Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Aroma Spa, Μπακνανα 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
σε σημερινό πέρασμα απο το Φραντζή 4 ειδα με χαρά μια πολύ δυνατή προσθήκη
Η Ρωσιδαρα Όλγα με το ωραίο κορμί και τα φυσκικά φοβερα μεγάλα στήθη της επεστρεψε στα μασαζ
ΠΟλλοί θα την θυμούντε παλαιότερα σε Θησεως 81 και Συγγρου 29 αργότερα
Γυναικαρα που πλαισιώνει το τις επισης πολύ ομορφες και καλλιγραμες Ρωσιδες Αλίνα και Ευα.
Επίσης η μιλφ Ταυλανδεζα Μπέλα εξακολουθει και αυτή να εργαζεται στο μαγαζί.
4 λοιπόν πλεον οι κοπέλες  :rolleyes:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.684
Πόντοι
6.495
σε σημερινό πέρασμα απο το Φραντζή 4 ειδα με χαρά μια πολύ δυνατή προσθήκη
Η Ρωσιδαρα Όλγα με το ωραίο κορμί και τα φυσκικά φοβερα μεγάλα στήθη της επεστρεψε στα μασαζ
ΠΟλλοί θα την θυμούντε παλαιότερα σε Θησεως 81 και Συγγρου 29 αργότερα
Γυναικαρα που πλαισιώνει το τις επισης πολύ ομορφες και καλλιγραμες Ρωσιδες Αλίνα και Ευα.
Επίσης η μιλφ Ταυλανδεζα Μπέλα εξακολουθει και αυτή να εργαζεται στο μαγαζί.
4 λοιπόν πλεον οι κοπέλες  :rolleyes:

Είναι η Ολγάρα της Αρκαδίας (πριν κανα μήνα ήταν εκεί)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η Όλγα που έχει περάσει και απο Δ16

princeoliver

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιζουνε και 2πκλα. Εχω βαλει στο ματι ΟΛΓΑ και την Ταυλανδεζα να γινει κολαση

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πέρασμα πριν λίγο από το ίδρυμα! :orchestra:

Παρούσες,η Όλγα η ξανθιά μιλφάρα με το όμορφο πρόσωπο και τις προκλητικές βυζάρες! :tits2:

Η Αλίνα,μελαχροινή,με όμορφο πρόσωπο και αδύνατο καλλίγραμμο κορμί!  :erection:

Και η Εύα που ήταν σε δωμάτιο.

Προγράμματα:
60 ευρώ τα 45 λεπτά.

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Παιδια από εσας που εχετε περασει μεσα , ξερετε αν κανει λωκο η Ευα ,η Αλινα ή η Ολγα?

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Στα 60 ευρω είναι για 2 πιστολιες?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
347
Πόντοι
2.027
λοιπον παροτι εχω περασει καλα στην αρχη του νεου ξεκινηματος του μαγαζιου
εχω να παρατηρησω τα εξης

μολις εχει 2-3 ατομα το μαγαζι και βαραει κανενα κουδουνι αρχιζουν το ξεπεταγμα ..
το επαθα προσωπικα με την ευα ..τι το θες το μασαζ ..θα γεμισεις λαδια ..οταν της ειπα μου αρεσει ..σε 15 λεπτα με ειχε τελειωσει και αρχισε τα τσιλιμπουρδισματα για να την γαμησω να τελειωνει
επισης  η κυρα ανκα σε επομενη επισκεψη  ενω μου ειπε φευγει ενας τυπος που ηταν πριν στο μεγαλο δωματιο με το ντουζ ..για να μπω εγω ..τσουπ το κουδουνι καποιος πολυ γνωστος ..αγκαλιες φιλια και να ο παληκαρος μεσα στο δωματιο ..
σαν δικαιολογια οτι ειχε κλεισει ραντεβου .στο συγκεκριμενο δωματιο...
ας τα διαλα ...σηκωθηκα και εφυγα
προσωπικα εγω το μαυρισα το μαγαζι ...εχει αλλου πορτοκαλιες που τουλαχιστον δεν κοροιδευουν
αν θελουν να δουλεψουν με τηλ ραντεβου ..κανενα θεμα..αλλα ας το ανακοινωσουν
και κατι παρομοιο  επαθε και φιλος με τυπο που ειχε κλεισει ραντεβου και ενω ηταν ετοιμος να μπει με αλινα ..του ειπε πως πηρε συνεχομενο ραντεβου ο προηγουμενος ...για να βολεψει τον τηλεφωνικο

αντε γεια ρε

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ινγκα την λένε την υπεύθυνη

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λειτουργει κανονικα εδω?  Το Σαββατο ειχα παει μια βολτα στην περιοχη και δεν ανοιγαν

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.229
Πόντοι
506
Λειτουργει κανονικα εδω?  Το Σαββατο ειχα παει μια βολτα στην περιοχη και δεν ανοιγαν

Κανονικά..σε σημερινό πέρασμα ήταν μόνο η γνωστή gilf Όλγα...Η σεριφισσα είπε ότι από Πέμπτη το μαγαζί μεταφέρεται Μπακνανα 47...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
μεγαλες στιγμες...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.959
Πόντοι
2.846
  Το μαγαζι  μεχρι και  σημερα  λειτουργησε κανονικοτατα  αν και με  αρκετες  απουσιες , οπως  της Αλινας  που εφυγε  πριν μια βδομαδα  για  την  χωρα της  και γυριζει σε κανα 10ημερο περιπου ,  σημερα  ειχε την  Ευα  και την Ολγα  το  ξανθο γκιλφ  το  οποιο και φυσικα δεν  περασα  μαζι του διοτι ειχα καταθεση νωριτερα  με την  μουναρα  Λικα στο απεναντι λαδομαγαζο  :rockon: :rockon: :rockon:  οποτε  και δεν υπηρχε  περιπτωση  μετα το  λαυρακι να  φαω  μαριδα τηγανιτη φαγιουμ !!!!  Τιτλοι  τελους  βεβαια  δεν  πεφτουν ακριβως την  Πεμπτη που κλεινει απλα απο βδομαδα  μεταφερεται  στο παλαι  ποτε κουτουκακι  της Μπακνανα 47 το οποιο και ειχε κλησει επιτυχως .
  Φευγοντας απο  εκει πηγα με μια συννεφιασμενη μελαγχολια κι εφαγα 2 μπαλες παγωτο μια ferrero και μια  stratsiatela στο Δεληολανη αναπολωντας και σκεπτομενος ολα τα φοβερα και  ζουμερα  γαμησια που  ειχα  ριξει  εκει μεσα απ  το 2012 .... στην  δευτερη  μπαλα κι ενω  χαζευα μια πιτσιρικα που μπηκε για να παρει  γλυκα  πεταξα την υπολοιπη  striatsatela  στον  καδο  και  εφυγα ψιλοβουρκωμενος  σκεπτομενος  οτι  το παρελθον και η γλυκα  των  κοριτσιων  που γαμισαμε  τοτε  δεν προκειται να  ερθει  ουτε με  2  αλλα ουτε και  με 10  μπαλες  λαχταριστων  παγωτων ... , αυτα τα ολιγα  για το  Aroma Spa , τιτλοι  τελους για το εν λογω μαγαζι  κι ας  ελπιζουμε  σε κατι νεο απ την  καινουργια  σεζον  :hi: :hi: :hi: :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Από το 2012... ψάρακα... Φ4 πήγα πρώτη φορά νομίζω το 2005;

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Μακάρι να είχα διαβάσει τα παραπάνω.
Δυστυχώς πέρασα σήμερα με τρελες ορέξεις για Μπελα/Εύα, αλλά εφαγα ξεροστάλιασμα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom