ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 8.113
- Πόντοι
- 3.446
Ειναι λίγο διαφορετική περίπτωση η δική μου απο του συναδέλφου. Εγώ ούτε μπουτάκι δεν έπιασα ο καημένος. Ούτε φιλάκι έδωσα, ούτε τίποτα, αφού δεν έγινε τελικά ραντεβού . Νηστικός έμεινα. Μην μου τα θυμίζεις τώρα , γιατί είμαι και ευαίσθητος και θα με πάρουν τα ζουμιά..Ανάλογη εμπειρία ειχε ο @ypotaktikos97 ..
Να ενημέρώσουμε τις κοπέλες πως δεν είμαστε κινητα ΑΤΜ..
Οφείλουνε να σέβονται.
Πάντως καλά έκανε ο συνάδελφος και έγραψε την εμπειρία του. Ούτε ισοπεδωτικός ήταν, ούτε επιθετικός απέναντι στο κορίτσι. Περιέγραψε με ειλικρίνεια την συνάντηση του τονίζοντας και τα καλά και τα κακά. Οπως αντίστοιχα είχα κάνει και εγώ , που είχα επιστρατεύσει λίγο χιούμορ τότε για να ζεστάνω λίγο την παγωμένη ατμόσφαιρα..
Νομίζω δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση παιδιά. Οκ σε μια κακή κριτική μένουμε περισσότερο, λογικό, αλλά νομίζω ειπώθηκε οτι έπρεπε να ειπωθεί. Οπως έχω ξαναπεί , δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους. Ειναι αφύσικο και οι 100 να έχουν την ίδια καλή εμπειρία. Οπουδήποτε , οχι μόνο στον χώρο του πληρωμένου έρωτα. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά ότι ο επόμενος θα έχει την ίδια καλή εμπειρία με κάποια . Είναι πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν ένα ραντεβού.
Εύχομαι καλά ραντεβού σε όλους. Αποψη μου είναι να μην μένουμε σε μια κακή στιγμή, ή ένα κακό ραντεβού, αλλά να κοιτάμε πάντα την επόμενη καλή στιγμή που σίγουρα θα έρθει.