Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Εντωμεταξύ η ΕΠΟ έριξε τον Ηρακλή για ενδείξεις πλαστογραφίας. Η υπόθεση ως γνωστόν έχει πάει ποινικά αλλά δεν έχει εκδικαστεί! Ωστόσο ο Ηρακλής έπεσε.
τίποτε ρε. χρηματίστηκε η εισαγγελέας και άσκησε ποινική δίωξη.
Εντωμεταξύ η ΕΠΟ έριξε τον Ηρακλή για ενδείξεις πλαστογραφίας. Η υπόθεση ως γνωστόν έχει πάει ποινικά αλλά δεν έχει εκδικαστεί! Ωστόσο ο Ηρακλής έπεσε.
αν εχει τροπους ο ανθρωπος.....Α: Λουλούδια θέλω να του στείλω.
κωδικός καμορα είναι αυτόαν εχει τροπους ο ανθρωπος.....
τίποτε ρε. χρηματίστηκε η εισαγγελέας και άσκησε ποινική δίωξη.
Ουάχαχα... πέτα την μπάλα στην εξέδρα ρε τύπε.
Όταν αναφέρεται ο Ολυμπιακός μέσα, είναι υπόλογος.
Όταν αναφέρονται οι άλλοι, δεν τρέχει τίποτα.
Μέχρι και άγγελοι της κάθαρσης μπορούν να γίνουν κιετς...
όλοι πούλο....
ο γάβρος β εθνική όπως η γιούβε και ο βάζελος μείον 15 βαθμοί όπως η μίλαν....
ανάληψη ευθύνης που αναλογεί λέγεται το παραμύθι πουστάκια.
και ήρθε η ώρα να αποδοθεί.
Δ) Ας μην παει ο Αγαμιδης προεδρος της Σουπερλιγκ, ΟΠΟΙΟΝ αλλο θελετε αλλα οχι τον εκκολαπτομενο και επικινδυνο χαλιφη.
όλοι πούλο....
ο γάβρος β εθνική όπως η γιούβε και ο βάζελος μείον 15 βαθμοί όπως η μίλαν....
η αρειαναρα ειναι ικανη να ξεκινησει μονη της την σουπερλιγκ και να χασει τον τιτλοΜόνο Αρειανάρα ρε μουνιάαααααααααααααααααααααααα
Αντιλαμβάνομαι ότι θέλεις να σου αδειάζουμε την γωνιά μπας και σταυρώσεις κανέναν τίτλο.
Κανείς δεν αγαπάει τον βιαστή του, που έλεγε και μια ψυχή.
Όσο για την ώρα της κρίσεως, θα αργήσει πολύ αγαπητέ...
πάντα από κάπου έρχεται η πούτσα.
ο ΟΦΗ πήγε ΟΥΕΦΑ τους έδωσε στεγνά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ και μετά την ΕΠΟΜΕΝΗ ακριβώς ΑΡΧΙΣΕ το ντόμινο.
ΤΥΧΑΙΟ ;
δε νομίζω....
οι ποινες που προβλεπει ειναι αρκετα μεγαλεςΓ) Στην αθλητικη δικαιοσυνη ΔΕΝ εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη, οχι τοσο λογω των προσωπων που την απαρτιζουν οσο λογω του ΚΑΠ και των ποινων που προβλεπει
οι ποινες που προβλεπει ειναι αρκετα μεγαλες