Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.081
- Πόντοι
- 2.046
Εμένα ο Γιατρος μου είπε να χύνω συνέχεια οταν βλέπω τον κώλο της Αριάνας.
Μέλος του bou ο Γιατρος
Μέλος του bou ο Γιατρος
Σα κατι@μαυρουλες καυλιαρες με κωλαρα εισαι.εβαλες πιρσινκ στο μουνακι?καλο φθινοπωρο.Καλησπέρα και καλό Φθινόπωρο
Επέστρεψα με πολύ όρεξη
Θα απαντηθούν όλα τα μηνύματα με την σειρά γιατί είναι πολλά
Σας περιμενω
Αριάνα από το 1 μέχρι το 10 πες μας πόσο έχεις μαυρίσει να καυλώσουμε ομαδικάΚαλησπέρα και καλό Φθινόπωρο
Επέστρεψα με πολύ όρεξη
Θα απαντηθούν όλα τα μηνύματα με την σειρά γιατί είναι πολλά
Σας περιμενω
Και εμείς εσενα αλλά δεν σε πιάνουμεΓουστάρω απίστευτα αυτό το νήμα
Γουστάρω απίστευτα αυτό το νήμα
Η λειτουργια χυσιματος μπαινει στον αυτοματο με τετοιο κωλοΕμένα ο Γιατρος μου είπε να χύνω συνέχεια οταν βλέπω τον κώλο της Αριάνας.
Μέλος του bou ο Γιατρος
Ωραία πράγματαη αριάνα το κατάφερε και αυτό!!!!!
Δεν καταλαβαίνω ρε φίλε.επειδη δεν βρισκω καρτελα γραφω εδω τι εγινε στο σημερινο ραντεβου με την Αριανα!!!...ευκολα υπηρξε συνεννοηση και το ραντεβου το κλεισαμε σχεδον αμεσως...
ανοιγει η πορτα και βλεπω μια κοριτσαρα μου πεσαν τα σαγονια!!! η κοπελα ειναι απιστευτη!!!
κατι κουβεντουλες στην αρχη και ολα εδειχναν καλα!!!!!!
μολις βγηξε απο το μπανιο μου λεει ξαπλωσε και χαλαρωσε...οπα λεω θα περασουμε τελεια!!!!!!!!!!
μεχρι εκει ομως....πιπα οχι καλη, και μαλιστα κοπελα μου ειπε να παω να πλυθω !!αντε λεω κανε τα στραβα ματια(ενω της ειχα πει οτι πηγα πιο νωρις γιατι ημουν στο γραφειο για να κανω ντουζακι και να ειμαι οκ)....οκ πηγα και εκανα αυτο που μου ειπε
επιστρεφω και ηταν κουλουριασμενη πανω στο κρεβατι ετσι ωστε να μην επιτρεπει ουτε πιασιματα ουτε τιποτα....και ξεκιναει μια πιπα χωρις ορεξη...
μετα απο λιγο την γυρναω για να την γλυψω..και εκει πια ηταν το τελος...μου εκλεινε τα μπουτια και δεν με αφηνε....παει ξανα να μου κανει πιπα αλλα ξενερωσει....και της ειπα να τελειωσει το ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ραντεβου εκει..........ισως η κοπελα δεν ειχε ορεξη??...ισως δεν μας εκατσε η ''χημεια'' που λενε ...ισως να μην της εκατσα καλα και εγω δεν ξερω....αλλα γενικα ηταν ολα λαθος!!!!!!!!!...αυτα εγιναν ..και ημουν οσο πιο δικαιος μπορουσα σε αυτα που εγραψα!!!!!!!
Και δεν βλεπω να ειπε και τιποτα η κορασιδα....Δεν καταλαβαίνω ρε φίλε.
Δουλειά της είναι.
Δεν την αναγκάζει κανένας..
Θεωρώ πως σωστά έπραξες.
δεν ειναι το θεμα μου αυτο...εγω εγραψα οτι ακριβως εγινε...Και δεν βλεπω να ειπε και τιποτα η κορασιδα....
Το δικο σου δεν ειναι αδερφε.Αλλα ειναι καλο η κοπελια που χρεωνει 200 να τα τιμαει με τη συμπεριφορα της....δεν ειναι το θεμα μου αυτο...εγω εγραψα οτι ακριβως εγινε...
δεν θελω να αναφερθουμε καθολου στα χρηματα....δεν ειναι αυτος ο σκοπος μουΤο δικο σου δεν ειναι αδερφε.Αλλα ειναι καλο η κοπελια που χρεωνει 200 να τα τιμαει με τη συμπεριφορα της....
Τότε ας περιμένουμε να γράψει..Και δεν βλεπω να ειπε και τιποτα η κορασιδα....
Οκ.Το σεβομαι και το κοβω...δεν θελω να αναφερθουμε καθολου στα χρηματα....δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου
ωραιος,να γραφονται ολα!επειδη δεν βρισκω καρτελα γραφω εδω τι εγινε στο σημερινο ραντεβου με την Αριανα!!!...ευκολα υπηρξε συνεννοηση και το ραντεβου το κλεισαμε σχεδον αμεσως...
ανοιγει η πορτα και βλεπω μια κοριτσαρα μου πεσαν τα σαγονια!!! η κοπελα ειναι απιστευτη!!!
κατι κουβεντουλες στην αρχη και ολα εδειχναν καλα!!!!!!
μολις βγηξε απο το μπανιο μου λεει ξαπλωσε και χαλαρωσε...οπα λεω θα περασουμε τελεια!!!!!!!!!!
μεχρι εκει ομως....πιπα οχι καλη, και μαλιστα κοπελα μου ειπε να παω να πλυθω !!αντε λεω κανε τα στραβα ματια(ενω της ειχα πει οτι πηγα πιο νωρις γιατι ημουν στο γραφειο για να κανω ντουζακι και να ειμαι οκ)....οκ πηγα και εκανα αυτο που μου ειπε
επιστρεφω και ηταν κουλουριασμενη πανω στο κρεβατι ετσι ωστε να μην επιτρεπει ουτε πιασιματα ουτε τιποτα....και ξεκιναει μια πιπα χωρις ορεξη...
μετα απο λιγο την γυρναω για να την γλυψω..και εκει πια ηταν το τελος...μου εκλεινε τα μπουτια και δεν με αφηνε....παει ξανα να μου κανει πιπα αλλα ξενερωσει....και της ειπα να τελειωσει το ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ραντεβου εκει..........ισως η κοπελα δεν ειχε ορεξη??...ισως δεν μας εκατσε η ''χημεια'' που λενε ...ισως να μην της εκατσα καλα και εγω δεν ξερω....αλλα γενικα ηταν ολα λαθος!!!!!!!!!...αυτα εγιναν ..και ημουν οσο πιο δικαιος μπορουσα σε αυτα που εγραψα!!!!!!!
με την ιδια κοπελα???...παιδες πραγματικα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τα χρηματα...οσες κοπελες εχουμε κανει ραντεβου και διαβαζουν μπορουν να το πουν ελευθερα .......Ανάλογη εμπειρία ειχε ο @ypotaktikos97 ..
Να ενημέρώσουμε τις κοπέλες πως δεν είμαστε κινητα ΑΤΜ..
Οφείλουνε να σέβονται.
Πολύ καλά έκανεςπαιδια εγω απλα εγραψα τι εγινε δεν θελω να κραξω την κοπελα...οκ ειχε τους λογους της...απλα λεμε να γραφουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται εδω και αυτο πιστευω εκανα!!!