Νέα

Αρνητής Εργασίας-Τι άλλο θα ακούσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ο 23χρονος Ράμι Συριανός  που πιάστηκε επ' αυτοφώρω στην Θεσσαλονίκη να ληστεύει τον ΟΔΔΥ εν ώρα δημοπρασίας, προφυλακίστηκε στις δικαστικές φυλακές Ιωαννίνων. Στον ανακριτή δήλωσε πως ότι έπραξε, το έκανε ως αρνητής εργασίας. Για τον φερόμενο ως συνεργό του ανέφερε ότι ο Κ. Σαββανίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Ο Κ. Σαββανίδης αφέθηκε τελικώς προσωρινά ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Μιλάμε για πολλά γέλια...Απίστευτη ιδεολογία...Αρνητής εργασίας.
Πως το σκέφτηκε αυτό ο δικηγόρος του?
Δεν πειράζει όμως,γιατί στη φυλακή που θα πάει δεν θα δουλεύει για μεγάλο διάστημα και θα το ταίζουν άλλοι..έτσι θα είναι μέσα στα ιδεολογικά του πλαίσια.
Να μην έχει και παράπονο.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Με τη ληστεία διαφωνώ.

Η δήλωση όμως μου άρεσε!  :rockon:

Αντί να τα σκεφτόμαστε εμείς τα σκέφτονται οι συριανοί ρε πούστη μου!!!  :headbang:

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με τη ληστεία διαφωνώ.

Η δήλωση όμως μου άρεσε!  :rockon:

Αντί να τα σκεφτόμαστε εμείς τα σκέφτονται οι συριανοί ρε πούστη μου!!!  :headbang:

μάλιστα... αναμένετε το μάνα εξ ουρανού ή να εργασθούν οι άλλοι και για σας ???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τι εγινε?????? Βρεθηκε Συριανοs να μαs κανει μαθημα στη λαμογια??Αισχοs.....Ψιλικατζηδεs
Εμειs παμε για τα πολλα ρε

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μάλιστα... αναμένετε το μάνα εξ ουρανού ή να εργασθούν οι άλλοι και για σας ???

Τίποτα από τα δύο.

Απλά όταν σου λένε "θα πάρεις 580." είναι ωραία απάντηση να πεις "κάν'τα μασουράκι και βάλ'τα στον κώλο σου"  :rockon:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Αυτός που είναι από τη Συρία λέγεται Συριανός; Και αυτός που είναι από τη Σύρο, πώς λέγεται; Σύριος;;;;

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τίποτα από τα δύο.

Απλά όταν σου λένε "θα πάρεις 580." είναι ωραία απάντηση να πεις "κάν'τα μασουράκι και βάλ'τα στον κώλο σου"  :rockon:

και η ανταπάντηση είναι σε αυτό "εεε τότε πάρε τα @@@ μου"....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και η ανταπάντηση είναι σε αυτό "εεε τότε πάρε τα @@@ μου"....

Δεν είναι ανταπάντηση αυτό.

Ένας διαφορετικός τρόπος να εκφράσεις το "πάρε 580 ευρώ" είναι, οποτε στην ουσία μιλάμε για επανάληψη της πρώτης πρότασης.

Αν και ένα ζευγάρι αρχίδια στη μαύρη αγορά μάλλον πιάνουν περισσότερα από 580 ευρώ.

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν είναι ανταπάντηση αυτό.

Ένας διαφορετικός τρόπος να εκφράσεις το "πάρε 580 ευρώ" είναι, οποτε στην ουσία μιλάμε για επανάληψη της πρώτης πρότασης.

Αν και ένα ζευγάρι αρχίδια στη μαύρη αγορά μάλλον πιάνουν περισσότερα από 580 ευρώ.

λάθος.. στν περίπτωση αυτή θα βρεθείς με τα @@ στο χέρι ενώ κάποιος άλλος με τα 580 στην τσέπη...

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
λάθος.. στν περίπτωση αυτή θα βρεθείς με τα @@ στο χέρι ενώ κάποιος άλλος με τα 580 στην τσέπη...

Αν και η λογικη σου τραμου ειναι απολυτα σωστη καποια πραγματα ειναι και θεμα αξιοπρεπειας...το ξερω οτι δεν τρωγεται η αξιοπρεπεια αλλα εδω μιλαμε για καταντια!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Α τον κωλόφαρδοοοοοοοοο......

Θα τα φάει μόνος του όλα αυτά ή θα κεράσει και τους φίλους του?

Επισκέπτης
Ετσι ειπανε και σε μια φιλη μου,αλλοδαπη:10 ωρες δουλεια στο σπιτι,ξεσκατιζε,μαγειρευε,καθαριζε,600 Ευρω και χωρις ΙΚΑ.

Εχουμε κριση,λεει,δεν μπορουμε παραπανω.

Το σπιτακι ομως σενιο το ειχανε...

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν και η λογικη σου τραμου ειναι απολυτα σωστη καποια πραγματα ειναι και θεμα αξιοπρεπειας...το ξερω οτι δεν τρωγεται η αξιοπρεπεια αλλα εδω μιλαμε για καταντια!!

τα παράπονα σου στην ΓΣΕΕ που πατρονάρισε την ΣΣΕ...

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ετσι ειπανε και σε μια φιλη μου,αλλοδαπη:10 ωρες δουλεια στο σπιτι,ξεσκατιζε,μαγειρευε,καθαριζε,600 Ευρω και χωρις ΙΚΑ.

Εχουμε κριση,λεει,δεν μπορουμε παραπανω.

Το σπιτακι ομως σενιο το ειχανε...

δηλαδή θα έπρεπε ναείχανε το σπιτάκι μπορντέλο για να είναι ευχαριστημένη η φίλη σου??

Επισκέπτης
δηλαδή θα έπρεπε ναείχανε το σπιτάκι μπορντέλο για να είναι ευχαριστημένη η φίλη σου??
Θα επρεπε να εδιναν παραπανω:Αλλα εψαχναν για δουλα...Σου λεει,κριση εχουμε,στην αναγκη βρισκεται...Που θα παει...θα βρεθει καποια για 600 Ευρω,δεν θα βρεθει?

Συ ειπας αλλωστε.

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα επρεπε να εδιναν παραπανω:Αλλα εψαχναν για δουλα...Σου λεει,κριση εχουμε,στην αναγκη βρισκεται...Που θα παει...θα βρεθει καποια για 600 Ευρω,δεν θα βρεθει?

Συ ειπας αλλωστε.

γιατί??? τα λεφτά που βγάζανε παρέα με την φίλη σου τα βγάζανε? ή ήταν υποχρεωμένοι να τα μοιραστούν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom