Νέα

Ariana

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ariana!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.335
Κριτικές
29
Like
18.668
Πόντοι
8.815
Εγώ πάλι δεν καταλαβαινω γιατί πρέπει να πηγαίνουν παντου,πως θα προλάβεις όλα τα ραντεβου σου έτσι? Πες πάω σε 3 ξενοδοχεία συγκεκριμένα και τέλος.
 

Υπουργάρα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2023
Μηνύματα
2.347
Like
2.465
Πόντοι
456
Αγαπητε κατανοώ την προσπάθεια σου για ραντεβού και την απογοήτευση μετά από αυτή την ωρα αναμονής
Κατά τα αλλά γνωρίζοντας πως ήμουν πολλά χιλιόμετρα μακριά και υπήρχε το ενδεχόμενο του να ακυρωθεί το ραντεβού μας (πράγμα που όντως έγινε δυο λεπτά αφού είχα φτάσει) σου είπα να σου κάνω έκπτωση να μην ξανά πληρώσεις την τιμή του ξενοδοχείου που πηγές για το επόμενο κανονισμένο ραντεβού μας
Απλά και ξεκάθαρα
Συμβαίνει πολλές φορές αυτό και θα πρέπει να υπάρχει μια κατανόηση γιατί καλύπτονται μεγάλες αποστάσεις για να εξυπηρετηθούν αρκετοί που δεν μπορούν να κλείσουν κάπου πιο κεντρικά
Το κείμενο αυτό η αλήθεια είναι δεν είχα χρόνο να το διαβάσω (Σορρυ αλλά ειναι τεράστιο)
Παρολα αυτά κατανοώ την δυσαρέσκεια σου και σου ζήτω συγνώμη για την καθυστέρηση μου!
Που χάθηκες εσύ;
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
4.648
Κριτικές
28
Like
20.159
Πόντοι
5.896

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
4.335
Κριτικές
29
Like
18.668
Πόντοι
8.815
Η Αριάδνη ποια είναι;
Μια από εδώ μέσα,που της κλεινεις ραντεβου για παραδειγμα στις 2 και έρχεται στις 6 ή καθόλου. Η μία με δύο ώρες αργοπορία είναι στανταρακι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: gasper

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.978
Like
943
Πόντοι
96
‘’Συνάντηση’’ χτες με την Αριάνα μας. Είχα βγει για κυνήγι αυτές τις ημέρες και έπεσε στα δίχτυα μου μια γνώριμη μου μελαχρινή ύπαρξη. Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να την δω, πρώτη φορά είπα να την δω ως ανεξάρτητη. Για μένα είναι πολύ καλύτερα το ότι υπάρχει πλέον άμεση επικοινωνία μαζί της , καθώς έτσι μπορείς να ρωτήσεις απευθείας την ίδια οτιδήποτε θέλεις. Η επικοινωνία μαζί της λοιπόν ήταν άμεση . Το ραντεβού κλείστηκε πολύ γρήγορα μια μέρα πριν για χθες στο μπιλ.

Έφτασα στην ώρα μου ,μισή ώρα πριν, έστειλα τον αριθμό του δωματίου, επιβεβαιώθηκε άμεσα από την κοπέλα και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ετσι πίστευα τουλάχιστον. Φρεσκαρίστηκα, μπανιαρίστηκα, ετοιμάστηκα πλήρως να υποδεχτώ τον κορίτσαρο . Μετά από ένα 20λεπτο περίπου από την προβλεπόμενη ώρα του ραντεβού μας , αφού είδα ότι δεν είχα νέα της και περνούσε η ώρα, έστειλα μήνυμα να δω που είναι και μου απάντησε ότι θα καθυστερήσει πάνω από 10 λεπτά επιπλέον , οποτε και πρότεινα να γίνει μισάωρο το ραντεβού , κάτι που φάνηκε να δέχτηκε, αν κρίνω από την απάντηση της , ότι εντάξει δεν θα με αφήσει έτσι. Έτσι λοιπόν κάθισα και περίμενα και άλλο, άλλα 15 λεπτά συγκεκριμένα, (δηλαδή 40 λεπτά συνολικά από την προβλεπόμενη ώρα του ραντεβού μας ) ως που βαρέθηκα και σηκώθηκα και έφυγα , αφού πρώτα την ενημέρωσα και την ευχαρίστησα για την όμορφη αυτή ‘’συνάντηση μας’’.

Μου απάντησε μετά από λίγο, ότι λυπάται πολύ για αυτό που έγινε και μου πρότεινε την επόμενη φορά να μου κάνει έκπτωση 20 ευρώ για το δωμάτιο που πλήρωσα. Της απάντησα πολύ ευγενικά, ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά, και ότι δεν θα με σώσουν τα 20 ευρώ, καθώς δεν ειμαι τζαμπατζής. Επίσης θεώρησα σωστό εκ μέρους μου να την ευχαριστήσω για τις προηγούμενες καλές μας συναντήσεις ( ήταν από τα πρώτα c.girl που πήρα όταν ξεκίνησα ) και της ευχήθηκα καλή τύχη σε ότι κάνει. Και την αφαίρεσα από τις επαφές μου.

3 πράγματα θέλω μόνο προσωπικά σε ένα ραντεβού με c.girl για να μείνω ευχαριστημένος . Ευγένεια, σεβασμό και τήρηση των οσων έχουμε πει τηλεφωνικώς (συμπεριλαμβανεται προφανώς και η έγκαιρη άφιξη). Και τα ίδια φυσικά ισχύουν και για εμένα τον ίδιον. Όταν λοιπόν δεν βλέπω κάτι από αυτά, τότε δεν υπάρχει λόγος επανάληψης ενός ραντεβού.

Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου με την κοπέλα. Προφανώς όχι και η καλύτερη όπως γίνεται αντιληπτό. Δεν ξέρω τι φταίει αν με ρωτάτε, αν δηλαδή είχε οντως τέτοια κίνηση που να δικαιολογούσε αναμονή τόσης ώρας ( και εγώ βέβαια με κίνηση ήρθα αλλά ήμουν μισή ώρα πριν στο ραντεβού) , ή αν είχε βάλει απανωτά ραντεβού και κάποιο ξέφυγε χρονικά, ή αν ήταν μακρινά τα ραντεβού της το ένα με το άλλο , ή αν ήταν απλά κακός προγραμματισμός, ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω ειλικρινά και δεν με αφορά στην τελική . Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Η ενημέρωση αυτή να ξεκαθαρίσω γίνεται απλά για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν γίνεται για να αμφισβητήσω τις υπηρεσίες της, ούτε για να αναιρέσω την προηγούμενη κριτική μου από πέρυσι που της είχα γράψειι και τα όσα καλά εχω αναφέρει κατά καιρούς για εκείνη στο νήμα του Magic. Δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει , είχα περάσει πολύ καλά επανειλημμένως και το εξέφρασα, όπως κάνω και τώρα , που δεν είχα ανάλογη εμπειρία. Θα έγραφα έτσι και αλλιώς για την συνάντηση μας και καλά να είχα περάσει, που ειλικρινά πιστεύω ότι αν είχε γίνει η συνάντηση, θα είχε κυλήσει το ίδιο καλά με τις προηγούμενες . Είχα πάει με την καλύτερη διάθεση στο ραντεβού. Δεν ήταν λοιπόν να γίνει αυτή η συνάντηση , πάμε για άλλα. Όλα καλά.:thumbsup:

ΥΓ1. Να πω επι την ευκαιρία ότι ισχύουν τα όσα γράφτηκαν σε άλλο νήμα περί ντουο με την ΄Σαντρα ( την καινούρια κοπέλα που άνοιξε νήμα). Για μια στιγμή σκέφτηκα να τις έπαιρνα μαζί , αλλά έκανα πίσω, γιατί με δύο τέτοιες κορμάρες δίπλα μου, θα περνούσε γρήγορα ο χρόνος και σκέφτηκα ότι δεν θα το ευχαριστιόμουν όσο θα θελα , οπότε είπα να τις δω ατομικά ξεκινώντας από Αριάνα και καταλήγοντας στην Σάντρα. Άσε που δεν θα προλάβαινα με ποια να πρωτοασχοληθώ , οπότε κάποια θα μου έκανε μουτράκια μετά ότι την παραμέλησα , οπότε είπα να το αποφύγω..:D:

ΥΓ2 . Να ευχαριστήσω το bill για την φιλοξενία που μου προσέφερε χτες αυτή την 1 ώρα. . Έκανα το μπανάκι μου, είχα τον κλιματισμό μου, είχα την τηλεορασούλα μου, είχα ένα κρεβάτι να απλώσω την κορμάρα μου, τι άλλο θέλει κανείς για να είναι ευτυχισμένος; Πασάς ήμουν. Το πούρο μου έλειπε μονο..:grin: Παρολίγο να τους άφηνα και το δωράκι της Αριάνας . Από συνήθεια πήγα να φύγω έτσι ξεχνώντας ότι έχω τα λεφτά κρυμμένα κάτω από το τηλέφωνο όπως κανω πάντα για να τα βλέπουν αμέσως οι κοπέλες. Τελευταία στιγμή το θυμήθηκα και τα πήρα. Θα γινόμουν μεγα ευεργέτης του ξενοδοχείου να πούμε, ένας Ωνάσης junior.. Θα με έπαιζε ο Ευαγγελάτος σήμερα. :grin:Χαχα. Την επόμενη φορά θα αφήσω ένα γερό τιπ παιδιά, that’s a promise. Για την ώρα σας άφησα την κoλώνια μου να μοσχοβολάει όλο το δωμάτιο:buck2:

ΥΓ3. Το ζουμί λοιπόν της υπόθεσης και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ένα. Το πουλάκι μου πήγε στο bill για να δροσιστεί και έφυγε απότιστο. Ανέγγιχτο. Ατάιστο. Ένα παιδί σαν τα ψηλά βουνά έφυγε με σκυφτό το κεφάλι από το bill. Αυτό είναι κάτι που πρέπει ολους μας να μας προβληματίσει, για αυτό και αναμένω διάγγελμα του πρωθυπουργού εντός της ημέρας για αυτό το φλέγον ζήτημα που έχει προκύψει. Αλλιώς θα βγω στην εκπομπή της κυρίας Καινούριου για να εκφράσω αυτόν τον προβληματισμό μου . Θα ήθελα και την συμβουλή του κυρίου Μικρούτσικου, ως έμπειρος χύστης που είναι.:cheesy:

ΥΓ4. Σε περίπτωση που αναρωτηθεί κανείς γιατι έφυγα έτσι όπως πήγα και δεν πήρα άλλη κοπέλα θα πω το εξής. Πέρα από ότι δεν ειχα πολύ χρόνο, είναι και το εξής. Είμαι άνθρωπος που δίνω βάση στην ψυχολογία. Αν δω ότι δεν είμαι στην καλύτερη, ότι έχω χάσει την διάθεση μου, ότι είμαι στεναχωρημένος κλπ, θα προτιμήσω να αποχωρήσω με αξιοπρέπεια, παρά να κάτσω και να μην ειμαι αυτός που πρέπει. Δεν μου φταίει σε τίποτα ένα άλλο κορίτσι να πληρώσει τα ‘’σπασμένα ‘’ που λέμε. Πιστεύω πολύ στο σωστό timing. Και θα έρθει. Δεν ήρθε χθες με την Αριάνα , θα έρθει αύριο με κάποια άλλη κοπέλα . Το πουλί μου εδώ θα είναι, δεν θα πάει πουθενά. Όλα καλά. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Αν τώρα δεν μου πάει καλά και η επόμενη συνάντηση, τότε θα φέρω παπά να με διαβάσει , ίσως με ματιάζετε κάποιοι εδώ μέσα δεν ξέρω...:buck2:

ΥΓ5. Εύχομαι καλά να περάσετε οι υπόλοιποι που θα δείτε το κορίτσι. Και που είστε. Ρίξτε έναν και για εμένα αδέρφια. Έτσι για την υγεία μου να πούμε. :D: Καλή συνέχεια σε ολους.:hi:
μπραβο σου που δεν λειτουργησες σαν..κακομοιρης
 

bigmountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Μηνύματα
3.753
Κριτικές
118
Like
28.250
Πόντοι
27.636
@ypotaktikos97 πρέπει να είσαι πολύ άτυχος, θυμάμαι είχε ακυρωθεί ανάλογο ραντεβού σου με τη Νάταλι, τώρα σου έτυχε και η Αριάνα.

Πάντως έχω μια απορία, την έχει συναντήσει κανείς σας ως ανεξάρτητη; Δεν διάβασα κάτι μέχρι εδώ.
 

Spiros_73

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.498
Like
7.535
Πόντοι
1.056

Ilove anal

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Μηνύματα
125
Κριτικές
1
Like
447
Πόντοι
21
Ουτε ενα κωλο δεν μπορουμε να χαρουμε πχια :rockon:
Φίλε εμένα η αριανα η το γραφείο που ήταν μου είχε κάνει χειρότερο από αυτό που έπαθε ο φίλος (αδικαιολόγητα και τα δύο)
Έκλεισα άλλο ραντεβού περάσαμε ωραία και θα την ξανά κλείσω και θα ξανά περάσουμε ωραία
 

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Μηνύματα
511
Κριτικές
3
Like
1.416
Πόντοι
486
‘’Συνάντηση’’ χτες με την Αριάνα μας. Είχα βγει για κυνήγι αυτές τις ημέρες και έπεσε στα δίχτυα μου μια γνώριμη μου μελαχρινή ύπαρξη. Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να την δω, πρώτη φορά είπα να την δω ως ανεξάρτητη. Για μένα είναι πολύ καλύτερα το ότι υπάρχει πλέον άμεση επικοινωνία μαζί της , καθώς έτσι μπορείς να ρωτήσεις απευθείας την ίδια οτιδήποτε θέλεις. Η επικοινωνία μαζί της λοιπόν ήταν άμεση . Το ραντεβού κλείστηκε πολύ γρήγορα μια μέρα πριν για χθες στο μπιλ.

Έφτασα στην ώρα μου ,μισή ώρα πριν, έστειλα τον αριθμό του δωματίου, επιβεβαιώθηκε άμεσα από την κοπέλα και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ετσι πίστευα τουλάχιστον. Φρεσκαρίστηκα, μπανιαρίστηκα, ετοιμάστηκα πλήρως να υποδεχτώ τον κορίτσαρο . Μετά από ένα 20λεπτο περίπου από την προβλεπόμενη ώρα του ραντεβού μας , αφού είδα ότι δεν είχα νέα της και περνούσε η ώρα, έστειλα μήνυμα να δω που είναι και μου απάντησε ότι θα καθυστερήσει πάνω από 10 λεπτά επιπλέον , οποτε και πρότεινα να γίνει μισάωρο το ραντεβού , κάτι που φάνηκε να δέχτηκε, αν κρίνω από την απάντηση της , ότι εντάξει δεν θα με αφήσει έτσι. Έτσι λοιπόν κάθισα και περίμενα και άλλο, άλλα 15 λεπτά συγκεκριμένα, (δηλαδή 40 λεπτά συνολικά από την προβλεπόμενη ώρα του ραντεβού μας ) ως που βαρέθηκα και σηκώθηκα και έφυγα , αφού πρώτα την ενημέρωσα και την ευχαρίστησα για την όμορφη αυτή ‘’συνάντηση μας’’.

Μου απάντησε μετά από λίγο, ότι λυπάται πολύ για αυτό που έγινε και μου πρότεινε την επόμενη φορά να μου κάνει έκπτωση 20 ευρώ για το δωμάτιο που πλήρωσα. Της απάντησα πολύ ευγενικά, ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά, και ότι δεν θα με σώσουν τα 20 ευρώ, καθώς δεν ειμαι τζαμπατζής. Επίσης θεώρησα σωστό εκ μέρους μου να την ευχαριστήσω για τις προηγούμενες καλές μας συναντήσεις ( ήταν από τα πρώτα c.girl που πήρα όταν ξεκίνησα ) και της ευχήθηκα καλή τύχη σε ότι κάνει. Και την αφαίρεσα από τις επαφές μου.

3 πράγματα θέλω μόνο προσωπικά σε ένα ραντεβού με c.girl για να μείνω ευχαριστημένος . Ευγένεια, σεβασμό και τήρηση των οσων έχουμε πει τηλεφωνικώς (συμπεριλαμβανεται προφανώς και η έγκαιρη άφιξη). Και τα ίδια φυσικά ισχύουν και για εμένα τον ίδιον. Όταν λοιπόν δεν βλέπω κάτι από αυτά, τότε δεν υπάρχει λόγος επανάληψης ενός ραντεβού.

Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου με την κοπέλα. Προφανώς όχι και η καλύτερη όπως γίνεται αντιληπτό. Δεν ξέρω τι φταίει αν με ρωτάτε, αν δηλαδή είχε οντως τέτοια κίνηση που να δικαιολογούσε αναμονή τόσης ώρας ( και εγώ βέβαια με κίνηση ήρθα αλλά ήμουν μισή ώρα πριν στο ραντεβού) , ή αν είχε βάλει απανωτά ραντεβού και κάποιο ξέφυγε χρονικά, ή αν ήταν μακρινά τα ραντεβού της το ένα με το άλλο , ή αν ήταν απλά κακός προγραμματισμός, ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω ειλικρινά και δεν με αφορά στην τελική . Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Η ενημέρωση αυτή να ξεκαθαρίσω γίνεται απλά για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν γίνεται για να αμφισβητήσω τις υπηρεσίες της, ούτε για να αναιρέσω την προηγούμενη κριτική μου από πέρυσι που της είχα γράψειι και τα όσα καλά εχω αναφέρει κατά καιρούς για εκείνη στο νήμα του Magic. Δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει , είχα περάσει πολύ καλά επανειλημμένως και το εξέφρασα, όπως κάνω και τώρα , που δεν είχα ανάλογη εμπειρία. Θα έγραφα έτσι και αλλιώς για την συνάντηση μας και καλά να είχα περάσει, που ειλικρινά πιστεύω ότι αν είχε γίνει η συνάντηση, θα είχε κυλήσει το ίδιο καλά με τις προηγούμενες . Είχα πάει με την καλύτερη διάθεση στο ραντεβού. Δεν ήταν λοιπόν να γίνει αυτή η συνάντηση , πάμε για άλλα. Όλα καλά.:thumbsup:

ΥΓ1. Να πω επι την ευκαιρία ότι ισχύουν τα όσα γράφτηκαν σε άλλο νήμα περί ντουο με την ΄Σαντρα ( την καινούρια κοπέλα που άνοιξε νήμα). Για μια στιγμή σκέφτηκα να τις έπαιρνα μαζί , αλλά έκανα πίσω, γιατί με δύο τέτοιες κορμάρες δίπλα μου, θα περνούσε γρήγορα ο χρόνος και σκέφτηκα ότι δεν θα το ευχαριστιόμουν όσο θα θελα , οπότε είπα να τις δω ατομικά ξεκινώντας από Αριάνα και καταλήγοντας στην Σάντρα. Άσε που δεν θα προλάβαινα με ποια να πρωτοασχοληθώ , οπότε κάποια θα μου έκανε μουτράκια μετά ότι την παραμέλησα , οπότε είπα να το αποφύγω..:D:

ΥΓ2 . Να ευχαριστήσω το bill για την φιλοξενία που μου προσέφερε χτες αυτή την 1 ώρα. . Έκανα το μπανάκι μου, είχα τον κλιματισμό μου, είχα την τηλεορασούλα μου, είχα ένα κρεβάτι να απλώσω την κορμάρα μου, τι άλλο θέλει κανείς για να είναι ευτυχισμένος; Πασάς ήμουν. Το πούρο μου έλειπε μονο..:grin: Παρολίγο να τους άφηνα και το δωράκι της Αριάνας . Από συνήθεια πήγα να φύγω έτσι ξεχνώντας ότι έχω τα λεφτά κρυμμένα κάτω από το τηλέφωνο όπως κανω πάντα για να τα βλέπουν αμέσως οι κοπέλες. Τελευταία στιγμή το θυμήθηκα και τα πήρα. Θα γινόμουν μεγα ευεργέτης του ξενοδοχείου να πούμε, ένας Ωνάσης junior.. Θα με έπαιζε ο Ευαγγελάτος σήμερα. :grin:Χαχα. Την επόμενη φορά θα αφήσω ένα γερό τιπ παιδιά, that’s a promise. Για την ώρα σας άφησα την κoλώνια μου να μοσχοβολάει όλο το δωμάτιο:buck2:

ΥΓ3. Το ζουμί λοιπόν της υπόθεσης και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ένα. Το πουλάκι μου πήγε στο bill για να δροσιστεί και έφυγε απότιστο. Ανέγγιχτο. Ατάιστο. Ένα παιδί σαν τα ψηλά βουνά έφυγε με σκυφτό το κεφάλι από το bill. Αυτό είναι κάτι που πρέπει ολους μας να μας προβληματίσει, για αυτό και αναμένω διάγγελμα του πρωθυπουργού εντός της ημέρας για αυτό το φλέγον ζήτημα που έχει προκύψει. Αλλιώς θα βγω στην εκπομπή της κυρίας Καινούριου για να εκφράσω αυτόν τον προβληματισμό μου . Θα ήθελα και την συμβουλή του κυρίου Μικρούτσικου, ως έμπειρος χύστης που είναι.:cheesy:

ΥΓ4. Σε περίπτωση που αναρωτηθεί κανείς γιατι έφυγα έτσι όπως πήγα και δεν πήρα άλλη κοπέλα θα πω το εξής. Πέρα από ότι δεν ειχα πολύ χρόνο, είναι και το εξής. Είμαι άνθρωπος που δίνω βάση στην ψυχολογία. Αν δω ότι δεν είμαι στην καλύτερη, ότι έχω χάσει την διάθεση μου, ότι είμαι στεναχωρημένος κλπ, θα προτιμήσω να αποχωρήσω με αξιοπρέπεια, παρά να κάτσω και να μην ειμαι αυτός που πρέπει. Δεν μου φταίει σε τίποτα ένα άλλο κορίτσι να πληρώσει τα ‘’σπασμένα ‘’ που λέμε. Πιστεύω πολύ στο σωστό timing. Και θα έρθει. Δεν ήρθε χθες με την Αριάνα , θα έρθει αύριο με κάποια άλλη κοπέλα . Το πουλί μου εδώ θα είναι, δεν θα πάει πουθενά. Όλα καλά. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Αν τώρα δεν μου πάει καλά και η επόμενη συνάντηση, τότε θα φέρω παπά να με διαβάσει , ίσως με ματιάζετε κάποιοι εδώ μέσα δεν ξέρω...:buck2:

ΥΓ5. Εύχομαι καλά να περάσετε οι υπόλοιποι που θα δείτε το κορίτσι. Και που είστε. Ρίξτε έναν και για εμένα αδέρφια. Έτσι για την υγεία μου να πούμε. :D: Καλή συνέχεια σε ολους.:hi:
Ούτε το ποστ σου δε διάβασε ρε μάγκα. Τρέλα
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom