Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αναρχιδα πουστρακια λοβοτομημενα επειδη δεν εχω καταλαβει για πιο παιχνιδι κατηγορειται ο θρυλος οτι εστησε;;;θα μου πειτε;;;
ρε αυτα που εχετε τρανηξει μεχρι σημερα δεν θα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που ερχονται...τους πουστηδες και τους γκαιμπελισκους τους γαμαμε για πρωινο
ας μου πει μια πουτανα πιο παιχνιδι εστησε...και πως αποδεικνυετε...
χου ρομπεεεεεεεεεεεες

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ναι και λέω. ΠΟΙΟΣ θα παρέμβει για να μη πέσει? Ίσα ίσα και οι σοβαροί γαύροι τα χουν πάρει και εχουν αγανακτίσει.
Και οι παράγοντες που καθοδηγούσαν τη δικαιοσύνη είναι όλοι τελειωμένοι. Θα τους γαμήσουν ασάλιωτα. Είναι ακάλυπτοι κυριολεκτικά

χαμηλα την μπαλαααααα.... απλη συνεργεια ειναι μεχρι στιγμης η κατηγορια....δεν ειναι κακουργημα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
χαμηλα την μπαλαααααα.... απλη συνεργεια ειναι μεχρι στιγμης η κατηγορια....δεν ειναι κακουργημα

Συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση ( είναι κακούργημα) και στήσιμο . Αν πρόεδρος έχει στήσει ματς, η ομάδα πέφτει. Και μη ξεχνάτε πως είμαστε ακόμη στην αρχή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αναρχιδα πουστρακια λοβοτομημενα επειδη δεν εχω καταλαβει για πιο παιχνιδι κατηγορειται ο θρυλος οτι εστησε;;;θα μου πειτε;;;
ρε αυτα που εχετε τρανηξει μεχρι σημερα δεν θα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που ερχονται...τους πουστηδες και τους γκαιμπελισκους τους γαμαμε για πρωινο
ας μου πει μια πουτανα πιο παιχνιδι εστησε...και πως αποδεικνυετε...
χου ρομπεεεεεεεεεεεες

Κανένα ρε τίποτα κοιμήσου. όταν ξυπνήσεις θα παίζεις στα τοπικά :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ναι και λέω. ΠΟΙΟΣ θα παρέμβει για να μη πέσει? Ίσα ίσα και οι σοβαροί γαύροι τα χουν πάρει και εχουν αγανακτίσει.
Και οι παράγοντες που καθοδηγούσαν τη δικαιοσύνη είναι όλοι τελειωμένοι. Θα τους γαμήσουν ασάλιωτα. Είναι ακάλυπτοι κυριολεκτικά
η κανεις πλακα η εισαι ασχετος...ηρεμησε και μη πετας μπαρουφες οι γαυροι τα εχουν παρει για αλλη μια φορα με την λασπη που πεφτει....πες μου ποιο ματς εστησε ο ολυμπιακος πανασχετε

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Σας το ειπα ο ανθρωπος εχει το ρεκορ μαλακιας δεν ειναι τυχαιος εμπαινε χρηστιδη

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
η κανεις πλακα η εισαι ασχετος...ηρεμησε και μη πετας μπαρουφες οι γαυροι τα εχουν παρει για αλλη μια φορα με την λασπη που πεφτει....πες μου ποιο ματς εστησε ο ολυμπιακος πανασχετε
σου λεει βρε πανηλιθιε!!!!! ΟΧΙ ο ολυμπιακος γαμω την βλακεια σου γαμω!!! ο προεδρος σου βρε μολωχα!!!
η ομαδα ΔΕΝ ειναι φυσικο προσωπο!!!!
γκε γκε?

τι πινεις ρε μαλακα και το εχεις καψει τελειως???

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Κανένα ρε τίποτα κοιμήσου. όταν ξυπνήσεις θα παίζεις στα τοπικά :cheesy:
καλα...πουλα τρελλα...θα μου πεις ποιο παιχνιδι εστησε για να παει β;;;
και κοιτα γιατι μου σφυριξανε οτι οτι βγηκε για μενα βγηκε...το νου σου τωρα μην ψαχνεις μωρη ρομπα λαγουμια να κρυφτεις...και εσυ και οι αδεκαρες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σου λεει βρε πανηλιθιε!!!!! ΟΧΙ ο ολυμπιακος γαμω την βλακεια σου γαμω!!! ο προεδρος σου βρε μολωχα!!!
η ομαδα ΔΕΝ ειναι φυσικο προσωπο!!!!
γκε γκε?

τι πινεις ρε μαλακα και το εχεις καψει τελειως???
καλα αρχιμαλακ...ο προεδρος πες μου ποιο εστησε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Είμαστε ακόμη στην αρχή πουστράκια... Γιατί έλεγε ο Μπέος στο Μαρινάκη να προστατέψει τον Καλόπουλο μετά το ματς στο τηγάνι? Για δώσε μια εξήγηση ρε μεγάλε.

Επίσης γίνεται λόγος για το 6-0 με τη ΑΕΚ.

Φυσικά είναι μπλεγμένοι και παίχτες του θρήνου. Αβραάμ και μενδρινός.

Και τώρα λέγε . ποιος θα υποδεχτεί τον φέιζα- γκέισα? :P Ο βαλβίδας θα γυρίσει ???  :pipa2:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
καλα αρχιμαλακ...ο προεδρος πες μου ποιο εστησε
εγω θα στο πω ρε ξοανο??? η εισαγγελεας το λεει οτι καταζητειται!!!!
λες και αυτη να ειναι βαζελος???
για να εχει βγει ενταλμα κατι θα εχει στα χερια της!!!
τις συζητησεις δεν τις ακουσες για το οσφπ - παο 2-1??? με τον Μπεο???
βγαλε την μιξα απο τα ματια και δες λιγο πιο περα απο τα αρχιδια σου!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και κοιτα γιατι μου σφυριξανε οτι οτι βγηκε για μενα βγηκε...το νου σου τωρα μην ψαχνεις μωρη ρομπα λαγουμια να κρυφτεις...και εσυ και οι αδεκαρες

Nα σου πω κάτι ειλικρινά και αντρίκεια? Αν βγει κάτι για μένα, καλώς να βγει και καλώς να γίνει ότι γίνει. Δε θα αρχίσω τα πουστριλίκια μα μου σου του. Εδώ θα μαστε μην ανησυχείς. Έχει ψωμί η υπόθεση... Κοτζάμ δικογραφία είναι αυτή. Τώρα όμως δε γλιτώνεται πουστάκια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εσενα δηλαδη σου φανηκε φυσιολογικο το 3-1 ατρομητος-γανυμηδης;
που στο πρωτο γκολ κανει πασα ο μελμπεργκ στον επιθετικο του ατρομητου,και στο τριτο ειχαν εξαφανιστει ολοι απο την αμυνα;
Δεν μπορει ρε συ να εισαι τοσο βλακας.ειπαμε,ενταξει,αλλα τοσο πολυ πια;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εσενα δηλαδη σου φανηκε φυσιολογικο το 3-1 ατρομητος-γανυμηδης;
που στο πρωτο γκολ κανει πασα ο μελμπεργκ στον επιθετικο του ατρομητου,και στο τριτο ειχαν εξαφανιστει ολοι απο την αμυνα;
Δεν μπορει ρε συ να εισαι τοσο βλακας.ειπαμε,ενταξει,αλλα τοσο πολυ πια;

Και φυσικά μπλεγμένα είναι όλα τα παραρτήματα. Κέρκυρα, Καβάλα, Άρης, Πανιώνιος, Λιβαδιά. Τα σκατά πάνε πολύυυυ βαθιά....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Είμαστε ακόμη στην αρχή πουστράκια... Γιατί έλεγε ο Μπέος στο Μαρινάκη να προστατέψει τον Καλόπουλο μετά το ματς στο τηγάνι? Για δώσε μια εξήγηση ρε μεγάλε.

Επίσης γίνεται λόγος για το 6-0 με τη ΑΕΚ.

Φυσικά είναι μπλεγμένοι και παίχτες του θρήνου. Αβραάμ και μενδρινός.

Και τώρα λέγε . ποιος θα υποδεχτεί τον φέιζα- γκέισα? :P Ο βαλβίδας θα γυρίσει ???  :pipa2:
ρε ασε τις μαλακιες και πες μου ποιο ματς εστησε....αν παει για συσταση συμμοριας στον πουτσο μου...λες να πεσει ο ολυμπιακος;;;και η αεκ που ειχε τους μπραβους στα αποδυτηρια και με μενα και με τον βολο δεν πρεπει να παει ο προεδρος της για συσταση συμμοριας;;;και αυτα δεν ακουγονται;;;γιατι δεν τα λετε ρε αδερφαρες;;;
και σου ξαναλεω για τις μαλακιες που λεει ο μπεος οτι και καλα πρεπει ΝΑ προστατεψει η κατηγορια ειναι συμμετοχη σε συμμορια...καμμια σχεση με ολυμπιακο
αιντε κοπριτες να σας μαθω παλι γραμματα...ασχετοι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και φυσικά μπλεγμένα είναι όλα τα παραρτήματα. Κέρκυρα, Καβάλα, Άρης, Πανιώνιος, Λιβαδιά. Τα σκατά πάνε πολύυυυ βαθιά....
Ρε ειναι τελειως μαλακες οι ανθρωποι,ο μαρινακης στυριζε συνεχως τον μπεο,τον εκανε αντριπροσωπο της σουπερ λιγκ,με το ετσι θελω  :S :S
και καθονται και λενε οτι ο μαρινακης ειναι αθωος και δεν αποδεικνιεται τιποτα.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειστε ξυπνιοι, σας "τρωει" την κωλοτρυπιδα ο θρυλος.
Κοιμαστε και ονειρευεστε τον Ολυμπιακο.
Αυτη ειναι η καλυτερη μας εκδικηση, ακομη και ογδοη εθνικη να πεσουμε.
Καληνυχτα πουστρακια.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ειστε ξυπνιοι, σας "τρωει" την κωλοτρυπιδα ο θρυλος.
Κοιμαστε και ονειρευεστε τον Ολυμπιακο.
Αυτη ειναι η καλυτερη μας εκδικηση, ακομη και ογδοη εθνικη να πεσουμε.
Καληνυχτα πουστρακια.
καλως το 3ο αρχιδι της τρουμπας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε ασε τις μαλακιες και πες μου ποιο ματς εστησε....αν παει για συσταση συμμοριας στον πουτσο μου...λες να πεσει ο ολυμπιακος;;;και η αεκ που ειχε τους μπραβους στα αποδυτηρια και με μενα και με τον βολο δεν πρεπει να παει ο προεδρος της για συσταση συμμοριας;;;και αυτα δεν ακουγονται;;;γιατι δεν τα λετε ρε αδερφαρες;;;
και σου ξαναλεω για τις μαλακιες που λεει ο μπεος οτι και καλα πρεπει ΝΑ προστατεψει η κατηγορια ειναι συμμετοχη σε συμμορια...καμμια σχεση με ολυμπιακο
αιντε κοπριτες να σας μαθω π[αλι γραμματα...ασχετοι
αντε να στο ξαναβαλω,γιατι παριστανεις διαρκως τον μαλακα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αντε να στο ξαναβαλω,γιατι παριστανεις διαρκως τον μαλακα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχ
δεν μπορει να ειστε τοσο μαλακες ρε πουστη ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ρε ερχονται πουτσες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom