Νέα

Άρωμα γυναίκας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boulgaropoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που με βασανίζει.

Εκείνο το άρωμα που φοράνε οι χορεύτριες στα στριπτιζ , πχ baby gold, και μυρίζουν όλες τόσο καύλα, μου φαίνεται είναι το ίδιο. Το έχει εντοπίσει κανείς??? Το έχω μεγάλη απορία!

Επίσης, αν μπορείτε και ξέρετε να μου πείτε που έχει πάει η αναστασία του παλιού baby o, αυτό το μελαχρινό τρελό μωρό!!

Ευχαριστώ!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.οι περισσοτερες βαζουν ελαια.αλλα εαν μιλας για αρωμα τοτε οι ποιο πολλες φορανε το Armani Mania ειναι απο τα ποιο αισθησιακα αρωματα

OP
OP
B

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ψηλή μελαχρινή τέλειο κώλο, τέλειο στήθος, ρώγα που έβγαζε μάτι! δούλεψε στο παλιό babyo και για λίγο στα καινούργιο όταν φτιάχτηκε το μαγαζί! Είναι θεά απλά! Έκανε πολλούς χορούς κάθε βράδυ θα την θυμάστε. Δεν νόμίζω να είναι 35 χρονών, έδειχνε πιο μικρή.

Εσύ ίσως εννοείς την αναστασία την ξανθιά που είναι γύρω στα 40 και ήταν μέχρι πρόσφατα στο μαγαζί!Εγώ μιλάω για 2-3 χρόνια πίσω...

OP
OP
B

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή που λες ταιριάζει στην περιγραφή ? πχ είχε την ρώγα την πεταχτή?
Τέλειο πόδι κλπ? Ίσως λέμε την ίδια αν και δεν την έκοψα για τόσο μεγάλη. Εγώ την έκανα για 25.

poutaneos_xrhsths

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, θέλω και εγώ να μάθω που γυρνάει αυτή η Αναστασία!Φοβερό παιδί!

Επισκέπτης
δν ειμαι 100% σιγουρος αλλα η κοπελα νομιζω οτι ειναι στο ΒΑΒΥ Ο στην πειραιως...

OP
OP
B

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια δωστε τα φωτα σας και χανομαι ηταν και πολυ καυλα η κοπελα!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές, θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που με βασανίζει.

Εκείνο το άρωμα που φοράνε οι χορεύτριες στα στριπτιζ , πχ baby gold, και μυρίζουν όλες τόσο καύλα, μου φαίνεται είναι το ίδιο. Το έχει εντοπίσει κανείς??? Το έχω μεγάλη απορία!

Επίσης, αν μπορείτε και ξέρετε να μου πείτε που έχει πάει η αναστασία του παλιού baby o, αυτό το μελαχρινό τρελό μωρό!!

Ευχαριστώ!!

μηπως εννοεις την ψηλη αλογα που εκανε σοου heavy metal με πετσινα και τετοια?δουλεψε και σιροκο μια περιοδο!

OP
OP
B

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε vaso δε θυμαμε να εκανε τετοιο σοου !

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συνάδελφε boulgaropoule τραβήξου όπως και σου είπα και πιο πάνω στο Αφροδίτη palace γιατί μάλλον αυτή λέμε κατα πάσα πιθανότητα.

δεν ειναι φιλε μου αυτη η αναστασια(πρωην σοφια) που θελει ο βουλγαροπουλος!αλλη ειναι αλλα ουτε εγω μπορω να καταλαβω ποια εννοει,παντως μην πας αφροδιτη για να την βρεις....

OP
OP
B

boulgaropoulos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατι αλλο που μπορει να βοηθισει οταν την ειχα ξαναψαξει στο forum του babyo πριν κανα δυο χρονια μου ειχαν πει οτι ειχε φυγει ειχε παει δεν θυμαμαι καλα σε ενα μαγαζι παρακατω το bodys η το afrodite αν σας λεει τιποτα.

Επισκέπτης

μιας κ το πηγε ο φιλος ροπαλοφορος το θεμα μουσικα μηπως σου λεει κατι το τραγουδι του λινκ μου ??? Αν ναι,στειλε pm να σου πω ποια ειναι η κοπελα η αν θες εδω!!! (σορρυ για το μεγεθος αλλα.....δν το βρηκα ποτε σε καποια αλλη εκδοση κ αυτο η κοπελα μου το χε δωσει...)

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
0
Ωραιος ο ropaloforos. και τι δεν θυμιζει μεγαλε. Μπραβο εισαι πρωτος
Αν και με 16 ωρες δουλεια σημερα και αλλες τοσες πιθανον αυριο σημερα θα απολαυσο το  i breathe δεν γινετε.(λειπη και η γυναικα!!!!!!!!)

poutaneos_xrhsths

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά αν και δεν θυμάμαι καλά απο ηχητικά ντοκουμέντα γιατί πάει καιρός, το στυλ της Αναστασίας ήταν να χορεύει αισθησιακά κομμάτια του στυλ I breathe κλπ...Τώρα αν ηταν το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το θυμηθώ...
Τελικά ξέρεις ποια λεμε ροπαλοφόρε?

Αχ, με είχει κάψει η κοπέλα... :jerking: :jerking: :jerking:

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η Αναστασία δουλεύει στο Baby Gold, αν λέμε την ίδια.
Πείτε και κάτι για τα αρώματα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Επισκέπτης
ρε φιλε οι νικ οι κοπελες φορουν καποιο baby oil...δν θυμαμαι ονομα αλλα αν πιασεις μια κοπελα ρωτησε τη κ θα σου πει...Η αν κολλας....τραβα σε ενα Hondos στο μερος με τα ελαια / κολωνιες κ αρωματα/αρωματικα γενικα κ θα το βρεις....Συνηθως υπαρχει συνενοηση στο μαγαζι ωστε να εχουν ολες το ιδιο κ σπιτι τους...ομως κ στα καμαρινια ρεει αυθονο...Αν θυμαμαι καλα ειναι σε ενα ροζ/μωβ μπουκαλακι!!!

poutaneos_xrhsths

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η κοπέλα έκανε τρελούς χορούς κάθε βράδυ, παράξενο να διαφεύγει από όλους...βέβαια στην μουνοθύελλα του μαγαζιού όλα γίνονται...αλλά και πάλι ξεχώριζε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom