Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
παιδια σορρυ λιγο
καποιος μου χτυπαει τη πορτα :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε kompe η απο πληροφοριες πας πολυ καλα καλυτερος και απο θωμαιδη κουγια εισαι που τα μαθενεις ολα αυτα τοσο γρηγορα?
φιλε kompe η απο πληροφοριες πας πολυ καλα καλυτερος και απο θωμαιδη κουγια εισαι που τα μαθενεις ολα αυτα τοσο γρηγορα?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
βαλτε μεσα τον μπασταρφο τον μαρινακη
βαλτε μεσα τον χοντρο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τυπε στημενο απο την διαιτησια ηταν το ματς.οχι απο τις 2 ομαδες.
Δες τις φασεις και πες οτι δεν ηταν στημενο αυτο το ματς.
αυτο λεει και το αρθρο του βηματος
οτι επιασε η ΕΥΠ συνομιλια προεδρου μεγαλης ΠΑΕ να ειναι "σιγουρος" για την εκβαση ενος ντερμπι

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τυπε στημενο απο την διαιτησια ηταν το ματς.οχι απο τις 2 ομαδες.
Δες τις φασεις και πες οτι δεν ηταν στημενο αυτο το ματς.

Σταμάτα ρε γκιόζη τις εμπάθειες και μάθε να διαβάζεις:

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει πολιτική ιστοσελίδα, πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ κατηγορείται, καθώς σε τηλεφωνική συνομιλία δηλώνει βέβαιος για νίκη σε ντέρμπι, κάνοντας έμμεση αναφορά για στημένο αγώνα!

gazetta.gr

Ο πρόεδρος ήταν βέβαιος για την νίκη, όχι για την μη ήττα. Δεν ισχύει αυτό για το Καραϊσκάκη, γιατί με την ακύρωση του γκολ του κατσουράνη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε, δεν θα κέρδιζε κιόλας. Σου είπα, κύττα στα ντέρμπυ που καθάρισαν νωρίς. Να μου έλεγες την εξάρα που φάγατε το καβλί του ναύτη και του καντηλανάφτη να το καταλάβω. Ντέρμπυ που κρίνονται σε τόσο οριακό σημείο δεν μπορούν να θεωρηθούν στημένα ώστε να κερδίσει μια ομάδα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
:o
ο Ραπτοπουλος(μαλακας δημοσιογραφος τησ Θεσσαλονικης) μιλαει για αυριανη συλληψη του Ζαγορακη και οτι την εχει κοπανησει για Αγιο Ορος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:o
ο Ραπτοπουλος(μαλακας δημοσιογραφος τησ Θεσσαλονικης) μιλαει για αυριανη συλληψη του Ζαγορακη και οτι την εχει κοπανησει για Αγιο Ορος
έχει μαρμίτα σήμερα;
από που το άκουσες/διάβασες/είδες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σταμάτα ρε γκιόζη τις εμπάθειες και μάθε να διαβάζεις:

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει πολιτική ιστοσελίδα, πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ κατηγορείται, καθώς σε τηλεφωνική συνομιλία δηλώνει βέβαιος για νίκη σε ντέρμπι, κάνοντας έμμεση αναφορά για στημένο αγώνα!

gazetta.gr

Ο πρόεδρος ήταν βέβαιος για την νίκη, όχι για την μη ήττα. Δεν ισχύει αυτό για το Καραϊσκάκη, γιατί με την ακύρωση του γκολ του κατσουράνη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχανε, δεν θα κέρδιζε κιόλας. Σου είπα, κύττα στα ντέρμπυ που καθάρισαν νωρίς. Να μου έλεγες την εξάρα που φάγατε το καβλί του ναύτη και του καντηλανάφτη να το καταλάβω. Ντέρμπυ που κρίνονται σε τόσο οριακό σημείο δεν μπορούν να θεωρηθούν στημένα ώστε να κερδίσει μια ομάδα.
για σενα ισως τυπε.δεν υπαρχει καμια εμπαθεια.εκτος αυτου,νικη σε ενα ντερμπι,ειναι και η ισοπαλια,οταν υπαρχει μια διαφορα βαθμων.εμενα γνωμη μου ειναι οτι ειναι αυτο το ντερμπι.απο εκει και περα,μακαρι να αποκαλυφθει πιο ειναι πραγματικα,αλλα δεν το βλεπω...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
απο την bet365 ειναι... ηρθαν να σου δωσουν πισω αυτα που εχασες απο τα σικε ματς  :tooth:
οντως μαλακα θα τους μυνησω
αυτοι γιατι κανουν ολοκληρο σαματα οταν χανουν
δε πρεπει να μου δωσουν και μενα πισω τα χαμενα μου
αντε με τα καριολια :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom