gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
πας καλα ποιος σου ειπαι οτι τα δινω αυτα τα λεφτα χαχαχαΑφού εσυ είσαι τόσο XXXXL δωσετα
πας καλα ποιος σου ειπαι οτι τα δινω αυτα τα λεφτα χαχαχαΑφού εσυ είσαι τόσο XXXXL δωσετα
Στο καλύτερο το έκοψες!!Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
τι καλαμαρι δενεχει τοση διαφορα οπου και να το φας αντε ζεα να κανει 60 και μυκονο 80 τι κιλο.οτι παιρνεις να ξερεις να δινεις την πραγματικη αξια. αν θες σαμπανια σπανια και 80 λιτρων ναι θα την πληρωσει 40000 ευρω. αλλα και εξω τοσο εχει. μαθετε μπαλιτσα μωρακια μου.Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα...
(Να υποθέσω ότι και για καλαμάρι πετάχτηκε μαρίνα ζέα γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ)
ασε που την φεραρι την παιρνεις και την εχεις στο γκαραζ , για μια ζωη. και οταν δεν την θες την πουλας. αστοχη η προσωμοιωση.Ασφαλώς και είναι δικαίωμα της. Ζητάει όμως, όσα πιστεύει περισσότερα μπορεί να πάρει. Πρακτικά δηλαδή, όσα της επιτρέπουμε με τρόπο
που καταναλώνουμε. Σκέψου το λίγο.
Επειδή έχω κατηγορηθεί ότι διαμαρτύρομαι για τις τιμές δεν ισχύει. Διαμαρτύρομαι για την νουθεσία, πάνω στις τιμές!
Γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει ΚΙΑ και Ferrari, όταν θα προσπαθήσεις όμως να με πείσεις ότι η Ferrari ειναι VFM, ε! τότε θα σου πω "είσαι μαλάκας"!
Τύπε 80 ευρω το κιλό το καλαμάρι στη μύκονο είχε τη δεκαετία του '50, σίγουρα πολύ πριν ο φακός πιάσει το βογιατζή (αλλού) να κυνηγάει ξανθό μουνάκι φωνάζοντας "στάσου μύγδαλα"τι καλαμαρι δενεχει τοση διαφορα οπου και να το φας αντε ζεα να κανει 60 και μυκονο 80 τι κιλο.οτι παιρνεις να ξερεις να δινεις την πραγματικη αξια. αν θες σαμπανια σπανια και 80 λιτρων ναι θα την πληρωσει 40000 ευρω. αλλα και εξω τοσο εχει. μαθετε μπαλιτσα μωρακια μου.
τοσο εχει βρε. στο λεω , περισνη τιμη και μπαμπατσικαΤύπε 80 ευρω το κιλό το καλαμάρι στη μύκονο είχε τη δεκαετία του '50, σίγουρα πολύ πριν ο φακός πιάσει το βογιατζή (αλλού) να κυνηγάει ξανθό μουνάκι φωνάζοντας "στάσου μύγδαλα"
Παρά πολύ ωραίο κορμι!
Το ότι τα αξίζει, τα αξίζει!
Αλλά όσο σκέφτομαι ότι πριν 10 χρόνια με 250 έπαιρνες Νάγια για 4ωρο...καταλαβαίνεις την εξέλιξη της οικονομίας.
Αυτό που λες δεν στέκει σε καμία περίπτωση...Σωστό αυτό που λες. Όταν όμως δει η μία, τι παίρνει η άλλη και πει
"αφού αυτή παίρνει τόσα, γιατί όχι και γω!"
Τότε πάει "περίπατο" η ελεύθερη αγορά.
Στις υπηρεσίες δυστυχώς, κάπως έτσι ανεβαίνουν οι τιμές.
Ποία είναι αυτή η Νάγια ρε παιδιά????Η Νάγια έπαιρνε 200 το διωρο, πριν την ενίσχυση στήθους.
Μετά την ενίσχυση το πήγε 280 και πάλι είχε θεοτρελη αναμονή, για να την βρεις.
Για 4ωρο ήθελες αρκετά παραπάνω από 250, το θυμάμαι πάρα πολύ καλά.
Βέβαια ναι γενικά μιλώντας, οι τιμές σε ΌΛΑ πάνω πάνε.
Ποία είναι αυτή η Νάγια ρε παιδιά????
τυπε ο τυπος δε πληρωνει δεη και καυσιμα γιατι καποτε με 5 ευρω επαιρνε ρεστα για καφε οταν γεμιζε το παπακι του βενζινη και με 20 ευρω ειχε τα κλιματιστικα ανοιχτα μερα νυχτα στους 16 βαθμους....Τύπε 80 ευρω το κιλό το καλαμάρι στη μύκονο είχε τη δεκαετία του '50, σίγουρα πολύ πριν ο φακός πιάσει το βογιατζή (αλλού) να κυνηγάει ξανθό μουνάκι φωνάζοντας "στάσου μύγδαλα"
Φαντάζομαι δεν υπάρχει πια έτσι??Nagia - bourdela.com forum
παιδια θελω βοηθεια. :tits2: :tits2: :tits2: ισως ειμαι λιγο μεγαλη 29χρονων αλλα εχω παθος με το αναλ. περιμενω τα μηνύματά σας.. :pipa2: :pipa2: :pipa2:www.bourdela.com
Μια από τις κορυφαίες σε υπηρεσίες που έχουν περάσει από το bou.
Αριάνα ακους ;; 350 / 2 ωρες..200 Ευρω all inclusive, μια χαρα το κόβω. Εάν έβαζε για 350 στις 2 ώρες, ιδανικό!
Π
Όχι έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια....Φαντάζομαι δεν υπάρχει πια έτσι??
Λογικο δεν είναι? Πόσο πληρώνει η άλλη για διαμονή, φαγητό, ποτό στη Μύκονο?Αυξήθηκε η τιμή?
Μόνιμα ή "μυκονιάτικα" προσωρινά?
Εμένα η αθηνα με ενδιαφέρει...Λογικο δεν είναι? Πόσο πληρώνει η άλλη για διαμονή, φαγητό, ποτό στη Μύκονο?