Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Εσύ θα χασειςΑπαπαπα
Πολλά ρε παιδιά…
Εσύ θα χασειςΑπαπαπα
Πολλά ρε παιδιά…
ΜΛΜ.... μη λες μαλακιες...σορρυ κιολας αλλα αυτο που εχω δει μεχρι τωρα απο φωτο κ κωλος κ βυζι ειναι τελεια... Πλαστικουρα θες?Αριανα ! το καλυτερο μουνι στην πιατσα...και ορισμενοι! γκρινιαζετε!
λιγο βυζι της λειπει... αλλα πιστευω καποια στιγμη συντομα θα το φτιαξει!
εκεί δεν γαμάς μουνίΕνταξει 200 γιουρακια με κωλο μεσα δεν ειναι και τοσο δραμα μαγκες καπου εκει παιζουν ολες..
Καρδιά ... περιβόλι ... έχεις βρε ματάκια ΜΔιαθέσιμη από 6
Σας έχω όλους μέσα….στην καρδιά μου
ΜΕΓΑ λάθος αν το πειράξειΑριανα ! το καλυτερο μουνι στην πιατσα...και ορισμενοι! γκρινιαζετε!
Καλή αρχή κοριτσάρα!Καλησπέρα αγάπες!
Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν)
Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm
Δεν φταίει η φτώχεια φίλε μου... Αλλά η νοοτροπία μας!! Όπως έχουμε τους πολιτικούς που "μας αξίζουν", έτσι έχουμε και την "αγορά" που μας αξίζει!!!Καταραμένη φτώχεια
Γυναικαρα μου...έχω ρίξει πολλά κιλά χυσια για τη κωλαρα σου...αλλά δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα...3 φορές που επιχείρησα να σε συναντήσω είχα φαει άκυρο από μάγο παρότι πελάτης...ελπίζω τώρα που δουλεύεις μόνη να με δεχτείς ε??????Διαθέσιμη από 6
Διαθέσιμη από 6
Απίστευτη κωλοτρυπιδα όπως μου αρέσει! Αλλά τσουχτερή κρίμα!Διαθέσιμη από 6
είναι λίγο ασύμμετρο το σημείο από το λαιμόΑριανα ! το καλυτερο μουνι στην πιατσα...και ορισμενοι! γκρινιαζετε!
Α μπράβο να νταλαβέρι να γεινεται . Μην σου πω να το πάμε και σε δημοπρασία για να ήμαστε σίγουροι και ραντεβού να κάνει με τους 3 υψηλότερες προσφορές .Και δεν το κάνουμε 1000 μην μπερδευομαστε με ρέστα κ μαλακιες?
Εδω κατι αλλες σαπιες ζητανε τα αντερα τους και σου λενε 'οχι ειναι μεγαλος','θα πονεσω','δεν ειμαι προετοιμασμενη'και αλλα τετοια.τουλαχιστον με την αριανα θα ευχαριστηθεις κωλογαμησι οπως και αυτη.Απίστευτη κωλοτρυπιδα όπως μου αρέσει! Αλλά τσουχτερή κρίμα!
Ναι ξέρω…Εσύ θα χασεις
Τσάμπα χαλάς τό σάλιο σου. Όσο υπάρχουνε κοροϊδα πού τά σκάνε, θά τά ζητάνε. Καί 'συ και 'γω άμα ήμασταν γκόμενες θά τά παίρναμε όσο βρίσκαμε μαλακές, αλλιώς θά μας λέγαν και χαζές!!!Όσοι συμφωνείτε με την τιμολογιακή πολιτική και την ενθαρρύνετε προτρέποντας να ανεβάσει κι άλλο το κασέ γιατί "το αξίζει" να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει λίαν συντόμως και σε κανένα χρόνο από τώρα θα σκάτε το 200αρι για τίποτα φώτο στο OnlyFans. Γιατί η τύπισσα θα δει τί ελεεινά μαλάκες είμαστε που σιγά μη κάτσει να γαμιέται με τον καθένα απο εμάς ακόμα και για 500€/ωρα όταν θα μπορεί ξεκούραστα να βγάζει τα ίδια μόνο με φώτο/βίντεο ή private συνομιλίες. Ααα και για να προλάβω αυτούς που "μπορούν να τα διαθέτουν άνετα και οι υπόλοιποι φτωχομπινέδες να πάμε σε άλλη παραλία", υπενθυμίζω ότι πάντα στη ζωή υπάρχει κάποιος " πλουσιότερος, νεότερος, ομορφότερος και πιο γαμιστερός από εμάς".... οπότε το επιχείρημα είναι ανεδαφικό γιατί με τέτοια μυαλά είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή ούτε αυτοί θα μπορούν να ανταποκριθούν στις "απαιτήσεις/φιλοδοξίες" των κοριτσιών που οι ίδιοι καλλιέργησαν! Απλά με το πορτοφόλι κερδίζουν λίγο παραπάνω χρόνο για να ταΐσουν την ματαιοδοξία τους ότι μπορούν να "έχουν κάποια που είναι για τους εκλεκτούς".... Τα εχω πει κι αλλού: εκτός του ότι έτσι προκαλείτε πληθωρισμό (που κάποια στιγμή θα γυρίσει και σε εσάς μπουμεραγκ), κυρίως εξευτελίζεστε στα μάτια των κοριτσιών, γιατί αυτό που σκέφτονται δεν είναι "Αχ τί gentleman" , αλλά "Αχχ τί ναυάγια της ζωής είναι αυτά που για μια πίπα/κώλο σπαταλάνε περιουσίες"