prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.627
- Πόντοι
- 4.125
Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς. Η Δήμητρα είχε φορέσει ένα σέξυ μπορντώ κοντό φορεματάκι που διέγραφε όλες τις τέλειες αναλογίες της. Κόκκινες γόβες Λαμπουτέν και μια στενή ζακέτα για ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Το άρωμά της μεθυστικό, η παρουσία της άκρως μαγευτική. Η γυναίκα ... το χει και το δείχνει. Περνάμε σε ένα γνωστό κοσμηματοπωλείο της πρωτεύουσας. Μετά από επιφωνήματα χαράς που με αναστάτωναν καταλήξαμε σε ένα μονόπετρο αξίας 7659 Ε. Ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο μου σ' εκείνη. Μετά από αυτό οι ματιές της ήταν γεμάτες υποσχέσεις. Την ήθελα όσο τίποτε άλλο στο κόσμο. Ήθελα να νοιώσω να σπαρταράει πάνω μου, με χιλιάδες εκρήξεις μέσα της. Εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια... Μου τον πήρε στο στόμα αργά και βασανιστικά. Εγώ να χτυπιέμαι και να την παρακαλάω για πιο δυνατά, πιο δυνατά , να τον πάρει όλο στο λαρύγγι της, να μου δώσει όλο το σάλιο της, να φτάσει μέχρι τα μπαλάκια τα οποία να μην τα αφήσει και αυτά παραπονεμένα. Αντίθετα, οι κινήσεις της ήταν αργές και βασανιστικές, ήξερε οτι αυτό θα με πέθενε και το εκμεταλεύτικε.. Τι λέτε να κάνω?