπανιερο της και εκανε την εισοδο με ενα μαυρο κορμακι με κορδονι που σχηματιζει μια γραμμη στην κωλαρα της που δεν βγαζει απλα το τραβαει για να γλυφεις και να μπεις μεσα της.
Ξεκινησε κατ ευθειαν τη δουλεια αρχισε τη πιπα παρα πολυ καλη υγρη βαθεια deep throat με φτυσιματα ρουφαει παρα πολυ καλα
σαν να βαζεις ηλεκτρικη σκουπα διπλα σε κουρτινα .
Kαθεται να την γλυφεις της αρεσει αφηνεται σε καποια στιγμη σπαρταραγε.
Τη πηρα σε μια σταση και μοναδικη στα τεσσερα στην αρχη το ωραιο μουνακι της για λιγο και μετα τη κωλαρα της
αφου αλλαξε προφυλακτικα υποδειγμα καθαριοτητας και υγιεινης αντεχει σφυροκοπημα βγαζει και κραυγουλες !!!!
Η κορυφωση με βρηκε να τελειωνω στο γλυκο στομα της ρουφηξε και την τελευταια σταγονα !!!!!!!!!!!!
Μια παρα πολυ καλη συνεδρια που φευγεις με χαμογελο το μονο αρνητικο ειναι οτι δε φιλαει
να το προσεχεις αυτο αρτεμις ,γιατι το φιλι ενωνει το κορμι !!!!!
Ανεβαζω εδω γιατι δεν μπορω να ανεβασω την κριτικη