....μαγκες αντιγραφω κ εδω την κριτικη μου, μιας και δεν εχει ακομη καρτελα ως ανεξαρτητη κ δεν ξερω αν θα την περασει το συστημα στην υπαρχουσα καρτελα-γραφειου που εχει.
.
"Περι Αριανας ο λογος λοιπον, μετα απο μερικες ανεπιτυχεις προσπαθειες στο γραφειο, ηρθε η ωρα ως ανεξαρτητη να γινει το ραντεβου!
Η συννενοηση εγινα αψογα με μνμ ωστε να βρουμε ημερα κ ωρα που να βολευει, εκλεισε το ραντεβου και ηρθε συνεπεστατη στην ωρα της (μαλιστα μου ζητησε αν μπορει να ερθει και 15΄νωριτερα).
Απο την πρωτη εικονα σε προδιαθετει η γυναικα για το τι προκειται να ακολουθησει, εκανε εμφανιση με προσεγμενο ντυσιμο, μαυρο στενο κυριλε φορεμα αλλα συγχρονως προστυχο, περιποιημενη εικονα με αερα αυτοπεποιθησης και σιγουριας. Ευχαριστη στην κουβεντα, διακριτικη, δεν λεει πολλα για να ροκανισει τον χρονο, ντουζακι γρηγορο και το κορμι ξαπλωμενο στο κρεββατι. Προσωπο ομορφο, καβλωτικο, προσεγμενα ακρα, σωμα εξαιρετικο αψεγαδιαστο καταλληλο για φωτογραφιση, κωλος απιστευτος και τελος δυο μικρα στηθη με εξισου μικρες ρωγες που με εφτιαξαν αγριως! Στα του "αγωνα", οτι ηταν να ειπωθει, ειπωθηκε απο τους δεκαδες προηγουμενους μου, να συμπληρωσω μονο την αψογη συμμετοχη της γυναικας με την καβλα ζωγραφισμενη στο προσωπο και τις αντιδρασεις της αυθεντικες και οχι "σκηνοθετικες"! Σε λεπτομερειες, ανταποκρινεται ομορφα στο γλειφομουνι-anal rimming και το γουσταρει πολυ, πιπα αψογη, ρωταει τι σου αρεσει για να το κανει. Αφου με εφτιαξε κ φτιαχτηκε κ η ιδια μου ζηταει να με καβαλησει cow (εκφραζοντας και την ψευτο-απορια της πως θα μπει ολο αυτο στο μουνι), το εκανε τελικα και η αισθηση του στενου μουνιου της πανω στον πουτσο μου ηταν απιστευτη. Συνεχισαμε ετσι για λιγο με την Αριανα να ανεβοκατεβαινει πανω μου και να τριβεται προς-πισω βγαζοντας απιστευτη καβλα, μεχρι που μετα απο λιγη ωρα για να μην τελειωσω ετσι την σταματησα για να αλλαξουμε σταση, την γυρισα ανασκελα σηκωνοντας τα ποδια της και μπηκα επιτελους στο ομορφο κωλαρακι της! Επικη ατακα της Αρι "αυτος ο πουτσος ειναι μονο για κωλο" ! Εδω στο anal εδωσε ρεστα, η γυναικα ειναι φτιαγμενη για αυτο, χωρις λιπαντικο παρα μονο παιξιμο με δαχτυλα κ σαλιο, χαλαρωνει ανοιγει και μπαινεις ομορφα.Ξερει να δουλευει το anal με σωστο σφιξιμο-χαλαρωμα νοιωθωντας ετσι το καθε εκατοστο και δινοντας σου μια αισθηση στενοτητας, φτανοντας με ετσι σε ενα απιστευτο τελειωμα.
Μαγκες μου η επιμονη μου να την συναντησω τελικα μου χαρισε ενα πολυ ωραιο πηδημα που θα επαναλαβω με την πρωτη ευκαιρια!
ΥΓ. η γυναικα ειναι εξαιρετικα επαγγελματιας στο booking, με σωστο κ γρηγορα κλεισιμο των ραντεβου και το σημαντικοτερο χωρις να ριξει κανονι τελευταια στιγμη (πραγμα συνηθες δυστυχως στις ανεξαρτητες). "
Κοριτσαρε
@Ariana! σ' ευχαριστω για την καβλα που μου χαρισες!