Νέα

Αρχίδια κύκλωμα..Πουτανάκι από τα γενοφάσκια της η 18χρονη φοιτήτρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι λιμενεργάτη μου με 100 χιλιάρια εισόδημα.
σου είπα και παλαιότερα...
αυτές που τραβούσες φωτό στα αθενς ερώτικα και τις ανέβαζες στο σάιτ σου εγώ και ο πλέ τις γαμάμε κατ οίκον.
κλάψε τώρα.
και πες μας για τον πλε και το κλείσιμό του στο σπίτι...
αααααααχαχαχαχαχαχα

ρε κωλομαλακες μπαρμπες
και στον ανιψιο τιποτα? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
το σιδέρωμα θα το κάνω εγώ και το μαγείρεμα εσύ.

Ευτυχώς μου έδωσε ο Pour μία καταπληκτική συνταγή για μουσακά.

Και για τις δύσκολες ώρες θα πηγαίνουμε στου Biker που είναι καλή μαγέρισσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για τις δύσκολες ώρες θα πηγαίνουμε στου Biker που είναι καλή μαγέρισσα.

αστον αυτόν.....
έχει προβλήματα το ΑΕΚάκι, προβλήματα η Φερράρι, προβλήματα η Ιταλική Αριστερά.....
βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.....
από τα Γκούντις τρώει....

αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ενας γιατρος που καπνιζει δεν εχει δικαιωμα να λεει οτι το καπνισμα βλαπτει;

εχει!!!

Ενας μπουρδελιαρης που θελει να γαμαει οτι amateure και cg και πουτανακι και φοιτητρια υπαρχει δεν εχει δικαιωμα να θελει τη δικη του κυρία και καθως πρέπει! Το εχει!

Οπότε.... προς τι το μισος και ο αλληλοσπαρασμός!!!

Αλλο αν θελουμε να γαμαγαμε και μεις τη 18χρονη πουτανιτσα, αλλο αν το κατακρινουμε αλλο αν θα την παντρευομασταν κιολας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενας γιατρος που καπνιζει δεν εχει δικαιωμα να λεει οτι το καπνισμα βλαπτει;

εχει!!!

Ενας μπουρδελιαρης που θελει να γαμαει οτι amateure και cg και πουτανακι και φοιτητρια υπαρχει δεν εχει δικαιωμα να θελει τη δικη του κυρία και καθως πρέπει! Το εχει!

Οπότε.... προς τι το μισος και ο αλληλοσπαρασμός!!!

Αλλο αν θελουμε να γαμαγαμε και μεις τη 18χρονη πουτανιτσα, αλλο αν το κατακρινουμε αλλο αν θα την παντρευομασταν κιολας

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

την κυρία τη ρώτησες εάν σου κατοχυρώνει το δικαίωμα;

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Kι αν πριν σε παντρευτεί βάλει αγγελία εκείνη "κοιτάχτε τον καλά, μήπως τριγυρνάει σε μπυδέλα ή με CGq". Ωραίος είσαι ρε φίλε, μελος σ' αυτό το site και απαιείς η γυναικα που θα πάρεις να είναι παρθένα...

Υπάρχει ένα πρόσφατο άρθρο www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/10/2009&id=95100]"Πώς φαίνεται που 'σαι Ελληναράς!..."[/url], που ξεκινάει με την επικεφαλίδα:

"ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ που ο γιος σου είναι γαμιάς και η κόρη σου παρθένα."

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Kι αν πριν σε παντρευτεί βάλει αγγελία εκείνη "κοιτάχτε τον καλά, μήπως τριγυρνάει σε μπυδέλα ή με CGq".
αφού είπαμε ότι ζούμε σε φαλλοκρατική κοινωνία. δεν έχει δικαίωμα να το κάνει η γυναίκα αυτό
Ωραίος είσαι ρε φίλε,
εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. απορώ πώς το διαισθάνθηκες χωρίς να με ξέρεις: είμαι 1.90, μελαχροινός, γαλανομάτης, γυμνασμένο σώμα, 25cm πέος
μελος σ' αυτό το site και απαιείς η γυναικα που θα πάρεις να είναι παρθένα...
κι εδώ έχεις δίκιο. είμαι απαράδεκτος. κανονικά, όντας μέλος του σάιτ μού αξίζει να πάρω πουτάνα γυναίκα. και στις γυναίκες μέλη τού σάιτ αξίζει από ένας ζιγκολό. κι επειδή βλέπω και ταινίες με βαμπίρ, μου αξίζει η γυναίκα να μου ρουφάει το αίμα.
Το λέει και η παροιμία: τον αράπη κι αν τον πλένεις, ξέρει κι άλλο μονοπάτι

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω παντως ψαχνω γυναικα να σιδερωνει.

θα παραγγελνουμε απ εξω για να φαμε

και ξεκολατε ρε αν καποιος εχει φραγκα εδω μεσα και γαμαει καλα κανει.

Ο μαλακας φραγκα ξεφραγκα μαλακας θα ειναι ακομα και αν γαμαει τα "καλα" μουνια...ο θεος να τα κανει πλην ελαχιστων εξεραισεων

Αν δεν περνατε καλα εδω μεσα μην γραφετε αλλα και μην την λετε σε κοσμο που εχει συνεισφερει εδω μεσα ειτε με ποστ ειτε με εμπειριες.

Κατα την δικη μου αποψη οι φραγκατοι του φορουμ δινουν ντιρεκτιβες "που και πως" ισως γιατι τους περρισεβουν να το κανουν και να μαθουν...και οι επαγγελματιες/ερασιτεχνες δινουν υλικο ωστε να εχουμε ιδια αποψη.

Νομιζω εδω μεσα ολοι χωρανε.

Οσο για τον γραφων....πεθαινω να βλεπω εδω μεσα ποστ του τυπου "μου αρεσει να χυνω στο ταβανι"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα ειναι ολα τα λεφτα

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.039
Πόντοι
3.091
Οι κυρίες θέλουν τους συντρόφους τους μονογαμικούς και είναι πρόθυμες να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Τις τελευταίες χιλιετίες τουλάχιστον. Στο μέλλον θα δούμε.

Οι ανάγκες των αντρών για ποικιλία, καλύπτονται από τον αγοραίο έρωτα. Αν και περισσότερες σε πληθυσμό οι γυναίκες, δεν γίνεται να καλύψουν τόσο μεγάλη ζήτηση.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι κυρίες θέλουν τους συντρόφους τους μονογαμικούς και είναι πρόθυμες να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Τις τελευταίες χιλιετίες τουλάχιστον. Στο μέλλον θα δούμε.

Οι ανάγκες των αντρών για ποικιλία, καλύπτονται από τον αγοραίο έρωτα. Αν και περισσότερες σε πληθυσμό οι γυναίκες, δεν γίνεται να καλύψουν τόσο μεγάλη ζήτηση.

Εχεις απολυτο δικιο

Σε ολη μας την καθημερινοτητα εμεις οι αντρες λεμε

Πιασε μια ποικιλια με το ουζακι
πιασε μια ποικιλια με τα λουκανικα για τις μπυρες
Πιασε μια ποικιλια απο αυτα τα πουκαμισα τα ωραια (να εχουμε χρωματα)
κλπ κλπ κλπ

Ε γιατι να αλαξουμε και σε αυτο?????

ειναι αντρικη εφευρεση

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
δεν το ξερες?

εδω μεσα οι άντρες ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ (οσαν κακομαθημενες κορασιδες)

-παρθενα
-κουκλαρα
-με λιγες απαιτησεις σε δωρα και κερασματα
-να μη γκρινιαζει και να τα κανει ολα στο κρεβατι (με τροπο που να μην προδιδει ομως οτι στο παρελθον τα χει κανει και με αλλους)

1)εδώ γελάνε :2funny:

2)ναι

3)χεστήκαμε βασικά, είμαστε large τύποι.

4)έτσι κι αλλιώς το παρελθόν είναι βούρκος για τις περισσότερες όχι σε αριθμό αλλά σε ποιότητα/κριτήρια επιλογής συντρόφου οπότε και πάλι στα αχαμνά μας επί το προκειμένω..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εχεις απολυτο δικιο

Σε ολη μας την καθημερινοτητα εμεις οι αντρες λεμε

Πιασε μια ποικιλια με το ουζακι
πιασε μια ποικιλια με τα λουκανικα για τις μπυρες
Πιασε μια ποικιλια απο αυτα τα πουκαμισα τα ωραια (να εχουμε χρωματα)
κλπ κλπ κλπ

Ε γιατι να αλαξουμε και σε αυτο?????

ειναι αντρικη εφευρεση

και μιας έγραψες πριν ότι σου αρέσουν θρεντ του τύπου ''μου αρέσει να χύνω στο ταβάνι'', δεν είναι τυχαίο το ότι υπάρχει ποικιλία και σε τέτοιου είδους θρεντ, όπως ''μου αρέσει να χύνω κιλοτάκια'', ''χύνω και μετά τα πίνω'' και θα μπορούσαν να ανοίξουν κι άλλα όπως ''χύνω και κλάνω'', ''χύνω και φτύνω'', ''χύνω στο Πεκίνο'', ''γαμώ και χύνω, λέτε να παχύνω;'' κ.λπ. κ.λπ.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε

οταν ειχα πρωτογραφτει εδω βαζανε κατι τετοια ποστ και ειχαμε λιωσει στα γελια.

Τωρα τελευταια παρατηρω μια εντονη σοβαροτητα και αναληση για ανουσια θεματα (πχ πιασανε ενα ξεκωλο να κανει βιζιτες)

σιγα το θεμα. 

και ακριβως επειδη δεν ειναι θεμα μετα καθονται και μαλωνουν μεταξυ τους.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Στις περισσοτερες ξεκωλιαρες, πατσαβουρες δεν ξερω πως αλλιως να τις πω αρεσει το ευκολο και μαυρο χρημα.Σιγα μην παει η αλλη να δουλεψει για 1000 ευρω το μηνα.Ανοιγει τα ποδια και τα 1000 ευρω τα σε λιγες μερες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
με την ιδια λογικη θα πρεπει κι οι γυναικες πριν παντρευτουν αν περασουν καμια βολτα απο δω και να τσεκαρουν με ποσες τανες εχει παει ο καλός τους....

Από την πόλη έρχομαι, και στην κορφή κανέλλα.....
βγάλε το καπέλο σου, να μη βραχεί η ομπρέλλα.....

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Στις περισσοτερες ξεκωλιαρες, πατσαβουρες δεν ξερω πως αλλιως να τις πω αρεσει το ευκολο και μαυρο χρημα.Σιγα μην παει η αλλη να δουλεψει για 1000 ευρω το μηνα.Ανοιγει τα ποδια και τα 1000 ευρω τα σε λιγες μερες

να σου πω πως δεν ειναι ετσι!!!!

Ξεκινανε με το γκομενο χορηγο και συνεχιζουν στο αρμεγμα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom