rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν σου αρέσει λουγκρίτσα ε? Θέλεις ντόρα ρε δαιμονισμένε? Σαμαράκος και πάλι στο πεζοδρόμιο θα καταλήξεις.
Axaxaxaxaxaa
καυλα σκετη εισαι.....
φαε και κανα κουραμπιε βλακουλη..
Δεν σου αρέσει λουγκρίτσα ε? Θέλεις ντόρα ρε δαιμονισμένε? Σαμαράκος και πάλι στο πεζοδρόμιο θα καταλήξεις.
Αγαπητε μαλακοπιτουρα!Ρε μέμο αφού δεν το έχεις, τι το παιδεύεις?
Εγώ μιλάω με σοβαρά επιχειρήματα ... και εσύ έχεις φέρει στην συζήτηση τον Καρατζαφέρη και τον Ψωμιάδη!
Ότι λες είναι τελείως μα τελείως λάθος.
Ειλικρινά βαριέμαι ρε εσύ ... όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι γιατί το κυριότερο δεν καταλαβαίνεις και απαντάς βλακωδώς μέσω λαικισμού δίχως ίχνος γνώσης.
Ο κλασικός Έλληνας ... ειδικός στην μπάλα, στα φορολογικά, στη μαγειρική, στη πολιτική, στα αυτοκίνητα κλπ.κλπ.κλπ. .... όπου ειδικός βλέπε γκρινιάρης, η τακτική που πάντα πιάνει στους αγράμματους, η τακτική της τηλεόρασης που απευθύνεται στις μάζες...
Ε λοιπόν υπάρχει και σοβαρός κόσμος ξέρεις, ή μάλλον δεν ξέρεις...
Ε ναι λοιπόν, για μένα (τον αμόρφωτο γνώστη του google! ) αυτή η ζωή είναι παράδεισος!
Δεν θα ήθελα με τίποτα να ζω σε άλλη εποχή, ακόμα και αν ζηλεύω την εποχή που κάποια μεγάλα ιστορικά γεγονότα λάβανε χώρα...
Το σύνολο των γνώσεων ενός ανθρώπου σε όλη του την ζωή πριν τον 17ο αιώνα, ισοδυναμούσε με το σύνολο των γνώσεων που πέρνεις σήμερα από μια κυριακάτικη εφημερίδα μαζί με τα ένθετα...
Μέχρι και τα τέλη του 19ου αιώνα (150 χρόνια από τώρα δλδ.) 8,5 στους 10 ήταν αγράμματοι, δεν είχαν όλοι οι άνθρωποι δικαίωμα ψήφου, οι γυναίκες δεν το συζητώ, δεν υπήρχε κράτος πρόνοιας, δεν υπήρχαν εξασφαλισμένες συντάξεις, όλες μα όλες οι γιαγιάδες κουβαλούσανε ξύλα στα γαιδουράκια, τα νεογέννητα δεν είχαν τις ίδιες πιθανότητες επιβίωσης... κλπ.κλπ.κλπ.
Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε για πολλά κράτη σε αυτούς τους τομείς ούτε αφού περάσανε 70+ χρόνια ή ίσως και παραπάνω φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας!!!
Και τώρα έρχεσαι εσύ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ, και κάνεις αναγωγή του μεταπολεμικού κοινωνικού κράτους (μιας περιόδου δλδ. μέχρι και τις πετρελαικές κρίσεις της δεκαετίας του ΄70) μιας ιστορίας δλδ. 30 χρόνων που με την βοήθεια του νεοφιλελευθερισμού επεκτάθηκε άλλα τόσα χρόνια ... και την συγκρίνεις με τον μικρόκοσμο που ζεις τώρα και όχι με την ιστορία της ανθρωπότητας από τότε που έχουμε γραπτές αναφορές δλδ. τουλάχιστον 2500 χρόνια!!!
Συγκρίνεις δλδ. 60 χρόνια κοινωνικής ευημερίας που έζησες ή καλύτερα άκουσες και "ένιωσες", και τα οποία οφείλονται αποκλειστικά στην παγκοσμιοποίηση (αφού αυτό επιδιώκεται μετά τον Β΄ΠΠ για να μην πω και νωρίτερα), και τα συγκρίνεις με την μίζερη ύπαρξη σου στον ιστορικό χρόνο την οποία ανάγεις στο μέτρο των πάντων για κάθε ιστοριογράφο!!! ..... όχι μεταξεταστέος, αλλά και με τον κηδεμόνα σου αγράμματε!!!
Την μεγάλη διαφορά του σήμερα με το (όχι και πολύ παλιό) ΤΟΤΕ την βλέπεις στο ότι ένας μέσος άνθρωπος δεν είχε την δυνατότητα να τραφεί ή να ντυθεί όπως ένας πλούσιος.Άλλα πράγματα ο ένας, άλλα ο άλλος.
Σήμερα αυτό δεν ισχύει, μπορείς να τρως και να ντύνεσαι με τα ίδια πράγματα που έχει και ένας πλούσιος.
Τώρα αν εσύ θέλεις όπως και ο πλούσιος να τα τρως μέρα παρά μέρα, και όχι μόνο δυο φορές το μήνα που αντέχει η τσέπη σου ... ε δεν σου φταίει κανείς, ας πρόσεχες .... ή ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΩΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΟΜΠΙΘΟΥΛΑ, ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!
Επαναλαμβάνω, για μένα (τον αμόρφωτο γνώστη του google! ) αυτή η ζωή είναι παράδεισος!
;)
Καλημερα ΠΠ!!1) ΟΚ Σαφής δήλωση. Να μην το ξανασυζητάμε. Θα το έχουμε ως δεδομένο!
2) Επανέρχεται η διαπίστωσή σου (για το τι κάνω εγώ) επανέρχεται και η (αναπάντητη) ερώτησή μου: ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ;
Ειναι που μας τοπαιζες νεοφιλελευθερος καπιταλιστης...[size=15pt]Στο ευρω-εδώλιο η Ελλάδα για τα ποτάμια της [/size]
Εως το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουμε καταθέσει «σχέδιο δράσης», όμως δεν έχουμε ακόμη ξεκινήσει τη συγκέντρωση στοιχείων
Της Τανιας Γεωργιοπουλου
Η οδηγία για τα νερά «κλείνει» σχεδόν μία δεκαετία εφαρμογής. Στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γιατί στην Ελλάδα ακόμη συζητάμε «τι είναι ποτάμι και τι όχι», ποια στοιχεία πρέπει να αποστείλουμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση... και ποιος θα τα καταγράφει. Εως το τέλος του έτους επιβάλλεται να έχουμε καταθέσει «σχέδιο δράσης» για όλα τα ποτάμια και τις λίμνες της χώρας, όμως δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει τη συγκέντρωση στοιχείων (επιβάλλεται τριετής παρακολούθηση). Με αυτά τα δεδομένα, μία ακόμη παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για μη σωστή εφαρμογή της οδηγίας 2000/60 μοιάζει κάτι περισσότερο από πιθανή, ενώ παράλληλα κινδυνεύουμε να χάσουμε τα κοινοτικά κονδύλια που έχουν προβλεφθεί για την αποκατάσταση των ποταμών....
Δεν είναι άσχετο ... εδώ γιατί να μην ζητήσουν την γνώμη της πλειοψηφίας? ... μπορεί να θέλουμε βρώμικά ποτάμια ... οι οικολόγοι μας σαν κόμμα είναι από τα πιο συρρικνωμένα στην Ευρώπη ενώ στο κάτω-κάτω τα ποτάμια είναι δικά μας βρε αδερφέ!
Όταν τα έλεγα εγώ, παραπάνω...
Η μαλακια μου ηταν οτι (κακως) θεωρησα οτι το κομμα σε αντικατεστησε!MΠΟΡΕΙΣ ν' απαντήσεις;;;;
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΜΟΣ ΧΘΕΣ
(όχι ως προς την άποψη, αντικειμενικά μιλώντας)
και γω ταφιαξα με την Παμελα αντερσον!αγαπητέ τα πράγματα είναι απλά.
απλή πλειοψηφία χρειάζεται!
ΣΥΡΙΖΑ 13 υπερ
λείπουν 138...
Οταν μια κριτικη προς τα γραφομενα μου ειναι τοσο εμπερειστατωμενη οπως η δικη σου, δεν εχω παρα να την ....δεχθω....memosan, διάβασα το post σου No 763
Είσαι εξαιρετικά ανεπαρκής. Και ως εκ τούτου, φανατικός
Σε λυπάμαι.
memosan, διάβασα το post σου No 763
Είσαι εξαιρετικά ανεπαρκής. Και ως εκ τούτου, φανατικός
Σε λυπάμαι.
Οταν μια κριτικη προς τα γραφομενα μου ειναι τοσο εμπερειστατωμενη οπως η δικη σου, δεν εχω παρα να την ....δεχθω....
βοηθησε με να τα βρω σε παρακαλω, μη με αφηνεις και συ στην αμαθεια! Ποιο ακριβως ηταν το ανεπαρκες? πες μου ενα! βοηθαμε να καταλαβω...Είναι κρίμα για σένα να μη μπορείς να δεις τα όρια σου
Ώστε να κινείσαι εντός αυτών
Είναι κρίμα για σένα να μη μπορείς να δεις τα όρια σου
Ώστε να κινείσαι εντός αυτών
Η μαλακια μου ηταν οτι (κακως) θεωρησα οτι το κομμα σε αντικατεστησε!
ζητω ταπεινα συγνωμη, δε σε αντικατεστησε....εστειλε απλα ενισχυσεις!Δε πιστευω να μου κρατας ακομα μουτρα?
Μην ανησυχεις, χαλαρα σας εχω και τους δυο ΠΠ!
και γιατί dear memo ήταν αυτή η μαλακία σου;;;
για να δούμε...
βοηθησε με να τα βρω σε παρακαλω, μη με αφηνεις και συ στην αμαθεια! Ποιο ακριβως ηταν το ανεπαρκες? πες μου ενα! βοηθαμε να καταλαβω...
δεν σου λεμε
Ξέρεις, έχεις δίκιο.
Αλλα ρε συ memo δεν έχω χρόνο να απαντήσω ένα προς ένα στα όσα γραφεις. Και δε με ενδιαφέρει να σου την πω κιόλας
Εγώ απλά σου είπα ότι είδα κάποια ανεπάρκεια. Τη γνώμη μου είπα, αν θες απλά γραφτήν στ αρχίδια σου
Καλο σου απόγευμα
γιατι σε στεναχωρησα....και γιατί dear memo ήταν αυτή η μαλακία σου;;;
για να δούμε...
και γιατί dear memo ήταν αυτή η μαλακία σου;;;
για να δούμε...