Νέα

Αρχιλαμόγια του ποδοσφαίρου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εννοείται ότι έχουν φτάσει έως τα υψηλά κλιμάκια της UEFA. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του aek365.gr η Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αν αποδειχτούν αδικήματα συγκεκριμένων παραγόντων συγκεκριμένων ομάδων, θα ζητήσει από την ΕΠΟ την αποβολή ομάδων που εμπλέκονται στα σκάνδαλα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως επίσης και τον άμεσο υποβιβασμό τους στην αμέσως επόμενη εθνική κατηγορία!

μαγκες ετοιμαστειτε του χρονου θα βλεπουμε στην ΕΤ3 το ντερμπι των 2 ολυμπιακων  :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Τελικα η τρόικα θα μας φτιαξει κρατος και η ουεφα ποδοσφαιρο.
Μαλλον δεν μας ανεχεται πια κανενας.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά σε ποιον θα δοθεί το φετινό πρωτάθλημα;;;;
Υπάρχει ομάδα να μην έστησε έστω 1 αγώνα; :think:

DISCLAIMER:
Φυσικά ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν
στο δικαστήριο το οποίο είναι και το μοναδικό αρμόδιο να κρίνει την υπόθεση,
δε σχολιάζουμε αποφάσεις της διακιοσύνης κλπ κλπ.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δεν εχω να προσθεσω κατι, για το ποιον αυτων που διαφεντευουν το ποδοσφαιρο εχω αναφερθει πολλακις. Για 2 ανθρωπους λυπαμαι, τον Βαλβερδε και τους Αγγελοπουλους. Ο μεν 1ος ειναι πιθανο να δουλευει στη Β εθνικη του χρονου (για ευρωπη ουτε λογος) και οι 2οι "κατηγορηθηκαν" επειδη πανε με τον σταυρο στο χερι. Ευτυχως που η αρρωστια δεν τους κερδισε και εμειναν για του χρονου.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Τελικα η τρόικα θα μας φτιαξει κρατος και η ουεφα ποδοσφαιρο.
Μαλλον δεν μας ανεχεται πια κανενας.
δηλαδη εξω ολα ειναι καθαρα; ε ρε κουνια που σας κουναγε!  η τροικα θα κανει κρατος στην ελλαδα θες να πεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν εχω να προσθεσω κατι, για το ποιον αυτων που διαφεντευουν το ποδοσφαιρο εχω αναφερθει πολλακις. Για 2 ανθρωπους λυπαμαι, τον Βαλβερδε και τους Αγγελοπουλους. Ο μεν 1ος ειναι πιθανο να δουλευει στη Β εθνικη του χρονου (για ευρωπη ουτε λογος) και οι 2οι "κατηγορηθηκαν" επειδη πανε με τον σταυρο στο χερι. Ευτυχως που η αρρωστια δεν τους κερδισε και εμειναν για του χρονου.
Πιστευεις οτι θα μεινει ο Βαλβερδε;Δυσκολο το θεωρω,καθως και για πολλους παιχτες.Για τους Αγγελοπουλους συμφωνω απολυτα,οι ανθρωποι ειναι οαση για τον ελληνικο αθλητισμο,μακαρι να μην τα παρατησουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
δηλαδη εξω ολα ειναι καθαρα; ε ρε κουνια που σας κουναγε!  η τροικα θα κανει κρατος στην ελλαδα θες να πεις
Εσυ θελεις να πεις δηλαδη, οτι οι εξω ειναι βρωμικοι και εμεις οι καθαροι.
Τι να σου απαντησω τωρα εσενα.
Εμεις καταρρεουμε παντως, οι αλλοι μια χαρα ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πιστευεις οτι θα μεινει ο Βαλβερδε;Δυσκολο το θεωρω,καθως και για πολλους παιχτες.Για τους Αγγελοπουλους συμφωνω απολυτα,οι ανθρωποι ειναι οαση για τον ελληνικο αθλητισμο,μακαρι να μην τα παρατησουν.
Οι "βλακες" κατα τον Μπουρουση?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Προς τους moderators:
Μήπως να διαγραφούν ΟΛΑ τα αθλητικά threads;
Για ΚΑΘΕ αγώνα που έχει παιχτεί, 5-10 έγραφαν ότι είναι στημένος.
Φανταστείτε να κληθούν ως μάρτυρες!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Απ' ότι διαβάζω, τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου είναι οι Μπέος/Τσακογιάννης/Ψωμιάδης. Ο Μητρόπουλος εμπλέκεται ως πρόεδρος του Ηλυσιακού. Από την στιγμή που η έρευνα ξεκινάει το 2008, δεν βλέπω πως μπορούμε να βάζουμε στο κάδρο και τον θείο.

Πάντως το όνομα που εμπλέκεται είναι του Μαρινάκη (το είχα γράψει από το πρωί), αλλά για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία. Δηλαδή δεν είναι αυτουργός (ούτε φυσικός, ούτε ηθικός) και συνεπώς, δεν έχει διαπράξει αυτός το έγκλημα.

ΥΓ. Αυτός ο πούστης ο Μπέος, μέχρι και τις εκλογές στην Αμερική είναι ικανός να έχει στήσει.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν τον κρατάει κανείς με το ζόρι τον Βαλβέρδε, είδε τι έγινε και στο γνωστό ντέμπι, βγήκε κλάφτηκε οτι δεν είναι πράγματα σωστά αυτά κλπ. αλλα τελικά παρέμεινε, οπότε έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν και δεν έχω διαβάσει όλους τους διαλόγους, σχολιάζω αυτόν:

Μ = Μπέος, Π = Μαρινάκης

Μ: Έλα συγχαρητήρια!
Π: Έτσι τέτοιο γ… θέλανε τα μ… στο 92!
Μ: Άκου να σου πω όμως…
Π: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός! (1)
Μ: Συγχαρητήρια, ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα, έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Π: Έτσι-έτσι.
Μ: Μ’ ακούς;
Π: Εντάξει.
Μ: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
Π: Τι εννοείς, ποιους απ’ όλους;
Μ: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα.
Μ: Μ’ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο. (2)
Π: Εντάξει, τελείωσε!

(1) αν είχε στήσει το ματς ο Ολυμπιακός, πως μπορεί να ήταν τυχερός; Το στημένο είναι το σίγουρο, όχι αυτό που βασίζεται στην τύχη.
(2) ποιοι τον πήραν τηλέφωνο τον Μπέο

Και ο κωμικός διάλογος της δικογραφίας. Ψωμιάδης, Πατέρας:

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με πρώην πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ. Στο διάλογό του οι δύο άνδρες φέρονται να λένε τα εξής.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μ. Ψ.: Έλα Νίκο καλημέρα καλή εβδομάδα
Πρώην Πρόεδρος ΠΑΕ: Έλα πρόεδρε μου, καλημέρα.
Μ. Ψ.: Το είδες εχθές, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακου? Είδες τι πάσα του έκανε?(αναφέρετε στον αγώνα Ατρόμητος –Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10.04.2011 με αποτέλεσμα 3-1)
Π. Π. Π.: Πάσες έχει δώσει ο άλλος πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης
Μ. Ψ.: Πάσες, πάσες . Δυο πάσες έκανε, δυο γκολ.
Π. Π. Π.: Απίστευτο έτσι?
Μ. Ψ.: Γίνετε αυτό το πράγμα? Ο Μέλμπεργκ κοιτάτε ,κοιτάτε ο Μέλμπεργκ!
Π. Π. Π.: …(γέλια)… Τι γίνετε ρε?
Μ. Ψ.: Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μα…..?
Π. Π. Π.: Μεγάλη ξεφτίλα όντως!
Μ. Ψ.: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (η τους) σας είχαν για καθάρισμα ε?
Π. Π. Π.: Ναι, ναι, ναι
Μ. Ψ.: Ο Ολυμπιακός
Π. Π. Π.: Αστό τι να πεις τώρα, άστο άστο, από πού γλυτώσαμε.
Μ. Ψ.: Γλύτωσες από έμενα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στο Αστέρα να πούμε, που ήρθαν με πεντακόσια χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες?
Π. Π. Π.: Ναι,ναι .Τι να σου πω?
Μ. Ψ.: Για να ξέρεις να πούμε
Π. Π. Π.: Το ξέρω πρόεδρε μου.
Μ. Ψ.: Μα….. είναι πάντως ,τους σιχαίνομαι ,τους έχω σιχαθεί φιλέ μου
Π. Π. Π.: Δεν έχεις άδικο ,νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύουν όλο το ποδόσφαιρο
Μ. Ψ.: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.  :2funny: :2funny: :2funny:
Π. Π. Π.: Έτσι ,έτσι……..
Μ. Ψ.: Να πάνε να γα…..!Να σου πω κάτι αγορίνα μου ,βαλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.
Π. Π. Π.: Ναι, ναι σήμερα θα τελεύσει .Θα σα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.
Μ. Ψ.: Άντε γεια

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Μ = Μπέος, Π = Μαρινάκης

Μ: Συγχαρητήρια, ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα, έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.

(1) αν είχε στήσει το ματς ο Ολυμπιακός, πως μπορεί να ήταν τυχερός; Το στημένο είναι το σίγουρο, όχι αυτό που βασίζεται στην τύχη.

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με πρώην πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ. Στο διάλογό του οι δύο άνδρες φέρονται να λένε τα εξής.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μ. Ψ.: Το είδες εχθές, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακου? Είδες τι πάσα του έκανε?(αναφέρετε στον αγώνα Ατρόμητος –Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10.04.2011 με αποτέλεσμα 3-1)
Μ. Ψ.: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (η τους) σας είχαν για καθάρισμα ε?
Μ. Ψ.: Γλύτωσες από έμενα γλύτωσες που δεν έδωσα το ματς στο Αστέρα να πούμε, που ήρθαν με πεντακόσια χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες?
Μ. Ψ.: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.  :2funny: :2funny: :2funny:
Μ. Ψ.: Να πάνε να γα…..!Να σου πω κάτι αγορίνα μου ,βαλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.

(1) Το στημενο ματς δεν ηταν στημενο αναμεσα στις δυο διοικησεις (οσφπ-παο) αλλα απο την διαιτησια... οταν στηνεις την διαιτησια δεν εισαι και 100% σιγουρος οτι θα παρεις το ματς... οτι μπορουσαν εκαναν διαιτητης και εποπτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Μ = Μπέος, Π = Μαρινάκης

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μ. Ψ.: Ποιον να δεσμεύσουν μωρέ οι μονοί αξιοπρεπείς με το κεφάλι ψηλά είμαστε.  :2funny: :2funny: :2funny:
προφανως το οτι ο μπεος λεει του μαρινακη να τους προστατεψει,δεν σου λεει τιποτα,ε.Απο που και ως που προεδρος ομαδας να προστατεψει διαιτητη;
ειναι παρανομο η οχι;ο κωμικος για σενα διαλογος,δειχνει ενα πραγμα.οτι ηταν στημενο το ματσακι ατρομητος-οσφπ.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
492
Πόντοι
36
Διαβάζοντας ακόμα και σήμερα μερικά μηνύματα ολυμπιακών συνειδητοποιώ γιατί αυτή η χώρα δε θα σωθεί ποτέ. Ούτε μνημόνια, ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε επανίδρυση, ούτε τίποτα... Ανίατη η κατάσταση...

Έτσι Ακριβώς! ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
(1) Το στημενο ματς δεν ηταν στημενο αναμεσα στις δυο διοικησεις (οσφπ-παο) αλλα απο την διαιτησια... οταν στηνεις την διαιτησια δεν εισαι και 100$ σιγουρος οτι θα παρεις το ματς... οτι μπορουσαν εκαναν διαιτητης και εποπτες...
o φιλος μαλλον μπερδευει την εννοια ματς σικε,με την εννοια στημενο απο την διαιτησια.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
(1) Το στημενο ματς δεν ηταν στημενο αναμεσα στις δυο διοικησεις (οσφπ-παο) αλλα απο την διαιτησια... οταν στηνεις την διαιτησια δεν εισαι και 100$ σιγουρος οτι θα παρεις το ματς... οτι μπορουσαν εκαναν διαιτητης και εποπτες...

Ρε τύπε, όταν στήνεις ματς, το κάνεις για να διασφαλίσεις το αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν υπάρχει στήσιμο, υπάρχει απόπειρα.
Σαν το βαγγέλα ψάξου είναι, που ψάχτηκε ο βαγγέλας και ο ιταλός μας έσφαξε χωρίς αναισθητικό. Που να μην ψαχνόταν κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom