Νέα

Άρτεμις Αστεριάδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Η λέξη "πάθος" και η λέξη "εμπάθεια" έχουν κοινή ρίζα. Διαφέρουν, όμως, ποιοτικά.

Κάποιος, κάπου αλλού, νωρίτερα, απορούσε και μου έγραφε: "Τόσο πάθος πια στην υπεράσπιση [...]; Μην πει κανένας κακό λόγο [...]

Το ερώτημα της απορίας, θα μπορούσε κάλλιστα να αντιστραφεί: "Τόση εμπάθεια πια", στην συκοφάντηση [...]; Μην πεί κανένας καλό λόγο [...]

Κι ο Σύριζα τα ίδια λέει τύπε, τα άκουγα απόψε από τον μέγιστο Πολάκη. :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κι ο Σύριζα τα ίδια λέει τύπε, τα άκουγα απόψε από τον μέγιστο Πολάκη. :)

Τι να σας πώ γιατρέ μου, η Κυβέρνηση νοσεί βαρέως, και μαζί της πάσχει κι ο ελληνικός λαός.
Τι σχέση, όμως, έχει, τι λέει ο κάθε φαιδρός του Σύριζα, με όσα αναφέρω εγώ; Δεν πιάνω
τον συνειρμό σας...  :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τι να σας πώ γιατρέ μου, η Κυβέρνηση νοσεί βαρέως, και μαζί της πάσχει κι ο ελληνικός λαός.
Τι σχέση όμως, έχει, τι λέει ο κάθε φαιδρός του Σύριζα, με όσα αναφέρω εγώ; Δεν πιάνω
τον συνειρμό σας...  :)

Λέω, και την κυβέρνηση την "συκοφαντούν" κακοπροαίρετοι τύποι, καλή ώρα σαν εμένα, ενώ τα κάνει όλα σωστά. :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Λέω, και την κυβέρνηση την "συκοφαντούν" κακοπροαίρετοι τύποι, καλή ώρα σαν εμένα, ενώ τα κάνει όλα σωστά. :)

Που ξέρετε, μπορεί η κορασίδα που λέγεται "Κυβέρνηση" να τα κάνει όντως, όλα σωστά
στο ... κρεβάτι, και από την πορεία της ως city tour, σε Βερολίνο, κλπ. φαίνεται πως άφησε πολύ κόσμο ικανοποιημένο με τις επιδόσεις και τα προσόντα της ( :kissass2:  :fuck1:  :pipa2:  :pipa1:  :s&m_1:  :tits2:  :pipa3:  :fuck2:  :zfuck:  :lheel:  :2on1: :kneel:  :s&m_3: ). Οπότε το να συκοφαντείται για τις ομολογουμένως υψηλές σεξουαλικές επιδόσεις και υπηρεσίες της, είναι όντως άδικο. Αν με αντιλαμβάνεστε, βέβαίως, βεβαίως...

Τώρα, αν την κρίνουμε -την Κυβέρνηση, όχι κάποια άλλη κορασίδα- από πολιτικής απόψεως, σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο, μαντάρα τα έχει κάνει, και τότε δικαίως την κατηγορούν και την επικρίνουν διάφοροι σκεπτόμενοι πολίτες (οι οποίοι σαφώς και διαφέρουν απ' τους κακοπροαίρετους συκοφάντες). Ελπίζω, να καταλαβαίνετε τον δικό μου συνειρμό.  :hi:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Μην σου πω και η πιο έξυπνη, παρά την Αλβανιδίλα και αμορφωσιά της.
Θυμάμαι μια φάση που έβγαινε στην τηλεόραση με κάτι άλλα νούμερα (Κουράκου και σια) και μόνο αυτή μιλούσε οι άλλες φοβόταν και της είχαν αναθέσει τον ρόλο της εκπροσώπου τύπου. :)
αλβανιδα ειναι αδελφε;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ξέρω και το επώνυμό της. ;)

Λογικά τώρα θα έχει πάρει υπηκοότητα, έχει παντρευτεί και Έλληνα στο μεταξύ.
Και χωρίσει επίσης.
ρε πολυ τρελα τα αλβανακια τωρα τελευταια..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε πολυ τρελα τα αλβανακια τωρα τελευταια..

Τώρα για να είμαστε αντικειμενικοί έχει έρθει στην Ελλάδα νήπιο, οπότε εδώ μεγάλωσε. Οπότε μόνο τα γονίδια της είναι Αλβανικά, όπως και των Αρβανιτών δηλαδή.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τώρα για να είμαστε αντικειμενικοί έχει έρθει στην Ελλάδα νήπιο, οπότε εδώ μεγάλωσε. Οπότε μόνο τα γονίδια της είναι Αλβανικά, όπως και των Αρβανιτών δηλαδή.
αδελφε βγαζουν μια αλλη καυλα οι αλβανιδες
επειδη ειναι του μοχθου
πολυ τρελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom