giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 24
- Πόντοι
- 2.127
για τον Μπουρούση τίποτα ουσιαστικό
Ο Μπουρούσης ήταν ντοπέ τότε που έμεινε 1 μηνα off ;)
για τον Μπουρούση τίποτα ουσιαστικό
τι λες ρε μαλακα...Τα είπες όλα νομίζω. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χαίρονται. Ακόμα και να πέσει στην Δ' ο Ολυμπιακός, υπάρχει για τα 3 αυτά χρόνια ο heir apparent.
Νομίζουν οι κούλες ή οι μπουγάτσες ότι θα πάρουν πρωτάθλημα;
Ο φιλιππάκος έχει γινάτι τον Ολυμπιακό μετά τις φάπες που έφαγε από τον θείο.
Δεν πειράζει, ας κυττάξει το μαγαζάκι του που θα πέσουν πείνες, και ας αφήσει τα άλλα.
Τι δουλειά έχει ο ψιλικατζής στο πολυκατάστημα;
Μια χαρά τα λέει ο Νικολακό. Δηλαδή η απόδειξη ότι το Ατρόμητος - Ολυμπιακός είναι στημένο, είναι ο διάλογος μάκαρου - πατέρα μετά το ματς, που λένε ότι είναι στημένο;
Πλάκα μας κάνετε ρε παλικάρια; Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο πατέρας είναι ολυμπιακός... και αυτός μας έστηνε τα ματσάκια.
@CF: αδελφέ πολύ χολή βγάζεις, και να προσέχεις μην πάθεις κανέναν ίκτερο.
Και μόνο που οι μισές ομάδες που αραδιάζεις δεν είναι στο ολυμπιακό μπλοκ, κάτι λέει.
Ναι, Κέρκυρα - ΟΒ - Τρίπολη είναι φιλοολυμπιακές, αλλά ο Άρης και η Καβάλα από που;
Εδώ ο μάκαρος μας στολίζει κανονικά στον διάλογο με την μπουγαδοπλύστρα.
Αλήθεια για το στήσιμο στο Άρης - ΑΕΛ (2-2) που ανήκουν και οι δύο στο παναθηναϊκό μπλοκ, κουβέντα τελικά.
τι λες ρε μαλακα...
πιο στημενο
πρεζακιας εισαι;;;
το εχω δει αυτο
το εχω δει αυτο
ε..και τι σημαινει...![]()
![]()
![]()
![]()
αφου μετα ειπε παιχτο και 2πλοΤο ότι ξέρει ο μπέος από πριν το αποτέλεσμα ενός αγώνα και χώνει και δέκα χιλιαρικάκια;
Μπα, τίποτα. Μάλλον ότι έχει κληρονομικό χάρισμα...
Μια χαρά τα λέει ο Νικολακό. Δηλαδή η απόδειξη ότι το Ατρόμητος - Ολυμπιακός είναι στημένο, είναι ο διάλογος μάκαρου - πατέρα μετά το ματς, που λένε ότι είναι στημένο;
Πλάκα μας κάνετε ρε παλικάρια; Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο πατέρας είναι ολυμπιακός... και αυτός μας έστηνε τα ματσάκια.
αφου μετα ειπε παιχτο και 2πλο
μπορει να το καρφωσει ο μπομπαντιγια...
λεει οτι ο μπομπαντιγια το χτυπαει και θα σκοραρει οποτε βαλε ενα ταλιρο και στο 2πλο
Για ΟΛΑ τα άλλα που γράψει και έχουν βγει και στο νετ μούγκα και τη μπάλα στην κερκίδα ε;
λεει οτι ο μπομπαντιγια το χτυπαει και θα σκοραρει οποτε βαλε ενα ταλιρο και στο 2πλο
Δεν νομίζω. Μην στεναχωριέσαι, αν και Ολυμπιακός, πρώτος έγραψα για τον περπινιάδη, πριν βγει το όνομα του.
Απλά βαριέμαι αφάνταστα την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Προς το παρόν, δεν φαίνεται με βεβαιότητα να στήνει κάποιο ματς ο Ολυμπιακός.
Σύλληψεις πολιτικων ποτε θα γινουν?
Αυτη η ΕΥΠ δε βλεπει οτι χανονται εκατομμυρια ολοκληρου του ελληνικου λαου τοσα χρονια απο τη διαχειριση πολιτικων?
Πιασανε τα "μικρα" ψαρια και ικανοποίησαν το λαικο αισθημα.
Ευγε στους θεσμους.Νιωθω ασφαλης.