lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
wow
καθε μερα με ct θα ειναι
Ποια ct ρε?
Αυτά είναι για την πλέμπα.
Από bodymiracle θα ψωνίζει.
wow
καθε μερα με ct θα ειναι
Φιλη την εχω,οχι γκομενα.Βγάλτηνε στο κλαρί.
:o :o
1600 δολαρια την ωρα!!!!!!!!!!
μετα το μινι εγκεφαλικο, προσυπογραφω
Και σκέψου να σου βγει κομοδίνο....
Φιλη την εχω,οχι γκομενα.
Και δεν την βγαζω στο κλαρι,οχι.
Τίποτα από τα δύο.
Απλά όταν σου λένε "θα πάρεις 580." είναι ωραία απάντηση να πεις "κάν'τα μασουράκι και βάλ'τα στον κώλο σου"
Ασφαλώς είναι επιλογή σου να μη δουλέψεις αν κρίνεις ότι τα λεφτά που σου δίνουν είναι αναντίστοιχα των προσόντων σου...
Μια ολόκληρη γενιά χλιδάνεργων το πιστοποιεί.
Όταν όμως δηλώνεις αρνητής εργασίας, σημαίνει ότι απορρίπτεις κάθε δουλειά, ακόμη και αν η αμοιβή είναι ικανοποιητική...
Προσωπικά θα ήθελα να δηλώσω αρνητής φόρων και αρνητής απόδοσης φπα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα πείσω τη ΔΟΥ μου...
πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι αν τους τραβηξει μια απεργια πεινας για κανα δεκαημερο με το φοβο μην πεθανει το ελληνικο κρατος οχι μονο μισθο θα του κοψει και γκομενα ωραια θα του βρει να ξεχαστει και να μην σκεφτεται την απεργια πεινας...
και γιατι δεν παει στην χωρα της εφοσον με τα 600 δεν ειναι ευχαριστημενη γιατι, εγω εχω μια Ελληνιδα φιλη ανεργη και δεν βρισκει ουτε ως καθαριστριαΘα επρεπε να εδιναν παραπανω:Αλλα εψαχναν για δουλα...Σου λεει,κριση εχουμε,στην αναγκη βρισκεται...Που θα παει...θα βρεθει καποια για 600 Ευρω,δεν θα βρεθει?
Συ ειπας αλλωστε.
Ο 23χρονος Ράμι Συριανός που πιάστηκε επ' αυτοφώρω στην Θεσσαλονίκη να ληστεύει τον ΟΔΔΥ εν ώρα δημοπρασίας, προφυλακίστηκε στις δικαστικές φυλακές Ιωαννίνων. Στον ανακριτή δήλωσε πως ότι έπραξε, το έκανε ως αρνητής εργασίας. Για τον φερόμενο ως συνεργό του ανέφερε ότι ο Κ. Σαββανίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Ο Κ. Σαββανίδης αφέθηκε τελικώς προσωρινά ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Μιλάμε για πολλά γέλια...Απίστευτη ιδεολογία...Αρνητής εργασίας. Σιγα να μην το σκεφτηκε αυτος, το ελεγε και στην χωρα του?
Πως το σκέφτηκε αυτό ο δικηγόρος του? Και οχι μονο!!!
Δεν πειράζει όμως,γιατί στη φυλακή που θα πάει δεν θα δουλεύει για μεγάλο διάστημα και θα το ταίζουν άλλοι..έτσι θα είναι μέσα στα ιδεολογικά του πλαίσια. Για ποσο θα μεινει μεσα? Μπορει και αυτη την στιγμη που τα λεμε να ειναι εξω.
Να μην έχει και παράπονο. Ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν θα εβρισκε μια χωρα ηλιθιων
έλα μωρε τώρα πως κάνουμε έτσι.. να του κόψουμε ένα κοινωνικό μισθό το παλληκάρι να πορεύεται.. αφού είναι αρνητής εργασίας..
αλήθεια σε μια αναρχική κοινωνία που ονειρεύεται θα συνεχίσει να είναι αρνητής εργασίας
μην δινεις σημασια... στην ελλαδα πολλοι ειναι αχρηστοι και θελουν παραπανω απο 580.
Ηταν κατι που επρεπε να γινει εδω και καιρο.... αν εισαι αχρηστος 580 θα παρεις και πολλα ειναι.
ειχα εναν βλακα αναρχικο στην σχολη σε μια συζητηση λεει "γιατι να με εχει ο αλλος 10 ωρες στη δουλεια και να παιρνω μονο 800 ευρω?" ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Στο μεταξυ ο τυπος δεν ειχε ΙΔΕΑ τι σπουδαζε.... ουτε καν μυρωδια... απλα λογω ελληνικου πανεπιστημιου μπορουσε να ειναι παρασιτο... και ηθελε τωρα αυτο το ατομο (τοτε βεβαια) πανω απο 800 ευρω...
πως κρατηθηκα και δεν τον αρχισα στους κλοτσους
κακώς.. πολύ κακώς έπραξες...
μπα οχι φιλε μου. Μια χαρα επραξα γιατι να λερωσω τα ποδια μου.
Οι ανθρωποι δεν ειναι λογικοι , ειναι μαλακες ειναι πλεονεκτες και δεν εχουνε νοοτροπια.
Αστους , μια ζωη θα παιδευονται. Ειναι σαν να εχεις μια ασθενεια και να μην την φροντιζεις
στον γιατρο δεν κανεις κατι... εσυ θα παιδευεσαι μολις σε πιανει.
Αστον θα φαει καλα και αυτος και ο καθενας που ειναι ετσι.
Χωρις εφοδια , χωρις γνωσεις μου θελει και πανω απο 800 αυτος... ναι οκ οι μισθοι ειναι της πεινας εδω δεν διαφωνω... αλλα και παλια που εδιναν καλους μισθους (1ος μισθος σε μια ιδιωτικη 900-1000) και στο δημοσιο (1200-1300) δεν ειδα να υπηρξε καμια αναπτυξη.
και γιατι δεν παει στην χωρα της εφοσον με τα 600 δεν ειναι ευχαριστημενη γιατι, εγω εχω μια Ελληνιδα φιλη ανεργη και δεν βρισκει ουτε ως καθαριστρια