Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
γυμναστική φίλε μου!!!Ναι αλλα το αμαξι μαγκες που το βαζατε!
γυμναστική φίλε μου!!!Ναι αλλα το αμαξι μαγκες που το βαζατε!
μηχανη παντα ή με αμαξι διπλοπαρκαρισμα και στ αρχιδι@ σου...Ναι αλλα το αμαξι μαγκες που το βαζατε!
Αν λεμε την ιδια...ξανθια νταρντανουλα απο Φραντζη 47 και Βριλλησου55,57 σταματησε!
Η Εβίτα έχει σταματήσει την δουλειά από τον Ιανουάριο...!!!! ;) ;) ;).......ρε σεις ξερει κανεις , η Πολωνεζα Εβιτα που δουλευε εκει που εχει παει τωρα ??
Μου είχε πει ότι θα άλλαζε ρότα...δηλαδή θα σταματούσε οριστικά! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Παίδες σταμάτησε γενικώς ή απλά δουλεύει αλλού? πχ σε άλλη πολή?
Αν λες την Ντανιελα που δουλευε και στο Πιπινου εχει φυγει μαλλον απο τον ομιλο!!!Ξερει κανεις η Ντανιελα που εκανε πρωκτικο ποιες μερες δουλευει η αν σταματησε...?
Πλέον την συναντάς τυχαία σε κανά studio... την είχαν πριν κανά μήνα ή και περισσότερο στα της Βριλησσού 55 και 57...έκανε και ένα πέρασμα από Φραντζή 47. Μετά δεν ξέρω που πήγε. Δεν ξέρω τώρα που μπορεί να βολτάρει...Αν λες την Ντανιελα που δουλευε και στο Πιπινου εχει φυγει μαλλον απο τον ομιλο!!!
Η Εβίτα έχει σταματήσει να εργάζεται ως ιερόδουλος και το ευαγές "ίδρυμα" πλέον, από τον Ιανουάριο του 2009, ανήκει σε άλλη "αλυσίδα".δουλευει ακομα αυτο το μαγαζι?Μια εβιτα πολωνεζα ειναι ακομα εκει?
και πόσα ευρώπουλα δίνει αυτό το κωλαράκι;