Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
- Παίκτες της α' ομάδας: «Ρε, αφήστε μας να βάλουμε ένα γκολ. Αφού για 2-1 μάς είπανε. Δεν σας είπανε εσάς;».
- Παίκτες της β' ομάδας: «Όχι, ρε μ...ες. Δεν μας είπανε».
- Παίκτες της α' ομάδας: «2-1 μας είπανε εμάς. Αφού εμείς ανοίξαμε για να μας βάλετε δυο γκολ. Εσείς γιατί δεν κάθεστε να σας βάλουμε ένα; Αφήστε μας να σας το βάλουμε, εκεί κατά το 80'».
Και ανοίξανε αυτοί της β' ομάδας και φάγανε γκολ. Τελικό σκορ Ποντιοι Κατερινης - Αετός Σκύδρας 2-1!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι, έτσι το δίκιο να λέγεται

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε έχουν λαλήσει μερικοί.....Το τι διαβάζω σε μερικά φόρα ανά το νετ δε λέγεται....Όλα είναι σκευωρίες του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ για να αποπλανήσει τον κόσμο από τα σκληρά μέτρα....Τελικά γάτα αυτός ο ΓΑΠ ή καλύτερα γαατόνια έχει στο επιτελείο του ο ΓΑΠ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ρε έχουν λαλήσει μερικοί.....Το τι διαβάζω σε μερικά φόρα ανά το νετ δε λέγεται....Όλα είναι σκευωρίες του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ για να αποπλανήσει τον κόσμο από τα σκληρά μέτρα....Τελικά γάτα αυτός ο ΓΑΠ ή καλύτερα γαατόνια έχει στο επιτελείο του ο ΓΑΠ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο γαυρος εχει λαλησει τελιως
οι φιλοι μου γαυροι εχουν πει χθες-σημερα κατι τερατα που δεν τα γραφω εδω γιατι δεν θα τα πιστευει κανεις και ντρεπομαι και μονο να τα γραψω
ποσο μαλακας ειναι ο μεσος γαυρος;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο γαυρος εχει λαλησει τελιως
οι φιλοι μου γαυροι εχουν πει χθες-σημερα κατι τερατα που δεν τα γραφω εδω γιατι δεν θα τα πιστευει κανεις και ντρεπομαι και μονο να τα γραψω
ποσο μαλακας ειναι ο μεσος γαυρος;
ο μεσος γαυρος ειναι σαν τον χρηστιδη,οποτε φαντασου.βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.λιγες αλλα καλες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάποιοι φίλοι μου στα περιπαιχτικά μέηλς που τους στέλνω δεν απαντάνε, αλλά είναι κάποιοι πωωωωωωωωωωωωω. Καλά πλην της κλασσικής καραμέλας ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 6-0 υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να στοιχειωθετή κατηγορητήριο για τον Μαρινάκη και ένας ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ οπαδός κόμματος της αντιπολίτευσης είπε ότι όλα αυτά τα ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ......Βέβαια το καλύτερο το είπε ο Χρηστίδης πως ΟΛΑ αυτά γίνονται επειδή τα έσπασε ο Κούγιας με κάποιον (δε θυμάμαι το όνομά του) και πως συνεργάζεται με την ΕΥΠ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ΟΛΑ αυτά γίνονται επειδή τα έσπασε ο Κούγιας με κάποιον (δε θυμάμαι το όνομά του) και πως συνεργάζεται με την ΕΥΠ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ειναι αληθεια
μεγας ρουφιανος
οχι ομως οτι οι κατηγοριες ειναι πλαστες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτο ειναι αληθεια
μεγας ρουφιανος
οχι ομως οτι οι κατηγοριες ειναι πλαστες
Ναι ναι και συνεργάζεται με την ΕΥΠ κιόλας ο κοντός αχαχαχαχαχαχα....Όχι πως όλα ξεκίνησαν με τον φάκελο της ΟΥΕΦΑ για τα στημένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιι...Απλά το ελληνικό ποδόσφαιρο "περίμενε τον κοντό"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλα ολα αυτα που λετε και δεν θα διαφωνισω με τα περισοτερα... το σιγουρο παντως ειναι οτι μεγαλο ρολο στην υποθεση εχουν παιξει τυχων πιεσεις στοιχηματικων εταιριων (που φυσικα εχαναν χρηματα απο ελλαδα μερια) προς την ουεφα (αλλα και αλλους) για ελεγχους κτλ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.762
Πόντοι
6.035
Ναι ναι και συνεργάζεται με την ΕΥΠ κιόλας ο κοντός αχαχαχαχαχαχα....Όχι πως όλα ξεκίνησαν με τον φάκελο της ΟΥΕΦΑ για τα στημένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιι...Απλά το ελληνικό ποδόσφαιρο "περίμενε τον κοντό"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι γατα ο κοντος :grin:
κατσε μην τον δουμε συνηγορο κανενος απο αυτους και τα γυριζει τουμπα :2funny:
να δω κουγια συνηγορο του ψωμιαδη και τι στο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλα ολα αυτα που λετε και δεν θα διαφωνισω με τα περισοτερα... το σιγουρο παντως ειναι οτι μεγαλο ρολο στην υποθεση εχουν παιξει τυχων πιεσεις στοιχηματικων εταιριων (που φυσικα εχαναν χρηματα απο ελλαδα μερια) προς την ουεφα (αλλα και αλλους) για ελεγχους κτλ.
Μα αν δε κάνω λάθος το πρώτο παιχνίδι που κοίταξε η ΟΥΕΦΑ ήταν ένα του Πανιωνίου το οποίο είχε μεγάλη κινητικότητα στα στοιχείματα...τέτοια πληροφορία μόνο τα πρακτορία στοιχημάτων μπορούν να δώσουν (δηλαδή μεγάλα ποσά σε ποντααρίσματα του στυλ 1 ημί 2πλο τελικό), οπότε λογικά τα πρακτορία το ζήτησαν αλλά και από την άλλη η ΟΥΕΦΑ το κυνήγισε...Αλλά όχι ρε παιδιά και ο Κούγιας συνεργασία με την ΕΥΠ και πως ότι γίνεται τώρα είναι γιατί ο Κούγιας τους έδωσε στεγνά!!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τι προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ για την περί-
πτωση που ομάδα κριθεί υπαίτια δωροδοκίας
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα
αναφέρει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, κινδυνεύει ακόμα και
με ποινή υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, με βάση το άρθρο 21Α που
έχει να κάνει με το αδίκημα της δωροδοκίας, οι ποινές ξεκινούν από
«χρηματικά πρόστιμα 20.000 μέχρι και 60.000 ευρώ», φτάνουν σε
«απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχε-
τίζεται με το ποδόσφαιρο», ακόμα και εφόρου ζωής. «Σε περίπτωση
που υπαίτια είναι ομάδα και η δωροδοκία σχετίζεται με αποτέλεσμα
αγώνα, η υπαίτια ομάδα (ή ομάδες) θα τιμωρείται με υποβιβασμό
και χρηματική ποινή 300.000 ευρώ», αναφέρει το εν λόγω άρθρο.
Βέβαια, η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει να δικαστεί και με βάση το
άρθρο 21Β, το οποίο αφορά το στοίχημα. Αναφέρει η παράγραφος
3: «Αν υπαίτια της προσπάθειας ή της επίτευξης προκαθορισμού
αποτελέσματος ενός αγώνα είναι μία ομάδα ή αξιωματούχος της,
οι χρηματικές ποινές δεκαπλασιάζονται, η δε ομάδα (ή ομάδες) τι-
μωρείται με υποβιβασμό».
Τους Ερυθρόλευκους αφορά και το άρθρο 22, που σχετίζεται με τη
διαστρέβλωση αγώνα. Οι ποινές που προβλέπονται σε αυτή την πε-
ρίπτωση είναι χρηματικά πρόστιμα και αφαίρεση επτά βαθμών. Επί-
σης, και το άρθρο 26 περί δυσφήμησης του αθλήματος, το οποίο
προβλέπει ανάλογες ποινές με τις παραπάνω (προβλέπεται και βά-
ση αυτού του άρθρου υποβιβασμός) συν τιμωρία της έδρας. Για
τα δύο τελευταία άρθρα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει πα-
ραγραφή μετά την παρέλευση ενός μήνα από την ημερομηνία τέ-
λεσης του αδικήματος.
Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδέχεται να τιμωρηθεί και με
βάση το άρθρο 3 του αθλητικού νόμου 27, 25 του 1999, που αφο-
ρά αδικήματα δωροδοκίας, φοροδιαφυγής, ξέπλυμα μαύρου χρή-
ματος κ.λπ. Ολα τα παραπάνω βέβαια θα ισχύσουν εφόσον απο-
δειχθεί εμπλοκή της ομάδας του Πειραιά ή ανθρώπων της σε πα-
ράνομες δραστηριότητες. Σύμφωνα με αυτό: «Δεν μπορούν να εί-
ναι μέλη αθλητικού σωματείου και ομοσπονδίας όσοι καταδικάζο-
νται με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και για αδικήματα δω-
ροδοκίας, φοροδιαφυγής, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ.λπ. και
όποιος παραπεμφθεί με αμετάκλητο βούλευμα για πράξεις που
διώκονται σε βαθμό κακουργήματος».

Χρηστηδη λελο...ελα θα σου κανουνε μπανανα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μα αν δε κάνω λάθος το πρώτο παιχνίδι που κοίταξε η ΟΥΕΦΑ ήταν ένα του Πανιωνίου το οποίο είχε μεγάλη κινητικότητα στα στοιχείματα...τέτοια πληροφορία μόνο τα πρακτορία στοιχημάτων μπορούν να δώσουν (δηλαδή μεγάλα ποσά σε ποντααρίσματα του στυλ 1 ημί 2πλο τελικό), οπότε λογικά τα πρακτορία το ζήτησαν αλλά και από την άλλη η ΟΥΕΦΑ το κυνήγισε...Αλλά όχι ρε παιδιά και ο Κούγιας συνεργασία με την ΕΥΠ και πως ότι γίνεται τώρα είναι γιατί ο Κούγιας τους έδωσε στεγνά!!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ

Είχε κινήσει το ενδιαφέρον το Πανιώνιος- Διναμό Τιφλίδας 5-2 ( 1-2 στο ημίχρονο )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ρε παιδια...ο μαθιας ειναι τεχνικος διευθηντης του ολυμπιακου κορυδαλλου η του ολυμπιακου βολου;
γιατι τον προπονητη του βολου αυτος τον εκλεισε... :think: :think:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Αν και λόγο μπαναρίσματος της Κίνα στο γιουτιουμπ δε βλέπω τι έχεις ανεβάσει μου θύμησε μιαν ατάκα του Ευαγγελάτου

"Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα; "
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είναι το βίντεο του Μπέου που λέει πριν λίγες μέρες
σε συνέντευξη τύπου
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας
και ότι τα παιδιά μου στεναχωριούνται..
στην κίνα σε ποιά πόλη?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενα αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι εκτός απο τις ομάδες των γνωστών υπόπτων (δηλαδη Ψωμιάδη και Μπέου) και μετά τον Ολυμπιακό η πιο χωμένη ομάδα με πολλές αναφορές και σε διαλόγους στο Πόρισμα είναι ο Άρης !!!

[size=14pt]Διάλογος Μπέου - Κόντη[/size]

Στη δικογραφία αναφέρεται ο Δημήτρης Κόντης ως παράγοντα του Άρη, αν και ο παράγοντας του Άρη ονομάζεται Γιάννης.

Αναλυτικά:
Την 19-2-2011 ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ(Α) συνομιλεί με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΝΤΗ(Δ), παράγοντας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και σχολιάζουν τον αγώνα "ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ" ο οποίος διεξήχθη την 19-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0 αναφέροντας ότι ήταν στημένος να λήξει ισοπαλία, όπως και συνέβη:

Δ: Τι κάνεις ρε, εσένα το αποτέλεσμα αυτό...τι έγινε ρε αυτός, το έστησε Χ το ματς ρε. Χ ρε το έστησε, έβλεπα περισσότερο την Καβάλα παρά τον Ολυμπιακό.
Α: Ξέρεις κάτι Τάκη μου, είμαστε πολύ μαλάκες όταν παίζουμε παιχνίδια 1,20 και 1, 30, γ....με.
Δ: Δηλαδή τον π..., δεν έχεις ξαναδεί, ο Γεωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μη το βάλει του Πανσερραϊκου( εννοεί τον Γιώργο Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού).
Α: Τέλος πάντων, γ....τα. Θα τα πούμε».

[size=14pt]«Ο Άρης το έδωσε στην Λάρισα»[/size]

Αναφορά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 2-2) γίνεται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου όπου υπάρχει διάλογος μεταξύ Μπέου και Ζαμάνη.

Αναλυτικά:

Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».

[size=14pt]Διάλογοι για Αραβίδη και Κόκε[/size]

Από συνομιλία του Γιώργου Τσακογιάννη (Α) με κάποιον Λευτέρη (Β), προκύπτει ότι γίνεται αναφορά σε δύο ποδοσφαιριστές του Αρη, τον Αραβίδη και τον Κόκε. Αναλυτικά ο διάλογος…

Β: Έλα φίλε, εγώ ξεκίνησα τον πρώτο πελάτη και του ’βαλα τα 500. Εμενα 500 μου ‘βαλε στον λογαριασμό.

Α: Θα σου βάλει και άλλα, μην τα δώσεις όλα σε έναν πελάτη ρε μαλ… Βάλε 100, 200, 300

Β: Τι να βάλω ρε του Αραβίδη, 100 ευρώ να βάλω του Αραβίδη είναι καλά;

Α: Θα πληρώνεσαι;

Β: Βέβαια, τι είναι; Είναι ποδοσφαιριστές και είναι λύρα 100, με μεγάλα συμβόλαια. Δεν είναι ποδοσφαιριστές Γ’ Εθνικής.

Α: Θα μας ξεκο... αυτοί, τι είναι αυτοί;

Β: Κοίταξε, ο Αραβίδης τι να ξεκ...; Δεν ξέρει από στημένα παιχνίδια, της ομάδας του παίζει, ο Κόκε παίζει Ισπανία, τι να μας ξεκ...; Ξέρω γω τι να σου πω.

Α: Στο goal bet που έπαιξε; Τον έβαλες μέσα;

Β: Εγώ δεν έπαιξα τίποτα ρε. Εβαλα 500.

Α: Παίζουν και καζίνα και τέτοια ή όχι;

Β: Και μηχανάκια και καζίνα.

Α: Ωραία τους βλέπουμε.

Β: Τι να σου πω τώρα εντάξει.

Α: Θέλεις λεφτά, τι θέλεις;

Β: Ναι ρε εγώ είπα της (Ξένιας;) μόλις πάω μου λέει…

Α: Πόσα θες;

Β: Εγώ να ξεκινήσω να μοιράσω γιατί θα ανοίξω άλλους πέντε κωδικούς σίγουρα, βάλε βάλε, αφού ούτως ή άλλως θα κάνουμε ταμείο ρε Γιώργο.

Α: Και Σαββατοκύριακο μπαίνουν λεφτά ότι ώρα θες μπαίνουν λεφτά.

Β: Ναι ρε άμα θα ανοίξω κωδικό πρέπει να βάλω και του αλλουνού 200 ευρώ μέσα για να ξεκινήσει να παίζει.

Α: Γιατί να του βάλεις 500, βάλε 200 και του ξαναβάζεις. Εδώ δεν έχει δεν μας δώσαν τα λεφτά.

Β: Το ξέρω βρε μη μου τα λες εμένα. Όταν θα μου πει βάλε μου άλλα 500 θα πάω να του πάρω τα πρώτα 500 και θα του βάλω τα επόμενα κατάλαβες; Και την Τρίτη κάνουμε ταμείο του το΄χω πει το ξέρει. Δεν πάω εγώ σε αγνώστους έχω επιλέξει 5-10 άτομα πολύ γνωστούς κ από εκεί και πέρα θα πάω στα μαγαζιά.

Α: Στη Νάξο είσαι;

Β: Στη Νάξο. Το ένα το παιδί είναι Ναξιώτης έχει βενζινάδικο δεν έχω πρόβλημα με αυτόν.

Α: Βάλτου άλλα 500 άμα τα εισπράττεις όμως, δε τα εισπράττιες τώρα εσύ ε;

Β: Εγώ τους είπα Δευτέρα θα με πληρώσουνα Τρίτη θα σας πληρώνω.

Α: Πως το είδανε τι σου είπανε;

Β: Εντάξει. Το Δευτέρα θα με πληρώνετε το κάνω μια μέρα νωρίτερα για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου, και Τρίτη θα σας πληρώνω…

Α: Αυτοί τι είναι σκυλοπαίχτες;

Β: Παίζουνε ρε φίλε, παίζουνε, τζιράρουνε τι να σου πω. Παιζουνε 7-8 παιχνίδια 6-5 παιχνίδια. Τους αρέσει και το δώρο που τους έχει βάλει μέσα, γι΄αυτό τραβάει για να παίξουν περισσότερα παιχνίδια.

Α: Παιζουνε και άλλα θέματα και καζίνο και…

Β: Όλα ρε όλα. Ότι κυκλοφορεί το παιζουνε ότι κινείται.

Α: Πως τους κόβεις είναι πονηροί τι είναι; Αυτό λέω

Β: Όχι ρε τι πονηροί να είναι παίχτες είναι, αρρωστάκια.

Α: Εσύ όμως έχεις πέσει σε χοντροπαίχτες τώρα μου φαίνεται.

Β: Αρρωστάκια, όχι ρε φίλε τι χοντροπαίχτες.

Α: Λιμούς μαζεύεις ή όχι;

Β: Μαζεύω και λιμούρα άμα θέλω, γιατί;

Α: Λιμούρα θέλουμε και λιμούρα μάζεψε.

Β: Άμα είναι του Κόκε να μην του ανοίξω καθόλυο τότε.

Α: Δε ξέρω να τον προσέξουμε, δεν θα του βάλουμε όριο μεγάλο, χαμηλώνουμε το όριο αλλά πρόσεχε (ακατάληπτο) κατάλαβες;

[size=14pt]Διάλεξε σέντρα ο Τέβες (Άρης - Μαν Σίτι)[/size]

Το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου ο Κώστας Μενδρινός μιλάει με έναν "μπουκ" και τον προϊδεάζει πως το βράδυ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, Άρης - Μάντσεστερ Σίτι, για το Europa League, θα τον πάρει τηλέφωνο για να ποντάρει στην σέντρα.

Τον αν θα ποντάρει στο να κάνει την σέντρα η ελληνική ή αγγλική ομάδα είναι κάτι που κριθεί την τελευταία στιγμή.
Αυτό θα γινόταν μετά από συνεννόηση του Νέρι Καστίγιο με τον αρχηγό της Σίτι, Κάρλος Τέβες και κυρίως μετά από συνεννόηση του Σέρχιο Κόκε με τον Τέβες, αφού και οι δύο θα είναι αρχηγοί.
Ο Κόκε τελικά έμεινε εκτός αποστολής, έπειτα από... τσακωμό με τον Γιάννη Μιχαλήτσο όταν έμαθε πως δεν θα είναι βασικός. Του χαλούσε τα σχέδια ίσως, ενώ αρχηγός ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης.

Την 15-2-2011, ο Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ (Ιζ) τηλεφωνεί, στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Α) και αφού του ζητά "να βγει έξω για να μην τον ακούει κανείς" ακολουθεί μεταξύ τους η κάτωθι συνομιλία, όσον αφορά τον αγώνα "Άρης-Manchester City* που διεξήχθη την 15-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0:

"Κ: Κοίτα, επειδή θα είμαι στο γήπεδο εγώ.

Α: Μμμ.

Κ: Θα συνεννοηθώ κατά πάσα πιθανότητα με τον Καστίγιο.

Α: Ναι.

Κ: Να πάει να πιάσει τον Τέβες που είναι αρχηγός [ενν. τον Carlos TEVEZ της

Manchester City].

A: Ναι

Κ: Και θα χουμε πει και του Κόκε μάλλον εδώ για τη σέντρα.

Κ: Θα θέλω εκείνη την ώρα να μπεις στον κωδικό μας, θα στον δώσω.

A:Ναι

Κ: Να δεις τον κωδικό να μου πατήσεις ό,τι σου πω ρε παιδί μου.

Κ: Κατάλαβες;

Α: Ναι, διπλό ή άσσο;

Κ: Όχι, όχι, τη σέντρα ρε να πάρουμε τη σέντρα.

Α: Και το χει αυτό;

Κ: Το χει, τώρα το βλέπω μέσα το χει.

Κ: Και επειδή το 'χω παρατηρήσει, το χει καμιά ώρα πριν το...

Α: Ναι αλλά μήπως όταν αρχίζει το βγάζει έξω ρε παιδί μου;

Κ: Όχι δεν το βγάζει. Και το 'χω δει εγώ και ένα τέταρτο πριν.

Λ: Στη Betfair; Στα ασιατικά;

Κ: Στο ασιατικό, ναι

Α: Ποιος θα κάνει τη σέντρα;

Κ: Ναι.

Α: Α, το χει, δεν το χω δει αυτό, σοβαρά;

Κ: Το χω τώρα εδώ, Kick off.

Α: Άντε ρε, πόσο;

Κ: Το 'χει 1.90.

Α: Πώς θα ξέρουμε;

Κ: Αυτό, λέω, ότι θα πάρω εγώ τον Έντι ένα τηλέφωνο, τον πήρα τηλέφωνο ήδη, το 'χουνε πει δηλαδή, να πάει να πιάσει τον Τέβες και να του πει το και το ότι άσε μας να πάρουμε τη σέντρα, Ή εμείς ή αυτοί ρε παιδί μου.

Α: Αφού θα το γυρίσουν όμως

Κ: Ε;

Α: Αυτό πάτε θα το μάθετε, πόση ώρα πριν;

Κ: θα το γυρίσουνε, ότι θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε, αλλά θα... θα του πουν ας πούμε ξέρεις, εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα ας πούμε.

Κ: Ανάλογα με το τι θα χουμε πει. Κατάλαβες;"

[size=14pt]Απίστευτη ατάκα Κόκε για τα στημένα![/size]

Η αναφορά στα στημένα παιχνίδια για τη σέντρα του αγώνα Άρης-Μάντσεστερ Σίτι οδήγησε τον Κόκε να ευχαριστήσει δημόσια τον Μιχαλήτσο που τον άφησε εκτός 11αδας σε εκείνο το ματς. Διαβάστε το τρομερό του status στο facebook!

Ο Σέρχιο Κόκε περίμενε πως και πως να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για τους "32" του Εuropa League.
Ωστόσο ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, είχε άλλη άποψη και τον άφησε εκτός 11αδας κάτι που εξόργισε τον Ισπανό ο οποίος έφυγε από το γήπεδο.
Σύμφωνα με την δικογραφία ο Κώστας Μενδρινός ήθελε να ποντάρει στην σέντρα της αναμέτρησης Άρης - Μάντσεστερ Σίτι

Τέσσερις μήνες μετά όμως, ο Κόκε ευχαρίστησε δημόσια τον Μιχαλήτσο που δεν τον έβαλε σε εκείνο το ματς, καθώς σαν αρχηγός θα έπρεπε να συννενοηθεί με τον Τέβες για τη σέντρα του αγώνα, η οποία από χθες εμφανίζεται ως στοίχημα σε διαλόγους για τα στημένα παιχνίδια!

Το επίμαχο στάτους
"Δεν καταλαβαίνω γιατί το όνομα μου εμπλέκεται σε αυτή την κωλοιστορία. Ήμουν απλά ο αρχηγός της ομάδας και ευτυχώς Θεέ μου που δεν έπαιξα σε εκείνα τα ματς γιατί αν έπαιζα όλοι σίγουρα θα πίστευαν ότι είμαι μπλεγμένος... Τώρα ευχαριστώ τον Μιχαλήτσο... Χεχεχεχεχεχε", ήταν το μήνυμα του στο facebook!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδή ήταν στημένα τόσα χρόνια
ααααππαπαπαπαπαπα