streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Λοιπόν, επειδή έριξα μια γρήγορη ματιά στο πόρισμα (το ανέβασε το gazetta.gr):
Κατ' αρχάς υπάρχουν τρεις ομάδες στησιμάτων: Μπέος (σε αυτόν μιλάει ο Μαρινάκης) - Τσακογιάννης (μικροί αγώνες έχει επαφές με τον Μπέο) και Ψωμιάδης (σε αυτόν μιλάει ο Πατέρας). Από τα γραφόμενα (σελίδες 90 επόμενα) Μπέος και Ψωμιάδης φαίνεται να τα έχουν σπάσει.
Στην σελίδα 100, ξεκινάει διάλογος Λυμπαντάση (ΠΑΕ Κέρκυρα) - Ψωμιάδη. Ενδιαφέρον έχουν δύο σημεία, που αφορούν τον Ατρόμητο.
1. Στο πρώτο σημείο (σελίδα 101):
Λ: Εντάξει μπορεί να πάρει και 2 και 1-2 πόντους.
Μ: Πως θα πάρει; Από τον Ολυμπιακό;
Λ: Τον Ολυμπιακό τον αποκλείω για εμένα, γιατί ο Βαγγέλης είναι τρελός.
Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε κανέναν δεν είναι, αυτός δεν έχει.
(Πάντως ο Ατρόμητος πήρε την νίκη με 3-1)
2. Αμέσως μετά:
Ψ: Περιττό να σου πω ότι με την ΑΕΚ θα χάσει πριν μπει στο γήπεδο.
Λ: Μην το λες.
Ψ: Θα μπουκάρει όλος ο κόσμος.
Λ: Μην το λες. Γιατί έχει ομάδα να κερδίσει την ΑΕΚ.
Ψ: Με τίποτα.
Λ: Όχι ε;
Μ: Με τίποτα στο λέω εγώ. Το σκορ θα είναι 3-0 θυμήσου το.
Λ: Έτσι ε;
Μ: 3-0...
Δεν γνωρίζω αν αναφέρονται στο παιχνίδι του τελικού του κυπέλλου ή στον αγώνα της Superleague. Ο διάλογος αυτός έγινε την 1.4.2011.
Στον αγώνα της Superleague, που έγινε στις 3.4.2011, η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0, χωρίς να γίνουν επεισόδια.
Στον αγώνα του κυπέλλου, που έγινε στις 30.4.2011, όντως έγιναν μπούκαρε ο κόσμος, και μάλιστα 2 φορές (πριν το ματς και λίγο πριν το τέλος) και όντως έληξε 3-0. Κληρονομικό χάρισμα λέμεεεεεε....
Κατ' αρχάς υπάρχουν τρεις ομάδες στησιμάτων: Μπέος (σε αυτόν μιλάει ο Μαρινάκης) - Τσακογιάννης (μικροί αγώνες έχει επαφές με τον Μπέο) και Ψωμιάδης (σε αυτόν μιλάει ο Πατέρας). Από τα γραφόμενα (σελίδες 90 επόμενα) Μπέος και Ψωμιάδης φαίνεται να τα έχουν σπάσει.
Στην σελίδα 100, ξεκινάει διάλογος Λυμπαντάση (ΠΑΕ Κέρκυρα) - Ψωμιάδη. Ενδιαφέρον έχουν δύο σημεία, που αφορούν τον Ατρόμητο.
1. Στο πρώτο σημείο (σελίδα 101):
Λ: Εντάξει μπορεί να πάρει και 2 και 1-2 πόντους.
Μ: Πως θα πάρει; Από τον Ολυμπιακό;
Λ: Τον Ολυμπιακό τον αποκλείω για εμένα, γιατί ο Βαγγέλης είναι τρελός.
Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε κανέναν δεν είναι, αυτός δεν έχει.
(Πάντως ο Ατρόμητος πήρε την νίκη με 3-1)
2. Αμέσως μετά:
Ψ: Περιττό να σου πω ότι με την ΑΕΚ θα χάσει πριν μπει στο γήπεδο.
Λ: Μην το λες.
Ψ: Θα μπουκάρει όλος ο κόσμος.
Λ: Μην το λες. Γιατί έχει ομάδα να κερδίσει την ΑΕΚ.
Ψ: Με τίποτα.
Λ: Όχι ε;
Μ: Με τίποτα στο λέω εγώ. Το σκορ θα είναι 3-0 θυμήσου το.
Λ: Έτσι ε;
Μ: 3-0...
Δεν γνωρίζω αν αναφέρονται στο παιχνίδι του τελικού του κυπέλλου ή στον αγώνα της Superleague. Ο διάλογος αυτός έγινε την 1.4.2011.
Στον αγώνα της Superleague, που έγινε στις 3.4.2011, η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0, χωρίς να γίνουν επεισόδια.
Στον αγώνα του κυπέλλου, που έγινε στις 30.4.2011, όντως έγιναν μπούκαρε ο κόσμος, και μάλιστα 2 φορές (πριν το ματς και λίγο πριν το τέλος) και όντως έληξε 3-0. Κληρονομικό χάρισμα λέμεεεεεε....