Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε παιδια και φυλακη να πανε, αυτοι θα στηνουν τους αγωνες ακομα και μεσα απο τα κελια τους !!!
Ολοι στο κολπο ειναι, δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανενα πουστη !!!
Αν τους παρουν ολα τα περουσιακα στοιχεια, ολες τις καταθεσεις και τους στειλουν φυλακη στο Μεξικο, τοτε ισως να αρχισω να πιστευω οτι κατι θα κανουν !!!

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν καταρχάς δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι ο Δημήτρης στους προσαχθέντες. Έπειτα αν υποθέσουμε ότι είναι αυτός, τότε έχει μεγάλη σημασία ότι είναι στους προσαχθέντες και όχι στους συλληφθέντες. Ο Γιαννακόπουλος είναι μεγάλο ψάρι και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να τον ακουμπήσουν

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Μέχρι και στημένο ντέρμπι!
Ήταν να μην ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγες ώρες μετά τις 9 συλλήψεις για στημένα παιχνίδια, η ιστοσελίδα "tovima.gr" αποκαλύπτει μέχρι και στημένο ντέρμπι!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
"Αποκάλυψη-σοκ για την υπόθεση των στημένων αγώνων: ανάμεσα στους δεκάδες κατηγορουμένους για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν και ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας» που είχε αποκαλυφθεί προ μερικών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται σε τηλεφωνική συνομίλα που έχει υποκλαπεί από το σύστημα της ΕΥΠ να δηλώνει σε έναν μάνατζερ αθλητών ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του σε ντέρμπι με άλλη μεγάλη ομάδα και υπάρχει έμμεση αναφορά του σε σικέ αγώνα

Ακόμη κατηγορούμενος θα βρεθεί και επιχειρηματίας της Νέας Σμύρνης, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί και στην υπόθεση των 216 νονών της νύχτας που αποκαλύφθηκε προ δύο μηνών

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ποιός είναι?
έχουν πει τίποτα?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
marinakis%252Bbeos.jpg

:grin:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
μηπως ειναι ο δημητρακης ο γιαννακοπουλος???γι αυτο και πουλανε την καε?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
για να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσουν
πάντως λένε για πρόεδρο ΠΑΕ
όχι γιο στελέχους μεγαλοΠΑΕ

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ρε λακαμα kompe εδω ο γιαννακοπουλος εστησε ματς της ομαδας ΣΟΥ και εχασε το πρωταθλημα αν θυμασε και ποσταρεις φωτο του προεδρου του ολυμπιακου?????η στερησε μαγκα μου σου εχει καψει το μυαλο...
τον μπεο πισω απο τα σιδερα ποσταρα που ειναι και επικαιρο  :grin:

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
και για γιο μεγαλοπαραγοντα λενε

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
για να δούμε πόσο ψηλά θα φτάσουν
πάντως λένε για πρόεδρο ΠΑΕ
όχι γιο στελέχους μεγαλοΠΑΕ
εμεις δεν εχουμε προεδρο ετσι και αλλιως εκτος και αν ειναι ο γοντικας  :2funny:

ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας» που είχε αποκαλυφθεί προ μερικών ετών.

ο πρωτος δεν ξερω λογικα καπου εκει θα ειναι γκαγκατσης-μητροπουλος

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Η ΑΕΚ το μεγάλο θύμα!
Ο sportdog αποκαλύπτει ποια από τις κορυφαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκα είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης των "ύποπτων" αγώνων που ερευνά η δικαιοσύνη!

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο θύμα, αυτή έχει πληγεί περισσότερο από τη λαίλαπα που άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από λίγες ώρες, με τις 20 προσαγωγές και τις συνολικά 9 συλλήψεις (για την ώρα) στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου.

Μπορεί να ισχύει και το "όπου φτωχός κι η μοίρα του" ή απλά η ΑΕΚ να πληρώνει την αδυναμία της στο χώρο του παρασκηνίου και την ουσιαστική "απουσία" της από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και η πικρή αλήθεια είναι πως η Ένωση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα

Εκείνο που έχουμε μάθει και το γράφουμε με κάθε βεβαιότητα, είναι πως η ΑΕΚ από αυτή την υπόθεση θα βγει ηθικά δικαιωμένη και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Μείνετε συντονισμένοι, οι αποδείξεις -από την πλευρά της δικαιοσύνης- δεν θα αργήσουν...

μαλλον για το 2008 μιλανε δεν βλεπω κατι αλλο...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
και για γιο μεγαλοπαραγοντα λενε
Ο γιός του ψωμιάδη δεν είναι αυτός?
εμεις δεν εχουμε προεδρο ετσι και αλλιως εκτος και αν ειναι ο γοντικας  :2funny:

ένας πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στην υπόθεση της «παράγκας» που είχε αποκαλυφθεί προ μερικών ετών.

ο πρωτος δεν ξερω λογικα καπου εκει θα ειναι γκαγκατσης-μητροπουλος
πρόεδροι διοργανώτριας ποιοί έχουνε κάνει?

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Πριν πάρα πολλά χρόνια, to 1989 νομίζω ο Μάκης Ψωμιάδης είχε φέρει στην ΑΕΚ (μπασκετ)έναν παιχταρά λευκό, τον Dany Vranes.
Επειδή είχαν κάτι διαφορές οικονομικές, για να τις λύσουν ψιθυριζόταν πολύ έντονα ότι του απήγαγε τον γιο με αποτέλεσμα ο Vranes να σταματήσει να διεκδικεί ότι του χρωστάγανε και να φύγει νύχτα από Ελλάδα.
21 χρόνια μετά και πολλά εκ ευρώ  .....
."..Επιπλέον, μπλέχτηκε σε ύποπτες συναλλαγές με παίκτες, παράγοντες και διαιτητές στην Ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ.. Αποκορύφωμα όλων αυτών οι υποθέσεις των Άρβιντας Σαμπόνις, όπου ο Big Mac φερόταν αποφασισμένος ν’αγοράσει τον Λιθουανό παίκτη, με αντάλαγμα την κατασκευή ενός γηπέδου 12.000 θέσεων για τη Ζαλγκίρις Κάουνας(!!) και Ντάνι Βρέινς.. Τα όσα περιέγραψε ο Βρέινς στην εφημερίδα «The Salt Lake Tribune» τον Δεκέμβρη του 2002 είναι άκρως ενδεικτικά.. Ο Ψωμιάδης του είχε τάξει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1.6 εκ. $, σπίτι με θέα στη Μεσόγειο, μία Mercedes και πληρωμένο Αμερικάνικο σχολείο για τα παιδιά του, αλλά αντ’αυτών ο Βρέινς πήρε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο, ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο και μια επιταγή που δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα της, αν ερχόταν.. “Την πρώτη φορά που πληρώθηκα ποτέ, ο Ψωμιάδης με πήγε σ’ένα στενό και μου έδωσε μια υφασμάτινη τσάντα με μπανάνες πάνω πάνω και από κάτω δολάρια κρυμμένα” αναφέρει ο Βρέινς.. “Τα δολάρια δύσκολα βρίσκονται στην Ελλάδα” ήταν η απάντηση του Μάκαρου και η διήγηση συνεχίζεται: “Πήρα περίπου 200.000 $ από τα 500.000 $ που μου είχαν υποσχεθεί για τον πρώτο χρόνο. Μετακόμισα και σ’ένα διαμέρισμα, αλλά και εκεί τα προβλήματα συνεχίστηκαν, αφού το φως κοβόταν συχνά πυκνά με τους λογαριασμούς να μένουν απλήρωτοι.. Το Αμερικάνικο σχολείο δεν κράτησε τα παιδιά μου, γιατί τα δίδακτρα δεν πληρώθηκαν ποτέ. Όλα κατέρρεαν..” Ο Βρέινς είχε αρχίσει ν’αντιδρά και επικοινώνησε με την Αμερικάνικη Πρεσβεία, η οποία μετά από έρευνα του είπε πως ο συγκεκριμένος τύπος είναι “κακός χαρακτήρας”.. Του χορήγησε μάλιστα και ένα Διπλωματικό Διαβατήριο, ώστε να μπορέσει να φύγει εύκολα από την Ελλάδα.. Πάντως, τα καλύτερα ο Ψωμιάδης τα άφησε για το τέλος.. “Είχα πει ότι αν δεν πληρωθώ δεν θα παίξω. Ερχόταν όμως ένα δύσκολο παιχνίδι και ήθελαν να παίξω οπωσδήποτε. Ήμουν όμως αμετακίνητος στην απόφασή μου. Δυο μέρες πριν φύγω από την Ελλάδα πήγα να επισκεφθώ έναν φίλο μου, τον Κωνσταντίνο, στο γραφείο του. Ενώ ήμουν εκεί, μπήκαν μέσα κάτι τύποι και άρπαξαν τον Κωνσταντίνο! Η επόμενη κίνηση ήταν να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν ότι αν δεν αγωνιζόμουν θα έβρισκα τον φίλο μου σε μια πλαστική σακούλα.. Τους είπα ότι για να παίξω θα πρέπει ο φίλος μου να είναι στο γήπεδο καλά και να τον δω. Τον είδα, έπαιξα και νικήσαμε” διηγείται ο Αμερικανός παίκτης, ο οποίος αργότερα καταλόγισε στον Ψωμιάδη απόπειρα απαγωγής του μικρού του παιδιού.. Τον Μάρτιο του 1989, γίνεται μια περίεργη απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, έξω από την Αίγλη. Ο Ψωμιάδης (που λέγεται ότι αυτοπυροβολήθηκε..) νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και μόλις μαθαίνει ότι εκδίδεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, εξαφανίζεται από προσώπου γης..

P.S. Για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Ντάνι Βρέινς ανέφερε τα εξής: “Πριν μπούμε στο γήπεδο μας είπαν ότι θα κερδίζαμε εκείνο το βράδυ. Ήταν μια κωμωδία όλο το παιχνίδι και όλα έγιναν γιατί ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήθελε να δει ο κόσμος ότι έχει μια πολυ καλή ομάδα. Ήταν ανέκδοτο, εγώ έβαλα 38 πόντους απέναντι στον Άρβιντας που αποδείχθηκε πολύ κακός ηθοποιός..”

Επίσης γνωστή και η ιστορία όπου χρωστάει σε παίκτη της μπασκετικής ΑΕΚ (μάλλον Κουντουράκης)κάποιο ποσό και του έχει δώσει επιταγή. Τον καλεί στο γαρφείο του ( σε μπαρ που είχε στην οδό Αμερικής) και του λέει να του δώσει την επιταγή για να την δει. Μόλις την παίρνει τη βάζει στο στόμα του και την εξαφανίζει και μετά γυρνάει και του λέει " ποιά επιταγή".

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Επίσης γνωστή και η ιστορία όπου χρωστάει σε παίκτη της μπασκετικής ΑΕΚ (μάλλον Κουντουράκης)κάποιο ποσό και του έχει δώσει επιταγή. Τον καλεί στο γαρφείο του ( σε μπαρ που είχε στην οδό Αμερικής) και του λέει να του δώσει την επιταγή για να την δει. Μόλις την παίρνει τη βάζει στο στόμα του και την εξαφανίζει και μετά γυρνάει και του λέει " ποιά επιταγή".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom