Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
καριολια τι εγινε;;;ακομα εδω σπαταλατε την μιζερη ζωη σας;;
αχαχαχαχαχχα...φευγω ερχομαι και εσεις εδω σερνεστε προσπαθωντας να αποδειξετε ποιος ειναι πιο μαλακας απο τον αλλο....
βρε νουμερα κανενας...ειστε ολοι εξισου....
ονειρευεστε πως θα γλιτωσετε τα καβλια απο τον δυναστη...ενταξει ...τζαμπα ειναι τα ονειρα...εγω σας υποσχομαι πως οσο θα ζειτε τη θλιβερη ζωη σας ο γαμιας σας θα ειναι παροντας και θα σας στοιχειωνει...
καμμια ''κυρια ποπη'' δεν μπορει να σας απαλλαξει απο το μαρτυριο αυτο...
αχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχ ανθρωπακια...συνεχιστε τα ονειρα...διαγωνιστειτε στη μαλακια....καθηστε μεσα καλοκαιριατικα και διασκεδαζετε με οταν θα μπαινω να διαβαζω τις παπαριες σας....
συνεχιστε πατε πολυ καλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε να απολαύσεις την πούτσα... έρχεται κ άλλο :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κάτσε να απολαύσεις την πούτσα... έρχεται κ άλλο :cheesy:
ρε ο ανθρωπος ειναι αλλου.στην μουρη να του βαλεις τις αποδειξεις,τις συνομιλιες μπεου μαρινακη,το κλεισιμο του προπονητη του ολ.βολου απο τον τεχνικο διευθηντη του ολ.κορυδαλλου,οχι θα σου λεει,ειναι οι σωσσιες τους,που ειναι αντιολυμπιακοι και θελουν να ριξουν λασπη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε ο ανθρωπος ειναι αλλου.στην μουρη να του βαλεις τις αποδειξεις,τις συνομιλιες μπεου μαρινακη,το κλεισιμο του προπονητη του ολ.βολου απο τον τεχνικο διευθηντη του ολ.κορυδαλλου,οχι θα σου λεει,ειναι οι σωσσιες τους,που ειναι αντιολυμπιακοι και θελουν να ριξουν λασπη.

Άστον ρε. Πρέπει και αυτός με κάποιο τρόπο να πάρει μέρος στο γλέντι  :pipa1: :2on1: :pipa2:  :fuck1:

:2funny: :2funny: :2funny: Τι να κάνει να κάτσει στη γωνία? Αν και όταν τρώνε ( πούτσα   :pipa1: ) δε μιλάνε   :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Μπήκα στον σπορτ φμ και έχει μια φωτό του Μαρινάκη αχαχαχαχαχαχαχαχα.

Υ.Γ και οφ τόπικ...Κάποιος ρώτησε κάποιες σελίδες πίσω σε ποια πόλη της Κίνας είμαι...Μακάρι να ήταν πόλη τύπε...Ένα γαμοχώρι 3 ώρες μακριά από το Ντάλιαν  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νέα συνομιλία που δημοσιεύτηκε σε ολυμπιακό site:
(Α: μάκαρος, Β: πατέρας)

Α: Έλα γίγαντα μου! Τι έγινε; Τους γ…….;
Β: Ε, κοίτα με ρώτησε ο άνθρωπος, του λέω: «Αυτές είναι οι πληροφορίες που' χω». Μου λέει: «Για το θέμα του Ισραήλ τι είναι η γνώμη σου;», λέω: «Εκεί δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο Δαλούκας δεν έχει καταθέσει». Στο άλλο τον έχει ο Δαλούκας τον Μπέο ότι: «Με πήρε, με απειλούσε, μου' κανε, μου 'δειχε». Έφυγε η κοπέλα, μου λέει ο Κώστας ο εισαγγελέας: «Ποια είναι η γνώμη σου;», του λέω: «Ποια είναι η γνώμη μου; Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;», μου λέει: «Έχω καταλάβει».
Α: Το θέμα είναι τι θα κάνεις.
Β: Αυτός εννοείς, εγώ τι είμαι; Εισαγγελέας είμαι εγώ;
Α: Ναι. Τι θα κάνεις αγόρι μου.
Β: Αυτός ή εγώ;
Α: Αυτός. «Τι θα κάνεις εσύ;», πες του να πούμε.
Β: Α, αυτός θα προχωρήσει. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ο Μπέος θα λέει: «Δεν είμαι εγώ. Δεν κάνω εγώ», ξέρω γω.
Α: Του 'πες θα ζητήσει εξαίρεση σου και τέτοια;
Β: Ναι, του το 'πα. Και μου λέει: «Με ποια δικαιολογία», λέω: «Έμαθα από έναν φίλο θα ζητήσει την εξαίρεση σου, γιατί ο Δαλούκας…», μου λέει: «Άμα βγαίνει ο κάθε μάρτυρας και λέει ότι θέλει στις τηλεοράσεις, δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να τον σταματήσω». Τον Μαρινάκη τον κάλυψα, μου λέει: «Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαρινάκη;», του λέω: «Ότι τον έχουνε δουλέψει πάρα πολύ». Μου λέει: «Και τότε ο Μπέος γιατί είπε να παίξουνε τον Άρη;», λέω: «Ξέρω 'γω, μπορεί για το στοίχημα. Για τον Μαρινάκη πάντως, πιστεύω εγώ ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά». Καλά δεν έκανα;
Α: Ε βέβαια.
Β: Αυτός βέβαια αν πήγαινε στον εισαγγελέα θα έλεγε τα αντίθετα, ότι: «Ο Πατέρας είναι από πίσω»… (γέλια)…
Α: Θα τον καλέσουν κι αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καλέσουν. Ε, δεν θα πάει;
Β: Μπορεί, δεν ξέρω. Ότι θα πάει, θα πάει. Ο ψηλός είναι στο Παρίσι, με πήρε το πρωί, μου είπε: «Στην εκπομπή του Θωμαΐδη είπαν ότι εγώ είμαι σε άλλη κασέτα», του λέω: «Σοφοκλή εγώ δεν ξέρω σε ποιες κασέτες είσαι»… (γέλια)… Μου λέει: «Δηλαδή», του λέω: «Ε, μην ανησυχείς πάντως!»…(γέλια)…Αύριο με το που θα έρθει θα πας να του κάνεις ντου εσύ.
Α: Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;
Β: Περίμενε να τη βρω.
Α: Λουλούδια θέλω να του στείλω.
Β: Ναι ρε παιδί μου, τι ρόλο παίζει; Κάνε ότι θες.
Α: Την έχει, έχεις στείλει λουλούδια.
Β: Εγώ τα έστελνα με τους φύλακες ρε συ.
Α: Δεν το ξέρει τώρα να μου το πει;
Β: Αυτό σου λέω, θα ψάξει τώρα στο κομπιούτερ να στο πει.
Α: Γενικά τι βλέπεις τώρα; Θα αργήσει αυτό το έργο να γίνει;
Β: Κοίταξε, αυτός είναι χεσμένος, ο Μπέος. Με πήρε ένας γνωστός του χθες και μου είπε ότι είναι χεσμένος. Και στην τηλεόραση χθες που βγήκε όλο μ….. έλεγε πάλι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γουστάρω να διαβάζω διαλόγους...Γουστάρω που οι ΟΣΦΠούδες μπήκαν στο τρυπάκι να ψάχνουν διαλόγους του Πατέρα για να πούν τι; Ότι και ο ΠΑΟ είναι στο κόλπο...Ωραία ανακαλύψαμε και την Αυστραλία!!!! Από το ποίος έχει την καλύτερη ομάδα μπήκαμε στο τρυπάκι ποιος έχει τη περισσότερο ή λιγότερο βρώμικη ομάδα...Έεεεεεετσι.....

Υ.Γ Η "κυρά Πόπη" τι λέει για αυτά εεεεεε; αχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
υπαρχει κανεις που πιστευει οτι και ο πατερας δεν ειναι μεσα στο κολπο;το θεμα ειναι οτι πλεον δεν ειναι παραγοντας του παο,και θα τιμωρηθει μονο αυτος,αν δεν κανω λαθος.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
υπαρχει κανεις που πιστευει οτι και ο πατερας δεν ειναι μεσα στο κολπο;το θεμα ειναι οτι πλεον δεν ειναι παραγοντας του παο,και θα τιμωρηθει μονο αυτος,αν δεν κανω λαθος.

Τύπε, υπάρχουν ακόμα μερικά λαγουδάκια που νομίζουν ότι είναι εκτός.
Λες να υπάρχουν και κούλες;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κούλες πλέον τις τελευταίες μέρες είναι οι ολυμπιακοί με τα "κυρά Πόπη" μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...
Πάντως ένα θα σου πω...ΑΝ βγει στη φόρα όνομα παράγοντα ΑΕΚτζη έστω και παλιού οι ΑΕΚτζήδες δε θα ψάξουν να βρουν διαλόγους για να κρύψουν τις πουστιές τους με πουσστιές άλλων...Μάλλον θα ψάξουμε πληροφορίες για να μάθουμε που μένει να πάμε να του γαμήσουμε το σπίτι (ο Μάκης εξαιρείτε γιατί εδώ και χρόνια τον ψάχνουμε -η ΠΑΕ- και προσπαθεί να κλείσει το σπίτι του φθισικού)...Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ! Πόσο; 93χιλιάδες σελίδες και 85σιντι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
με τιποτα δεν ειναι μπλεγμενη η αεκ.ισως επειδη οι μετοχοι δεν ασχολουνταν ετσι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κούλες πλέον τις τελευταίες μέρες είναι οι ολυμπιακοί με τα "κυρά Πόπη" μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...
Πάντως ένα θα σου πω...ΑΝ βγει στη φόρα όνομα παράγοντα ΑΕΚτζη έστω και παλιού οι ΑΕΚτζήδες δε θα ψάξουν να βρουν διαλόγους για να κρύψουν τις πουστιές τους με πουσστιές άλλων...Μάλλον θα ψάξουμε πληροφορίες για να μάθουμε που μένει να πάμε να του γαμήσουμε το σπίτι (ο Μάκης εξαιρείτε γιατί εδώ και χρόνια τον ψάχνουμε -η ΠΑΕ- και προσπαθεί να κλείσει το σπίτι του φθισικού)...Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ! Πόσο; 93χιλιάδες σελίδες και 85σιντι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η πλακα ποια ειναι,ελεγα εγω αν παρουμε κανα μυριο απο τον ψωμιαδη καλα θα ειναι,ποσα να παρουμε ελεγα,τι να εχει αυτος.και εχει λεει μονο ο γιος του ψωμιαδη στον λογαριασμου 900 μυρια.... :o :o

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η πλακα ποια ειναι,ελεγα εγω αν παρουμε κανα μυριο απο τον ψωμιαδη καλα θα ειναι,ποσα να παρουμε ελεγα,τι να εχει αυτος.και εχει λεει μονο ο γιος του ψωμιαδη στον λογαριασμου 900 μυρια.... :o :o
Εγώ διάβασα για λογαριασμό 500μυρίων...Πάντως δε μπορώ να βρω αν όντως η ΑΕΚ είχε ζητήσει τη δέσμευση της περιουσίας ΟΛΗΣ της οικογένειας Ψωμιάδη μέχρι να καλυφθεί το ποσό που της έχει επιδικαστεί που με φόρους πρόστιμα και τα λοιπά είναι 70μύρια...Αλλά και εκεί ΜΑΛΑΚΙΑ κάνεμε...Έπρεπε να είχαμε πιέσει για μεγαλύτερο ποσό, να είναι τώρα να πάρουμε κανένα 150αράκι. Να φτιάχναμε γήπεδο, να έβγαινε και ο βραχνάς της τράπεζας να πέρναμε παίχτες,να αγοράζαμε και το Καραισκάκη να το κάνουμε το μεγαλύτερο μπουκάδικο στον ΚΟΣΜΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγώ διάβασα για λογαριασμό 500μυρίων...Πάντως δε μπορώ να βρω αν όντως η ΑΕΚ είχε ζητήσει τη δέσμευση της περιουσίας ΟΛΗΣ της οικογένειας Ψωμιάδη μέχρι να καλυφθεί το ποσό που της έχει επιδικαστεί που με φόρους πρόστιμα και τα λοιπά είναι 70μύρια...Αλλά και εκεί ΜΑΛΑΚΙΑ κάνεμε...Έπρεπε να είχαμε πιέσει για μεγαλύτερο ποσό, να είναι τώρα να πάρουμε κανένα 150αράκι. Να φτιάχναμε γήπεδο, να έβγαινε και ο βραχνάς της τράπεζας να πέρναμε παίχτες,να αγοράζαμε και το Καραισκάκη να το κάνουμε το μεγαλύτερο μπουκάδικο στον ΚΟΣΜΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τα 40 που εχουν εκδικαστει να παρουμε,μια χαρα θα ειναι,ξεχρεωνουμε και μενουν και 10 μυρια.για το γηπεδο εχει μπει η πειραιως στην μεση,θα γινει με δικα της κεφαλαια και θα εχει την εκμεταλευση για καποια χρονια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και τα 40 που εχουν εκδικαστει να παρουμε,μια χαρα θα ειναι,ξεχρεωνουμε και μενουν και 10 μυρια.για το γηπεδο εχει μπει η πειραιως στην μεση,θα γινει με δικα της κεφαλαια και θα εχει την εκμεταλευση για καποια χρονια.
70 είναι να πάρουμε...δε θα κάνουμε εκπτώσεις....Αφού λεφτά υπάρχουν λεμέεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχ/.....
δεν γινεται ρε μαλακες να σας γαμαω συνεχεια...δεν γινεται ρε πουστη...θελω μια φορα να μη σας γαμισω ετσι για να εχει γουστο αλλα δεν γινεται ρε πουστη μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε καμμια φορα λεω καμμια μαλακια επιτηδες αλλα ειστε τοσο μαλακες που ακομα και τοτε σας ξευτιλιζω....
ολα εσεις τα πουστρακια που ονειρευοσασταν β εθνικες ολα εσεις τα σκουληκια που σερνεσται νυχθημερον στα θρεντ του μπου περιμενοντας κανενα διαλογο απο εδω και απο εκει για να χαμογελασει το χιλιοχυμενο χειλακι σας...
ολα εσεις τα ανεγκεφαλα ανθρωπακια διαβαστε και αυτο...φρεσκο πραμα...
αν και βεβαια εσεις μπορει να εχετε και περισσοτερες νομικες γνωσεις απο τον συγκεκριμενο και ισως να εισαστε και πιο μεσα στα πραγματα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε φτιαχτε τωρα φωτοσοπια με τον γαμια σας στα ριγε και λοιπα....
αχαχαχχαχαχαχαχαχαμαλακες μονο με κατι τετοια θα διασκεδαζετε...γιατι απο τα αλλα....

αχαχαχαχχαχαποσο γουσταρω να σας γαμαω πουτανακια μου!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τυπε μην το γελας βλεπω την παναιτωλικαρα να παιρνει πρωταθλημα..
αν και τις εκανε και αυτος τις κουτσουκελες του.
άμα αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά για την ομάδα σου τότε ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom