Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
Σ'ευχαριστώΟυτε ζωγραφιστο δεν θα μπορουσε να ειναι τοσο ΩΡΑΙΟ !!!!!!
Σ'ευχαριστώΟυτε ζωγραφιστο δεν θα μπορουσε να ειναι τοσο ΩΡΑΙΟ !!!!!!
Πες τα ρε φίλε, πόσο βλάκες και γλυφτες μπορεί να είναι;Τοσο βλακες ειναι που νομιζουν οτι θα εχουν ανταποκριση , εναι για γελια χαχαχ !!!!
Ουυπππςςςς...Ουτε ζωγραφιστο δεν θα μπορουσε να ειναι τοσο ΩΡΑΙΟ !!!!!!
Χαρα μου να σε βλεπω !!! αγαλματενια !!!!Σ'ευχαριστώ
Φωτια στα κόκκινα η κολάρα σου ...λαραααα
οκ τοτε, γιατι οταν σε δω εγω, σε θελω ολη για μενα..Παρτουζα.....
Απίστευτη ΚΩΛΑΡΑ!!!!
Αλαβαστρο - τελειο , τι κριτικη να κανεις , απλα θαυμαζεις !!!!!
για να κάνεις κριτική, θα πρέπει να δοκιμάσεις!Αλαβαστρο - τελειο , τι κριτικη να κανεις , απλα θαυμαζεις !!!!!
Καλα εσυ πως ξερεις οτι εγω δεν την εχω δοκιμασει η οτι την εχω δοκιμασει , δηλαδη οταν βλεπεις κατι που εχεις δοκιμασει και σου αρεσει και το λες !!! εισαι υποχρεωτικα προμοτορας , βγαζεις ευκολα συμπερασματα φιλε , εκτος και αν εισαι ( γκομενος - νταβατζης - προμοτορας ) οποτε θα ξερεις καλα .για να κάνεις κριτική, θα πρέπει να δοκιμάσεις!
Απο θαυμασμό έχουμε πήξει εδώ μέσα καθώς και απο προμότορες!
θέμα με νταβατζήδες είχες εσύ στης Μελίνας όχι εγώ!Καλα εσυ πως ξερεις οτι εγω δεν την εχω δοκιμασει η οτι την εχω δοκιμασει , δηλαδη οταν βλεπεις κατι που εχεις δοκιμασει και σου αρεσει και το λες !!! εισαι υποχρεωτικα προμοτορας , βγαζεις ευκολα συμπερασματα φιλε , εκτος και αν εισαι ( γκομενος - νταβατζης - προμοτορας ) οποτε θα ξερεις καλα .
τον κυνηγαγανε νταβαδες για αυτο δεν γραφει κριτικες φοβαταιθέμα με νταβατζήδες είχες εσύ στης Μελίνας όχι εγώ!
Θυμάσαι φαντάζομα....
Έχεις γράψει πουθενά κριτική για την Άρτεμις και δεν την βλέπουμε?
Δεν χρειάζεται "έξυπνε" να είμαι κάτι απο τα 3 που προανέφερες για να ξέρω αν έχεις βάλει κριτική ή όχι!
Χαχαχαχ !!!! ποια ειναι αυτη η Μελινα , καποιο λαθος κανεις και με μπερδευεις με τους νταβατζηδες αυτους που εσυ κανεις παρεα συγουρα και αυτο διοτι τους αναφερεις . Υπαρχει καποιος κανονας η υποχρεωση οταν περνεις καποιες κοπολες ντε και καλα να γραφεις κριτικη ??? , την κριτικη μου την κρατω για τον εαυτο μου πιο πολυ για να μην δωσω την υποψια του προμοτορα οπως κανουν πολοι , ο θαυμασμος στο ωραιο δεν ειναι προμοταρισμα , δηλαδη θαυμαζω ενα αγαλμα η ενα πινακα ειναι προμοταρισμα ?? Σε προκαλω στα ισια να με βγαλεις στην φορα , σε οτι εχω σχεση με την κυρια αυτη , και τοτε θα δουμε ποιος ειναι ο εξυπνακιας - νταβατζης , περστικα σου !!!!θέμα με νταβατζήδες είχες εσύ στης Μελίνας όχι εγώ!
Θυμάσαι φαντάζομα....
Έχεις γράψει πουθενά κριτική για την Άρτεμις και δεν την βλέπουμε?
Δεν χρειάζεται "έξυπνε" να είμαι κάτι απο τα 3 που προανέφερες για να ξέρω αν έχεις βάλει κριτική ή όχι!
Εδω γελανε χαχα, συγουρα θα αστειευεσαι οπως πολυ συχνα το κανεις και πολυ καλα !!!!!!!!τον κυνηγαγανε νταβαδες για αυτο δεν γραφει κριτικες φοβαται
έλα έλα Μαρία Μολδαβή εννοούσα!Χαχαχαχ !!!! ποια ειναι αυτη η Μελινα , καποιο λαθος κανεις και με μπερδευεις με τους νταβατζηδες αυτους που εσυ κανεις παρεα συγουρα και αυτο διοτι τους αναφερεις . Υπαρχει καποιος κανονας η υποχρεωση οταν περνεις καποιες κοπολες ντε και καλα να γραφεις κριτικη ??? , την κριτικη μου την κρατω για τον εαυτο μου πιο πολυ για να μην δωσω την υποψια του προμοτορα οπως κανουν πολοι , ο θαυμασμος στο ωραιο δεν ειναι προμοταρισμα , δηλαδη θαυμαζω ενα αγαλμα η ενα πινακα ειναι προμοταρισμα ?? Σε προκαλω στα ισια να με βγαλεις στην φορα , σε οτι εχω σχεση με την κυρια αυτη , και τοτε θα δουμε ποιος ειναι ο εξυπνακιας - νταβατζης , περστικα σου !!!!
Εγω την πιστευωΑπίστευτη ΚΩΛΑΡΑ!!!!