Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.087
- Πόντοι
- 2.046
ΚωλάραΚαλησπέρα μωράκια
Μαζί και σήμερα το απόγευμα
ΚωλάραΚαλησπέρα μωράκια
Ποια εκλειψη? Εγω λιγο πιο πανω ειδα πανσεληνο και τον ουρανο με τ αστρα!!Έρχεται έκλειψη τώρα κοντά…
Ολοι στη σειρα γονατιστοι με τη γλωσσα εξω να χαρουμε τη πατουρα σου και τις πατουσαρες σου.ειμαστε ειδωλολατρες της κωλαρας σουΚαλησπέρα μωράκια
Δεν ειναι πανσεληνος.η ανατολη του ηλιου ειναιΠότε έχει πανσέληνο;;; Πέρασε;;;;
Τον @hornyasfuck μην έχεις δάσκαλο και μάθε ότι γλώσσα θεςΓια αυτον των κωλο @Ariana! μαθαίνω και σουαχιλι
Ετσι ξεκιναει ομορφα η μεραΚαλησπέρα μωράκια
Σωστος!αλλα και μια ξενη γλωσσα χρειάζεταιΔεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα
δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα αυτά χρειάζεσαι μονο
ειδικά τα Σουαχίλι !!!!Σωστος!αλλα και μια ξενη γλωσσα χρειάζεται
Μεγαλη γκομενοπαγιδα αδερφε!!ειδικά τα Σουαχίλι !!!!
για πες?! Δώσε ινφο...Μεγαλη γκομενοπαγιδα αδερφε!!
Σε λίγο και όλα αυτά μαζί θα θέλει,και να της γράψεις και μια μεζονέτα,φυσικα πλάκα κάνω,αστιεύομαιΔεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα
δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα αυτά χρειάζεσαι μονο
ΑγγέλωΣε λίγο και όλα αυτά μαζί θα θέλει,και να της γράψεις και μια μεζονέτα,φυσικα πλάκα κάνω,αστιεύομαι
Ούτε ξερω αν ειναι η μονη,δεν ειμαι τοσο ενημερωμένη,και εγω σε πείραξα τωρα. Και δε θα σου δωσω λογαριασμο,για όπου θέλω θα λεω,δεν ηξερα οτι πρέπει να πάρω άδεια για να γράψω,οταν ομως εσεις γραφετε τα μυρια όσα είναι καλά ε;Αγγέλω
Για εδώ έλεγες πριν στο νήμα σου εεε???
Είναι η μόνη που παίρνει 200 και με κωλο ....
Και η πλάκα σου δεν εχει τόσο πλάκα
Ούτε ξερω αν ειναι η μονη,δεν ειμαι τοσο ενημερωμένη
Είμαι περήφανος που είσαι αδερφός μου!!!εγω αυτο που ξερω ο κωλος στα σουαχιλι ειναι punda!και τα βυζια bra
Είμαι περήφανος που είσαι αδερφός μου!!!
Πες μου ότι είσαι και αυτοδίδακτοςεγω αυτο που ξερω ο κωλος στα σουαχιλι ειναι punda!και τα βυζια bra